reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Cześć dziewczyny!

Tak jak obiecałam wpadam na chwilę pokazać fotkę mojego nowego blondu
laugh.gif
Aktualne zdjęcie w avatarze
yes2.gif
Duże zdjęcie jest na fb oczywiście także zerknijcie na mój profil.
Zmiana kolosalna mówię wam,na nową muszę się przyzwyczaić ale jestem bardzo zadowolona i nigdy przenigdy nie zmienię na inny.Mąż zadowolony bardziej niż Ja,ciągle powtarzał że "mam w końcu moją blondyneczkę"
laugh.gif
wariat mówię wam
laugh.gif

Dziś już się pakujemy ostatecznie,robotę mam w domu,mąż w pracy na nadgodziny pojechał bo super kasa więc się zdecydował.

Pozdrawiam was mocno i w miarę możliwości będę zaglądała ale jakby co to wracam do was po urlopie jak wszystko ogarnę
biggrin.gif
3majcie się!

reklama
Witajcie,
my już po urlopie;-)wyjazd z dwójką maluchów do bardzo odprężających nie nalezał , ale przynajmniej troche zmieniliśmy otoczenie.

WIKA Z CAŁEGO SERCA CI GRATULUJĘ:tak::tak:

Widzę ze Wika była na BB ale pewnie nie miała ani czasu ani siły napisać.
Wika w wolnej chwili ( chodź teraz jest ich pewnie bardzo mało) daj znać jak sie czujecie, jak sobie radzisz . No pisz wszystko co tylko możesz

Martolinka juz sama to ze udało Wam sie wyjechać z dziecmi to sukces . Odpoczęliście trochę od upałow? Antek boi sie jeszcze usypiac? Mam nadzieję ze mu przeszło

Sowinka za ten bób to sie lanie należy. Skąd ja go teraz wezmę no. Kiedy masz teraz wizytę?

Syneczki pokaz może ta kuchnie to coś Ci doradzimy

Agnieszka świetnie wyglądasz

Calogera jak sie czujesz? Michalek daje mamie odpocząć a dzidzia w brzuszku nie dokucza za bardzo? Męczysz sie jeszcze z studentami?

Trina kiedy wracacie do warszawy?

Anaztazja jak dieta? Dużo juz schudłaś? Kuszą słodycze? jeśli tak to do domu ich nie wpuszczaj!

LELEK CO U CIEBIE? Jak DZIECI?

Ma ktoś Maron na nk lub fb może napiszcie do niej? Takie dziwne ze znikneła z dnia na dzień i od marca jej nie ma.

Mi powoli nogi puchna a może po prostu za dużo łażę. Jutro zaczynam robić kompoty z wiśni i drzemy. Muszę a tak mi sie nie chce ze szok.
Aż sie boję co to będzie jak pojawia sie ogórki wtedy dopiero szykuje sie dużo roboty. Napaliłam sie na sałatki pikle itp i mężowi ochoty narobilam więc muszę zrobić.

Witajcie,

Bunny ja też się napaliłam na przetwory , ale zwyczajnie nie mam kiedy ich robić. Także zazdroszczę zapału i tych chwil kiedy otworzysz swoje wyroby..Co do Antka to niestety dalej boi się burzy , ale nie dostaje już leków na uspokojenie. Małymi kroczkami do celu powinniśmy dojść

Calogera- miałaś nosa z zaciązeniem;-)
Wika witaj:happy:

Ja nie mam nk ani fb , zadnego kontaktu do mar:happy:n. JEj znikniecie jest dziwne. Tak bez słowa zupełnie? nawet nas nie podczytuje

Bunny - po urlopie, we wrzesniu. A co do pezetworow, to ja sie na nie napalam za kazdym razem jak wchodze na te strone:
Bea w Kuchni sa takie nieklasyczne, w zeszlym roku robilam z tych przepisow chutney ze sliwek i sliwki w czekoladzie. Pycha.

027.jpgWojtuś pozdrawia :)

u mnie ok. Poród ekspres. od odejścia wód do akcji kończącej 4,5h. Choć bardzo bolało... krocze nadal ciągnie, jak chole.ra.
Układamy sobie plan dnia, na razie jest super. Zobaczymy jak dalej. Igorek ładnie zachowuje sie wobec brata, pomaga zmieniać pieluszke, nie przeszkadza jak karmię, podchodzi, przytula, całuje:-D

jak się ogarnę, to zajrzeę na dłuzej :)

reklama
Calogera jaka dzielna hehe ja baba ze wsi to trzeba wziasc sie do roboty
Fasolka wiedziała kiedy Cię znaleźć. Swoją drogą pewnie Twoja szefowa kasę dostawac będzie.
Martolinka az dostawał środki uspokajające ?! Szok. Biedactwo. Nie ma co mu sie też dziwić jak u Was były takie straszne burze dorosły ma pitra a co dopiero dziecko. Oby zapomniał szybko o nich

Wika Wojtus piękne imię! Właśnie miałam wołać od Ciebie zdjęcie ale widzę ze sama dałaś i muszę przyznać ze ciacho z Wojtusia niezłe. Aż sie łezka w oczku kręci jak sie na to cudo patrzy. Niech mi ktoś teraz powie ze wszystkie noworodki są takie same to wysmieje.

Trina dzięki za stronke. Wieczorem będę szukać przepisów

Agnieszka samo latanie za moim łobuzem wykańcza nie ma czasu na odpoczynek ta wiadomość pisze juz chyba z pół godziny. Przy nim człowiek nigdy sie nie nudzi.

No słoiki umyte najgorsze za mną. Nie lubię myć naczyń i to bardzo. idę zrywać wiśnie. Mama miała mi przypilnowac Patryka żebym mogła spokjnie zrywać wiśnie ale jej sie nie chce więc będę więcej czasu latać za Patrykiem niż zrywac. Swoją drogą mogła mi to wcześniej powiedzieć a nie teraz kiedy czekam juz na nią dwie godziny. Ehhh

Do góry