reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Myślę że nie zdążysz - bo jak przyjedziesz na porodówke to rach ciach i nie będziesz już 2 w 1 :-p ale jak najbardziej zapraszam do konwersacji :tak:

reklama
Hej!

Ja nadal 2 w 1, choć nie wiem czy nie zaczynam rodzic.. Boli mnie dół brzucha, mam skurcze (na razie nieregularne, ale co 10 - 15 minut), no i mnie czyści ;/ Boli mnie w pachwinach i spojeniu tak, jakby mi mialo dziecko wypaść zaraz.. eh. Sama nie wiem..

Pozdrawiam bardzo, nie mam sił pisać. Papa.

Powiadam Wam że kolejny cud jest na świecie
0 5:33 wika pisała że ma skurcze co 4 min i 3 cm rozwarcia a o 6:10 już mały człowiek przyszedł na ten świat :tak: JUPI!!! ( chyba jestem wróżka , bo przepowiedziałam ze pójdzie szybciej niż myśli :szok:) Pozdrawiają wszystkie cioteczki BB .

WoW jaka niespodzianka!

Myślałam ze dziś będziemy mieli tu gorącą linie.
Szybko poszło. Pewnie z tej radości ze idzie na wywołanie skurczy dostała hehe

Anaztazja jakie dzidzia ma imię? Ile wazy mierzy? Jak wiesz to pisz

Wika z całego serca gratuluje!!!

Syneczki oby jednak pogoda Wam dopisała.
A jak tam remoncik idzie?

Iza uspokoiły sie skurcze?

Kwiatuszek szkoda ze przyszła @. Trzymam kciuki za poniedziałkowe badania.

No też się pierwsze co to zapytałam o imię , ale cyt. " 06.07 o godz. 06:10 przyszedł na świat nasz syn :) czujemy się dobrze, od pierwszych chwil cycujemy:)" Na razie nie męczę - bo pewnie odpoczywają, może wieczorkiem coś napiszę i się dopytam :tak:
Dzisiaj pogoda jest fatalna do spędzenia czasu w mieście - Ci co są nad woda - zazdroszczę:sorry: moja kocica to pół nocy jojczała tak jej było gorąco - zobaczymy jak dzisiaj wytrzyma - została sama w tym upale :-(

reklama
Do góry