reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Myślę że nie zdążysz - bo jak przyjedziesz na porodówke to rach ciach i nie będziesz już 2 w 1 :-p ale jak najbardziej zapraszam do konwersacji :tak:

reklama
Hej!

Ja nadal 2 w 1, choć nie wiem czy nie zaczynam rodzic.. Boli mnie dół brzucha, mam skurcze (na razie nieregularne, ale co 10 - 15 minut), no i mnie czyści ;/ Boli mnie w pachwinach i spojeniu tak, jakby mi mialo dziecko wypaść zaraz.. eh. Sama nie wiem..

Pozdrawiam bardzo, nie mam sił pisać. Papa.

Powiadam Wam że kolejny cud jest na świecie
0 5:33 wika pisała że ma skurcze co 4 min i 3 cm rozwarcia a o 6:10 już mały człowiek przyszedł na ten świat :tak: JUPI!!! ( chyba jestem wróżka , bo przepowiedziałam ze pójdzie szybciej niż myśli :szok:) Pozdrawiają wszystkie cioteczki BB .

WoW jaka niespodzianka!

Myślałam ze dziś będziemy mieli tu gorącą linie.
Szybko poszło. Pewnie z tej radości ze idzie na wywołanie skurczy dostała hehe

Anaztazja jakie dzidzia ma imię? Ile wazy mierzy? Jak wiesz to pisz

Wika z całego serca gratuluje!!!

Syneczki oby jednak pogoda Wam dopisała.
A jak tam remoncik idzie?

Iza uspokoiły sie skurcze?

Kwiatuszek szkoda ze przyszła @. Trzymam kciuki za poniedziałkowe badania.

No też się pierwsze co to zapytałam o imię , ale cyt. " 06.07 o godz. 06:10 przyszedł na świat nasz syn :) czujemy się dobrze, od pierwszych chwil cycujemy:)" Na razie nie męczę - bo pewnie odpoczywają, może wieczorkiem coś napiszę i się dopytam :tak:
Dzisiaj pogoda jest fatalna do spędzenia czasu w mieście - Ci co są nad woda - zazdroszczę:sorry: moja kocica to pół nocy jojczała tak jej było gorąco - zobaczymy jak dzisiaj wytrzyma - została sama w tym upale :-(

reklama
Do góry