reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

wika - małżonek będzie przedstawiciel handlowym:-) ale się dzisiaj wkurzyłam - wczoraj do 19 siedziałam w biurze , później do 23 w domu szukałam , rezerwowałam - starałam się , a dzwonię dzisiaj do gościa i mi mówi że kupił gdzie indziej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:

reklama
Będę się długo śmiałą jeśli wczoraj kupiłam w Sky Club :-D:-D i wcale nie będzie mi go szkoda :-p
No Ja byłam w kolejce po tego bociana - mam nadzieję że znajdzie do mnie drogę ;-)

hej :)

Anastazja, doskonale rozumiem Twoje zdenerwowanie:tak: Tydzień temu w środę M. mial poumawiane pomiary kuchni (3 szt), w tym u jednej z kobitek , u której już był i niby wszystko było dograne, ale jeszcze chciala cos zmienić i jej pasowała tylko środa o 15.00 . No dobra M. dostosował inne pomiary pod nią. Jeden o 12.00 a drugi o 18.00 no i ta kobitka o 15.00. M. dojechał na pierwszy pomiar i dostaje tel od tej kobitki, ze dzisiaj to nie da rady sie z nim spotkać, bo jej mąż wyjechał w jakąs delegację i zabrał klucze od mieskzania ze sobą:angry::angry::angry::angry: no ja pierdziuuuuu. M. od 14.00 do 18.00 miał przymusowe "wolne". Ludzie to mają tupet!!

Syneczki
, a czemu Ty się nie chwalisz, ze gdzieś wybywacie na urlopik??

Agnieszka, dzięki, u mnie nic sie do przodu od wczoraj nie ruszyło:baffled: mam wrażenie, ze nigdy nie urodzę:-:)-(

Calogera gratuluję wizyty :)

Wika a bo tak jakoś od kilku miesięcy nie mam weny do pisania. Dużo się działo i nadal dzieje dlatego też nie wiem już o czym Was informowałam a o czym nie wspominałam. Teraz jestem na etapie ponownego wielkiego stresu związanego ze zmianą mieszkania i wojen z apodyktycznym, ojcem o charakterze rasowego dyktatora. Nie potrafię sie juz uśmiechać.
A wakacje od 13 do 18 nad naszym polskim morzem ale zeby nie było za wesoło w rozpisce pogody długoterminowej w Darłówku ma lać przez najbliższe 2 tygodnia dzień w dzień. W zeszłym roku owa długoterminówka sprawdziła się co do joty.

hej

melduję sie 2w1... mam juz dość

Anastazja, tak mamy zakład stolarski :)
Syneczki w takim razie życzę, żebyście porządnie odpoczęli na urlopie :)

reklama
Do góry