reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

wika - małżonek będzie przedstawiciel handlowym:-) ale się dzisiaj wkurzyłam - wczoraj do 19 siedziałam w biurze , później do 23 w domu szukałam , rezerwowałam - starałam się , a dzwonię dzisiaj do gościa i mi mówi że kupił gdzie indziej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:

reklama
Będę się długo śmiałą jeśli wczoraj kupiłam w Sky Club :-D:-D i wcale nie będzie mi go szkoda :-p
No Ja byłam w kolejce po tego bociana - mam nadzieję że znajdzie do mnie drogę ;-)

hej :)

Anastazja, doskonale rozumiem Twoje zdenerwowanie:tak: Tydzień temu w środę M. mial poumawiane pomiary kuchni (3 szt), w tym u jednej z kobitek , u której już był i niby wszystko było dograne, ale jeszcze chciala cos zmienić i jej pasowała tylko środa o 15.00 . No dobra M. dostosował inne pomiary pod nią. Jeden o 12.00 a drugi o 18.00 no i ta kobitka o 15.00. M. dojechał na pierwszy pomiar i dostaje tel od tej kobitki, ze dzisiaj to nie da rady sie z nim spotkać, bo jej mąż wyjechał w jakąs delegację i zabrał klucze od mieskzania ze sobą:angry::angry::angry::angry: no ja pierdziuuuuu. M. od 14.00 do 18.00 miał przymusowe "wolne". Ludzie to mają tupet!!

Syneczki
, a czemu Ty się nie chwalisz, ze gdzieś wybywacie na urlopik??

Agnieszka, dzięki, u mnie nic sie do przodu od wczoraj nie ruszyło:baffled: mam wrażenie, ze nigdy nie urodzę:-:)-(

Calogera gratuluję wizyty :)

Wika a bo tak jakoś od kilku miesięcy nie mam weny do pisania. Dużo się działo i nadal dzieje dlatego też nie wiem już o czym Was informowałam a o czym nie wspominałam. Teraz jestem na etapie ponownego wielkiego stresu związanego ze zmianą mieszkania i wojen z apodyktycznym, ojcem o charakterze rasowego dyktatora. Nie potrafię sie juz uśmiechać.
A wakacje od 13 do 18 nad naszym polskim morzem ale zeby nie było za wesoło w rozpisce pogody długoterminowej w Darłówku ma lać przez najbliższe 2 tygodnia dzień w dzień. W zeszłym roku owa długoterminówka sprawdziła się co do joty.

hej

melduję sie 2w1... mam juz dość

Anastazja, tak mamy zakład stolarski :)
Syneczki w takim razie życzę, żebyście porządnie odpoczęli na urlopie :)

reklama
Do góry