reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Jakby coś to mam w mieszkaniu bałagan - możesz przyśpieszyć poród

Wika do mnie też mozesz wpaść umyć okna;-)

ejjjj, hola hola :-D:-D:-D:-D ja się w sprzątanie przed porodem już nie bawie... zbieram siły na potem:-D:-D

ja po ktg... oczywiscie skurczy brak:eek::eek: jakże mogłoby być inaczej:-D:-D jak do piątku/soboty się nie ruszy to zostaję w szpitalu na wywołanie

Calogera, a muszą pisać referencje do cytatów? Ja studiowałam tutaj w UK i system był dość dobry. Wszystko musiało mieć przypis, nawet fragmenty cytowane nie bezpośrednio. Uniwersytety mają specjalny system komputerowy przez który przepuszcza się pracę i każdy wyłapany cytat ma pokazane źródło w drugim oknie. Dopuszczalny bład to 10%, ale powyżej tego już masz plagiat, a tutaj za plagiat się słono płaci.

Mam pytanie do was: w związku z wyjazdem do Polski, będę musiała małemu zmienić mleko. Tutaj daję mu Cow&Gate, który nie ma polskiego odpowiednika, ale jest tak naprawdę tym samym mlekiem co Aptamil, czyli Bebilon. Tak by było najlepiej, bo wtedy zmiana nie jest zbyt drastyczna, a już wystarczy mu problemów z brzuszkiem. Moi rodzice z kolei twierdzą, że powinnam może spróbować innego mleka. Wspomnieli o Humanie, o której ja z kolei nic nie wiem. Widzę tylko, że jest dość tania.

Ostatnia edycja:
helloł laski ale upalnie dzis basenik rozłożlismy teraz sie napełnia troche to potrwa dzis mam 25dc wczoraj po sexiku plamilam mocno ale dzis juz słabo oby @ nie przylazla biore lutke nie wiem czy odstawiac czy testowac jak sadzicie?

wika - widzę na BB siedzisz zamiast na porodówce, to poopowiadaj cosik :-p
Nie jedziemy do Paryża ,no chyba że jeszcze w sierpniu będą tanie loty , albo październik- grudzień ładna pogoda na zabawę w parku - małżonek na 99% będzie miał nową pracę od 1 września to nie wypada od razu brać wolne.
calogera - mój dyplom odebrałam po 2 latach od obrony - teraz studia nic nie znaczą, dlatego studenci się nie starają - Ja swoją pracę napisałam w tydzień czasu - przepisałam z 3 książek zmieniając słowa. Bo na temat produktu turystycznego akurat jest już napisane wszystko.

witajcie

Qcz - tutejszy Aptamil to polski Bebilon (producent jest ten sam, tylko nazwa inna), nie wiem jak jest z tym Cow&Gate. Mój na SMA - więc odpowiednika w Pl nie ma i za każdym razem musiałam brać ze sobą mleko.

Wika - znak kochana Twój ból - Kuba 6 dni po terminie zdecydował się na przyjście do nas, a juz bałam się, że znów będę miała wywoływanko, ale na szczęście obyło się bez.

Pozdrawiam wszystkie Mamuśki, sorki, że tylko tyle, ale notoryczny brak czasu - Kubusie chyba mają to do siebie, że w dzień czuwają (boją się, że ich ominie coś istotnego) i nie bardzo mam czas na cokolwiek, nie mówiąc już o tym, że w piątek był ostatni dzień przedszkola i teraz z dwójką jestem w domu. Staram się jakoś wpaść w rytm i poustawiać sobie rozkład dnia.

Witajcie,
kobietki wyjezdzamy jutro do lesnej głuszy gdzie z zasiegiem kiepsko wiec laptopa zostawiam w domu!!
Skrobne coś w pon.

reklama
Syneczki, Ty mnie już nie drażnij:-D:-D:-D:-p:-p:-D:-D
dzisiaj na KTG 3 skurcze, jeden dość mocny na 80%, dwa słabiutkie na 60% nie czułam ich:cool: za to wzięlam sie za sprzątanie podłogi lśnią, chałpka się błyszczy, aaa i wypiłam trochę rycyny, ale mnie nie ruszyła zbytnio... jeszcze seks, ale już sie nie nadaję na takie ekstrema i sobie daruję:-D:-D w piątek, jak się nic nie ruszy, zostaję na wywołanie:tak:

Martolinka,
miłego urlopowania sie :)

Kwiatuszek
, szkoda, ze @@ przylazła:-(

Calogera
, gdzie suwaczek ciażowy?? kiedy idziesz do gina??

Anastazja, a czym będzie sie zajmował teraz małż?? fju fju Paryż:-D:-D:rofl2::rofl2:

Do góry