reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Jakby coś to mam w mieszkaniu bałagan - możesz przyśpieszyć poród

Wika do mnie też mozesz wpaść umyć okna;-)

ejjjj, hola hola :-D:-D:-D:-D ja się w sprzątanie przed porodem już nie bawie... zbieram siły na potem:-D:-D

ja po ktg... oczywiscie skurczy brak:eek::eek: jakże mogłoby być inaczej:-D:-D jak do piątku/soboty się nie ruszy to zostaję w szpitalu na wywołanie

Calogera, a muszą pisać referencje do cytatów? Ja studiowałam tutaj w UK i system był dość dobry. Wszystko musiało mieć przypis, nawet fragmenty cytowane nie bezpośrednio. Uniwersytety mają specjalny system komputerowy przez który przepuszcza się pracę i każdy wyłapany cytat ma pokazane źródło w drugim oknie. Dopuszczalny bład to 10%, ale powyżej tego już masz plagiat, a tutaj za plagiat się słono płaci.

Mam pytanie do was: w związku z wyjazdem do Polski, będę musiała małemu zmienić mleko. Tutaj daję mu Cow&Gate, który nie ma polskiego odpowiednika, ale jest tak naprawdę tym samym mlekiem co Aptamil, czyli Bebilon. Tak by było najlepiej, bo wtedy zmiana nie jest zbyt drastyczna, a już wystarczy mu problemów z brzuszkiem. Moi rodzice z kolei twierdzą, że powinnam może spróbować innego mleka. Wspomnieli o Humanie, o której ja z kolei nic nie wiem. Widzę tylko, że jest dość tania.

Ostatnia edycja:
helloł laski ale upalnie dzis basenik rozłożlismy teraz sie napełnia troche to potrwa dzis mam 25dc wczoraj po sexiku plamilam mocno ale dzis juz słabo oby @ nie przylazla biore lutke nie wiem czy odstawiac czy testowac jak sadzicie?

wika - widzę na BB siedzisz zamiast na porodówce, to poopowiadaj cosik :-p
Nie jedziemy do Paryża ,no chyba że jeszcze w sierpniu będą tanie loty , albo październik- grudzień ładna pogoda na zabawę w parku - małżonek na 99% będzie miał nową pracę od 1 września to nie wypada od razu brać wolne.
calogera - mój dyplom odebrałam po 2 latach od obrony - teraz studia nic nie znaczą, dlatego studenci się nie starają - Ja swoją pracę napisałam w tydzień czasu - przepisałam z 3 książek zmieniając słowa. Bo na temat produktu turystycznego akurat jest już napisane wszystko.

witajcie

Qcz - tutejszy Aptamil to polski Bebilon (producent jest ten sam, tylko nazwa inna), nie wiem jak jest z tym Cow&Gate. Mój na SMA - więc odpowiednika w Pl nie ma i za każdym razem musiałam brać ze sobą mleko.

Wika - znak kochana Twój ból - Kuba 6 dni po terminie zdecydował się na przyjście do nas, a juz bałam się, że znów będę miała wywoływanko, ale na szczęście obyło się bez.

Pozdrawiam wszystkie Mamuśki, sorki, że tylko tyle, ale notoryczny brak czasu - Kubusie chyba mają to do siebie, że w dzień czuwają (boją się, że ich ominie coś istotnego) i nie bardzo mam czas na cokolwiek, nie mówiąc już o tym, że w piątek był ostatni dzień przedszkola i teraz z dwójką jestem w domu. Staram się jakoś wpaść w rytm i poustawiać sobie rozkład dnia.

Witajcie,
kobietki wyjezdzamy jutro do lesnej głuszy gdzie z zasiegiem kiepsko wiec laptopa zostawiam w domu!!
Skrobne coś w pon.

reklama
Syneczki, Ty mnie już nie drażnij:-D:-D:-D:-p:-p:-D:-D
dzisiaj na KTG 3 skurcze, jeden dość mocny na 80%, dwa słabiutkie na 60% nie czułam ich:cool: za to wzięlam sie za sprzątanie podłogi lśnią, chałpka się błyszczy, aaa i wypiłam trochę rycyny, ale mnie nie ruszyła zbytnio... jeszcze seks, ale już sie nie nadaję na takie ekstrema i sobie daruję:-D:-D w piątek, jak się nic nie ruszy, zostaję na wywołanie:tak:

Martolinka,
miłego urlopowania sie :)

Kwiatuszek
, szkoda, ze @@ przylazła:-(

Calogera
, gdzie suwaczek ciażowy?? kiedy idziesz do gina??

Anastazja, a czym będzie sie zajmował teraz małż?? fju fju Paryż:-D:-D:rofl2::rofl2:

Do góry