reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Anastazja LENIWCZEEEEEEEE co nic nie piszesz???

Bunny
, a Ty nie możesz iść do jakiegoś innego gina na wizytę?? Zrobilby Ci dokładne usg i byłabyś spokojniejsza
:tak:

zaakceptowałam propozycję prowadzenia grupy :) Jakby co, to będę przekazywać dalej :)

reklama
hmmmm no racja :sorry:

U mnie " Nic się nie stało" :-D:-D Polska i Rosja odpadli , Ronaldo wczoraj też poszedł się ..... :crazy:
Teraz Torresowi kibicuję :-p
Oprócz emocji piłkarskich - wlazłam na stronkę z darmowymi próbkami i 2 dni mnie nie było dla nikogo bo klepałam swój adres i dane do wysyłek , zamówiłam jakieś kawy, podpaski, herbaty, perfumy, kremy - już nawet sama nie pamiętam ile tego było :szok::szok:
Do lekarzy nie chodzę ze względu na finanse - więc jak będzie ciąża sama z siebie do się ucieszę, jak nie to będę musiała zaoszczędzić pewnie kilka stówek żeby się konkretnie do tematu podejść:tak:
19 lipca wybywam do Karwii na zasłużony wypoczynek :cool: oby pogoda dopisała bo kupiłam sobie strój kąpielowy za całe 10,5 :eek: a żeby się przesyłka opłaciła to jeszcze dorzuciłam sukienkę na wesele za 9,36 i zasłonę na przelotkach za 5,5 :szok:
A no i odchudzam się , tylko mi to kiepsko idzie :zawstydzona/y: biegamy wieczorem, ćwiczę co nieco w domu ..... ale te słodycze :confused2::-D

Sowinka mi sie wydaje ze u Ciebie bedzie laska.

Patryk mnie dzis wykończył, kupiłam mu dzis bramkę do piłki nożnej i musiałam grać, przynajmniej nauczył sie mówić goa (czytaj gol) i ula (czytaj hura).
Mamy bardzo ciężka mowę ale cały czas idziemy do przodu:-).
Niestety teściowa sie zapowiedziała ze przyjedzie w weekend cały mi zepsuje franca. No i najważniejsze Piotrek na weekend bedzie w domu więc jestem szczęśliwa.

Bunny zobaczymy czy dobrze wywróżyłaś za jakiś czas może się okaże:tak: super, że Pati co raz więcej mówi i najważniejsze, że TY to rozumiesz:-D współczuję z teściową, ale weekend szybko minie tym bardziej, że jak piszesz Piotrek będzie z Wami:tak: ja też się cieszę, bo Wacek ponoć najpóźniej w Niemczech zostaje do 7 lipca, więc już coraz bliżej:-)

..... ale te słodycze :confused2::-D

Ehhhh u mnie też słodycze -> jak dziennie nie zjem czegoś słodkiego to mało nie umieram:-p:laugh2: a wyjazdu zazdraszczam, bo ja to może wyjadę w sierpniu na tydzień do rodziny koło Poznania i tyle, ale i tak super, bo tam zawsze odpocznę:tak:

Witajcie .

dziś zaplanowaliśmy zoo po południu , bo chyba lato na dobrego się zaczęło.

Jak cieżarówki sie maja? Bunny , Sowinka, Calogera i nasza Wika? :tak:
staraczki jakie plany na weekend?
Anastazja będe trzymac kciuki za pogode w Karwii i proszę o to samo , bo my w środę w Bory ruszamy:tak:

Dana, najlepszego dla Ciebie!!!!!!!!!!!!!! Spełnienia wszystkich marzeń i tych małych i tych dużych:tak::tak::-):-)
Martolinka, ahhh zoo :) bawcie sie dobrze :)

Sowinka
, my we wakacje też siedzimy w domu:-( Moze dopiero na przełomie września/października wyskoczymy na kilka dni w góry:tak:

Calogera,
masz racje:tak: śmigaj na L4 :)

U mnie w nocy skurcze co 7-8 min... z rana pojawił sie śluz z krwią... mieliśmy już jechać na IP i się skurcze skończyły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Na 14.00 jadę na KTG. Ciekawe co pokaże......

reklama
Do góry