reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Anastazja LENIWCZEEEEEEEE co nic nie piszesz???

Bunny
, a Ty nie możesz iść do jakiegoś innego gina na wizytę?? Zrobilby Ci dokładne usg i byłabyś spokojniejsza
:tak:

zaakceptowałam propozycję prowadzenia grupy :) Jakby co, to będę przekazywać dalej :)

reklama
hmmmm no racja :sorry:

U mnie " Nic się nie stało" :-D:-D Polska i Rosja odpadli , Ronaldo wczoraj też poszedł się ..... :crazy:
Teraz Torresowi kibicuję :-p
Oprócz emocji piłkarskich - wlazłam na stronkę z darmowymi próbkami i 2 dni mnie nie było dla nikogo bo klepałam swój adres i dane do wysyłek , zamówiłam jakieś kawy, podpaski, herbaty, perfumy, kremy - już nawet sama nie pamiętam ile tego było :szok::szok:
Do lekarzy nie chodzę ze względu na finanse - więc jak będzie ciąża sama z siebie do się ucieszę, jak nie to będę musiała zaoszczędzić pewnie kilka stówek żeby się konkretnie do tematu podejść:tak:
19 lipca wybywam do Karwii na zasłużony wypoczynek :cool: oby pogoda dopisała bo kupiłam sobie strój kąpielowy za całe 10,5 :eek: a żeby się przesyłka opłaciła to jeszcze dorzuciłam sukienkę na wesele za 9,36 i zasłonę na przelotkach za 5,5 :szok:
A no i odchudzam się , tylko mi to kiepsko idzie :zawstydzona/y: biegamy wieczorem, ćwiczę co nieco w domu ..... ale te słodycze :confused2::-D

Sowinka mi sie wydaje ze u Ciebie bedzie laska.

Patryk mnie dzis wykończył, kupiłam mu dzis bramkę do piłki nożnej i musiałam grać, przynajmniej nauczył sie mówić goa (czytaj gol) i ula (czytaj hura).
Mamy bardzo ciężka mowę ale cały czas idziemy do przodu:-).
Niestety teściowa sie zapowiedziała ze przyjedzie w weekend cały mi zepsuje franca. No i najważniejsze Piotrek na weekend bedzie w domu więc jestem szczęśliwa.

Bunny zobaczymy czy dobrze wywróżyłaś za jakiś czas może się okaże:tak: super, że Pati co raz więcej mówi i najważniejsze, że TY to rozumiesz:-D współczuję z teściową, ale weekend szybko minie tym bardziej, że jak piszesz Piotrek będzie z Wami:tak: ja też się cieszę, bo Wacek ponoć najpóźniej w Niemczech zostaje do 7 lipca, więc już coraz bliżej:-)

..... ale te słodycze :confused2::-D

Ehhhh u mnie też słodycze -> jak dziennie nie zjem czegoś słodkiego to mało nie umieram:-p:laugh2: a wyjazdu zazdraszczam, bo ja to może wyjadę w sierpniu na tydzień do rodziny koło Poznania i tyle, ale i tak super, bo tam zawsze odpocznę:tak:

Witajcie .

dziś zaplanowaliśmy zoo po południu , bo chyba lato na dobrego się zaczęło.

Jak cieżarówki sie maja? Bunny , Sowinka, Calogera i nasza Wika? :tak:
staraczki jakie plany na weekend?
Anastazja będe trzymac kciuki za pogode w Karwii i proszę o to samo , bo my w środę w Bory ruszamy:tak:

Dana, najlepszego dla Ciebie!!!!!!!!!!!!!! Spełnienia wszystkich marzeń i tych małych i tych dużych:tak::tak::-):-)
Martolinka, ahhh zoo :) bawcie sie dobrze :)

Sowinka
, my we wakacje też siedzimy w domu:-( Moze dopiero na przełomie września/października wyskoczymy na kilka dni w góry:tak:

Calogera,
masz racje:tak: śmigaj na L4 :)

U mnie w nocy skurcze co 7-8 min... z rana pojawił sie śluz z krwią... mieliśmy już jechać na IP i się skurcze skończyły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Na 14.00 jadę na KTG. Ciekawe co pokaże......

reklama
Do góry