reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
No nie wiem może śpiewasz/tańczysz/ gotujesz :-D:-D Ja gotuję , ponoć smacznie - mnie i mężowi smakuje - kolega też zadowolony zawsze wychodzi od nas , ale wszystkie potrawy wychodzą mi jakieś krzywe - ostatnio sernik robiłam - to łyżeczką muszę zeskrobywać z tortownicy :-D

Ja też głodna :szok: a już zjadłam kanapeczkę na śniadanie , i jabłko w pracy - idę chyba po precla

Ostatnia edycja:
Witajcie,

gratuluję Katrinie;-) powodzenie z maluszkiem

Kupka małej jakoś poszła po czopku a co się umęczyliśmy to nasze. Tak sobie myślałam wczoraj , że marzę o kilku dniach bez dzieci , świętym spokoju i spokojnym wieczorze. Na wątku są dziewczyny , które marzą o takim dziecięcym rozgardiaszu i urobieniu przy kupkach po pachy więc od razu zrobiło mi się głupio.

Anastazja Myszkin zapoznał się z nową lokatorką , obwąchał ją i poszedł dalej;-)on raczej teraz się skupia nad unikaniem naszego syna , który niby przypadkiem zawsze musi go zaczepić

danao mam nadzieję , że trafi Ci sie dobra fryzjerka!!!
Anastazja a jakie jest Twoje popisowe danie?:-p

Wika uszy do góry. Już nie ma odwrotu i teraz tylko zbieraj siły do walki "ze złymi mocami":-D

Katarina - gratulacje! No to kubus bedzie teraz krolem w babskim gronie ;-)

dziewczyny nie smecic, kidys zaskoczycie, jestem pewna. Naturalnie czy ze wspomaganiem, ale na pewno!

martolinka - jak mam dwoje i sama jestem, to marze zeby mnie gdzies zamkneli. Maciek jest wtedy zazdrosny i robi sie zlosliwy. Jak tata jest, to jest spokoj. No chyba ze tata bawi sie z Lila... Wtedy zalezy od humoru puerworodnego, albo dolacza albo foch strzela :sorry2:

Anastazja sam fakt, ze sie zdecydowałaś :) Szacun:tak:

a nazwę można zmienić, ale nie wiem do kogo się z tym udać:baffled:

Dana, pokaż się w rubinowej czerwieni:-):-):tak::tak: i tak luty bardzo fajny miesiac :) &&&&&&&&&&

Nie wiem co się dzisiaj dzieje z małym. Wybudza się z drzemki co 10 minut. Uda mi się go uśpić, położę go i zaraz się budzi. Jest najedzony, zmieniony, niby odbity... Dwukrotnie mi zwymiotował, bo myślałam, że może rzeczywiście jest głodny i go dokarmiłam. A tak, non stop płacz, cały dzień. M teraz wrócił z pracy, to wziął go ode mnie.

reklama
Qcz, a kupki robi normalnie?? Może ma gazy w brzuszku?? Może zaczynają sie kolki:-:)-(

Bunny
jak po wizycie??

Do góry