reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
No nie wiem może śpiewasz/tańczysz/ gotujesz :-D:-D Ja gotuję , ponoć smacznie - mnie i mężowi smakuje - kolega też zadowolony zawsze wychodzi od nas , ale wszystkie potrawy wychodzą mi jakieś krzywe - ostatnio sernik robiłam - to łyżeczką muszę zeskrobywać z tortownicy :-D

Ja też głodna :szok: a już zjadłam kanapeczkę na śniadanie , i jabłko w pracy - idę chyba po precla

Ostatnia edycja:
Witajcie,

gratuluję Katrinie;-) powodzenie z maluszkiem

Kupka małej jakoś poszła po czopku a co się umęczyliśmy to nasze. Tak sobie myślałam wczoraj , że marzę o kilku dniach bez dzieci , świętym spokoju i spokojnym wieczorze. Na wątku są dziewczyny , które marzą o takim dziecięcym rozgardiaszu i urobieniu przy kupkach po pachy więc od razu zrobiło mi się głupio.

Anastazja Myszkin zapoznał się z nową lokatorką , obwąchał ją i poszedł dalej;-)on raczej teraz się skupia nad unikaniem naszego syna , który niby przypadkiem zawsze musi go zaczepić

danao mam nadzieję , że trafi Ci sie dobra fryzjerka!!!
Anastazja a jakie jest Twoje popisowe danie?:-p

Wika uszy do góry. Już nie ma odwrotu i teraz tylko zbieraj siły do walki "ze złymi mocami":-D

Katarina - gratulacje! No to kubus bedzie teraz krolem w babskim gronie ;-)

dziewczyny nie smecic, kidys zaskoczycie, jestem pewna. Naturalnie czy ze wspomaganiem, ale na pewno!

martolinka - jak mam dwoje i sama jestem, to marze zeby mnie gdzies zamkneli. Maciek jest wtedy zazdrosny i robi sie zlosliwy. Jak tata jest, to jest spokoj. No chyba ze tata bawi sie z Lila... Wtedy zalezy od humoru puerworodnego, albo dolacza albo foch strzela :sorry2:

Anastazja sam fakt, ze sie zdecydowałaś :) Szacun:tak:

a nazwę można zmienić, ale nie wiem do kogo się z tym udać:baffled:

Dana, pokaż się w rubinowej czerwieni:-):-):tak::tak: i tak luty bardzo fajny miesiac :) &&&&&&&&&&

Nie wiem co się dzisiaj dzieje z małym. Wybudza się z drzemki co 10 minut. Uda mi się go uśpić, położę go i zaraz się budzi. Jest najedzony, zmieniony, niby odbity... Dwukrotnie mi zwymiotował, bo myślałam, że może rzeczywiście jest głodny i go dokarmiłam. A tak, non stop płacz, cały dzień. M teraz wrócił z pracy, to wziął go ode mnie.

reklama
Qcz, a kupki robi normalnie?? Może ma gazy w brzuszku?? Może zaczynają sie kolki:-:)-(

Bunny
jak po wizycie??

Do góry