reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Qcz, Kubuś musi sie uregulować :)z każdym dniem będzie coraz lepiej:tak:

Iza i jak noc?? Zmartwiłam się trochę tymi Twoimi skurczami:-(

Bunny, ja się porodu nie boję... jakoś weszło to i wyjść musi:-D:-D boje sie jak Igor zareaguje, boję sie tego, ze tak jak przy Igusiu będę tydzień w szpitalu:-:)-( zapłaczę sie z tęsknoty:-:)-( Teraz przy Igorze mam uporządkowany dzień, a po narodzinach Maleństwa plan dnia pójdzie się je...:-:)-( ehh dużo mam wątpliwości:-:)-(

na którą idziesz na wizyte??

No to trzymamy &&& za to Maleństwo z wrześniówek!!!
Jak to straciiłaś prawie Patryka przy porodzie???

Anastazja o właśnie miałam CI gratulować podjęcia decyzji o dawcy szpiku:tak::tak::tak:
Gadajcie o starankach :) Przypomną nam się czasy, jak my sie denerwowałyśmy przed każdym testem i każdą datą @@. JA walczyłąm 8 miesięcy, ale w Waszym towarzystwie łatwiej mi to przyszło, niż przy starankach o Igusia, gdzie też to było 8 m.
Gdzie pędzicie na weekend?? Nad morze?? czy morze dopiero latem?? :baffled::baffled: słabą mam pamiec ostatnio:confused::confused:
a co do pracy to nie mam możliwosci wrócić na 3/4 etatu, bo nie ma dla mnie godzin w siatce:no: dzieci jest mało, klasy zostały połączone:-:)-( Macierzyński mam normalnie, bo ja mam umowę na stałę, więc rozwiążą ją ze mną dopiero po macierzyńśkim

a u mnie dzisiaj w końcu piękna pogoda. Sloneczko świeci :))

reklama
Jestem :-)
Nie potrafię się pozbierać... czuję się fatalnie... nie wiem w sumie dlaczego... o co chodzi mojemu organizmowi tym razem naprawdę juz nie wiem. Dlaczego @ musi mieć takie paskudne i nieprzyjemne preludium?
A propos @ to jest dziś 27 dc i jeszcze czekam. Jestem z tego powodu przeszczęsliwa, bo będzie miał ten cykl teraz normalną długość! :-) Ostatnie dwa były 24-dniowe, czyli wiadomo lipna fl. Nawet jakby przyszedł za 5 min, to i tak cykl skończony będzie 26-dniowy :)

Żeby mi się czekanie na @ za bardzo nie dłużyło, idę dzisiaj pomalować sobie włosy na rubinową czerwień :-D:-D:-D Albo coś podobnego, zalezy co będą mieć w salonie :-D Sama jestem ciekawa efektu, ostatnio taki kolor miałam gdzieś na trzecim roku studiów:-D

Trina kochana nadzieja niby zawsze jest, ale ja się na niej nacięłam już tyyyyle razy, że nawet się nie łudzę. Będę przeszczęsliwa jeżeli mi się cykl wyrówna. To na razie tyle, co ma być to będzie.

wika - dziękować , ale wiesz oddanie krwi to pikuś , ciekawe jak będzie jak faktycznie przyjdzie poddać się zabiegowi oddawania szpiku , wiem że są 2 metody , wiem też że się nie boję bólu ani narkozy - ale z drugiej strony zawsze jest strach, czy lekarz na pewno wszystko dobrze zrobi - słysząc tak dużo "wypadków" przy pracy lekarzy - to strach się bać:nerd:
8 miesięcy - kiedyś bym powiedziała że Cie podziwiam i nie zazdroszczę - ale mi już mija 9 i dziwię się że jeszcze nie zwariowałam , już o Dance to nie wspomnę - 29 :szok:
weekend do teściów pod Warszawę wybywamy, morze dopiero w lipcu - no i dylemat - czy teraz ciąża to dobry moment, bo w lipcu samolotem lecimy - a jeśli ciąża to zaszkodzi , i wolę później, a z drugiej chcę już teraz - no masakra - burza mózgu- aż mi uszami ten mózg wychodzi :-D:-D
danka - jak napisałaś że masz 27 dc , to spojrzałam który Ja mam - bo kojarzyłam że kilka dni różnicy i mam już 25 dc :szok: przez ostatnie pół roku miałam 27-29 dc , ale teraz wiem że OWU była później więc liczę że 30-32 będzie - albo już 9 miechów :-p

reklama
Ja myślę że dobrym pomysłem by było zmienić nazwę wątku na Starające się i mamusie 2012 , żebyśmy się nie czuły obco ;-)
danka - mam głupawkę od rana - to chyba przez widmo wydania 600 pln dzisiaj :-( ale może jesteś stworzona do wyższych celi niż tylko macierzyństwo :-p hmmmm może i Ja też ? zastanówmy się czym mogłybyśmy się zająć :confused:

Do góry