reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Hej!
Cieszę się bardzo, że o mnie nie zapomniałyście:-)

Ja czekam sobie na @, czuję w kościach, że zaraza znowu przyjdzie duzo za wczesnie. Dziś 25 dc, ostatnie dwa trwały 24 dni. Czuję to tak mocno,że normalnie jest mi niedobrze:no: Mdli mnie masakrycznie na samą myśl.

Tutaj też muszę:

Liv wszystkiego najlepszego!

reklama
Katrinuś do dzieła, kciukasy zaciśnięte, wrózka Aneta prawdę Ci powie, poród będzie lekki, szybki a z brzuszka wyskoczy chłopiec, a żeby było ciekawiej będziemy miały dwóch Kubusiów urodzonych jeden po drugim :-D

Kwiatuszku no jesteś nareszcie, widziałam Cię na weterankach i każdorazowo zastanawiałam się dlaczego to do nas nic nie piszesz i odpowiedź sama przyszła mianowicie po to byś sama się przekonała jak bardzo tu za Tobą tęsknimy ;-)

Bunny to u mnie jest podobnie gdy Piotr jedzie dwa razy do roku na targi każdy wyjazd w długości 1 tygodnia. Przełom stycznia/lutego Warszawa początek października Katowice. W zeszłym roku w październiku był z nami - akurat dramat nam się rozgrywał w przeddzień jego planowanego wyjazdu. W tym roku rzecz jasna będzie ze mną na porodówce więc ponownie ominie go ta znikoma przyjemność produkowania się w imieniu firmy na stanowisku targowym :-D W każdym razie chłopcy nie chcą chodzić do przedszkola gdy Piotra nie ma, siedzą w oknie i czekają. Serce mi się kroi. Wszystko w tym oknie robią, jedzą, rozmawiają, nawet zasypiają bo tata może wcześniej przyjechać a oni nie będą pierwsi którzy się przytulą. W takich chwilach zastanawiam się czy za mną tez by tak tęsknili i jaka to musi być ogromna więź miedzy nimi. Jeszcze 4 lata temu się nie znali (opowiadałam że Piotr nie jest ich biologicznym ojcem) a dziś świata po za nim nie widzą. Cieszę się ogromnie i jednocześnie zastanawiam czy ta więź jest skutkiem tego że biologiczny ojciec jest dla nich przeciętną osobą trzecią z którą widzą się co 2 tygodnie i tylko wtedy gdy zapewni im odpowiednią rozrywkę a więc Piotr jako osoba na którą normalną koleją rzeczy jest przelanie ojcowskiej miłości czy uważają go faktycznie za wyjątkową osobę. Wiem że dziecko jest doskonałym psychologiem że byle kogo tak wielką miłością nie obdarzy ale czy tu jest czysta zasługa nieskazitelności i oddania Piotra czy tez właśnie wypełnienie sam fakt mężczyzny w domu... Jak by nie było jestem przeszczęśliwa :-D

Wróżko Aneto - trzymam Cię za słowo, jeśli chodzi o to szybko i lekko... juz mam dość, druga noc nie przespana, głowa mi pęka ze zmęczenia, a w szpitalu 5 dni po terminie to jeszcze nie wskazanie do wywołania.... i znów stres - czy zdążymy dojechać na czas.

Witam.Ja mam termin na listopad.To moja czwarta ciaza tym razem tzw.wpadka.Mam w domu 3 synow najstarszy w 3 klasie najmlodszy 4 lata.Teraz lekarz w 13 tyg stwierdzil ze raczej chlopak bo cos odstawalo.
Za tydzien wizyta zobaczymy czy sie potwierdzi.
Wszystkie mozliwe wrozby wskazywaly corke i przeczucie tym razem tez a tu zonk.

reklama
ciekawe co z Katriną??? mam nadzieje, ze tuli już Brzdąca do piersi:tak: ja obstawiam Kubusia:-):-):-)

Martolinka, coś ucichłaś ostatnio??? :-:)-:)-(

Do góry