katrina115
Potrójna Mama
Bunny - nadal jestem w dwupaku niestety. Miałam dziś kilka skurczybyczków, ale rozeszło się wszystko po kościach...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
slicznosci gratulacjeWrzucam obiecane zdjęcia KubuniaOto moje małe chucherko:
Zobacz załącznik 469929Zobacz załącznik 469932Zobacz załącznik 469933
gratki kochana teraz dopiero widze jak d,ługo mnie tu nie byłoKochane dzień doberek ja nie mogę w to uwierzyć, a WY?????????????????????????????????
Zobacz załącznik 463219
To jest niemożliwe, ale chyba jestem w CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sowinka czemu nic nie piszesz po wizycie? Napisz coś bo sie zaczynam denerwować!
Witam po męczącym weekendzie
Dziewczyny najmocniej przepraszam, ale w czwartek już nie miałam siły pisać, a później był wyjazd w góry i jakoś tak zleciałona wizycie wszystko ok, dzidziolek rośnie i ma się dobrze póki co
i z usg dalej wychodzi termin na wigilię