Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Sówka - morfologia?
Trina morfologia i jakieś tam jeszcze inne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sówka - morfologia?
Izulko kochana zabraniam Ci mówić w ten sposób o sobie. Jesteś śliczną kobietą, nawet jeżeli przybrałaś na wadze więcej niż byś chciała to nic innego jak zdrowo przebiegająca ciąża. Kochana moja nie wolno Ci się zadręczać, jeżeli bezmózgowiec Cię zdradza to absolutnie nie ma na jego zachowanie żadnych słów które by go usprawiedliwiały. Nawet jeżeli nie kochalibyście się przez całe 9 m-cy + 8 tygodni połogu to przecież są inne sposoby na rozładowanie napięcia. Nawet jeżeli nie wspólnie to może sobie facet sam poradzić i tekst typu bo mi kobiety brak a tez mam potrzeby absolutnie do mnie nie przemawiają. Jeżeli się kocha czy to miłością namiętną czy miłością dojrzałą nie ma mowy o zdradzie. Wierność idzie w parze z miłością. Uczciwość z wiernością również szacunek z wiernością aż wreszcie troska o małżonkę z wiernością także. Jeżeli Cię zdradza a mam nadzieję ze to fatalna pomyłka to absolutnie nie jest Ciebie wart. Nie chcę Cię w stosunku do jego osoby negatywnie nastawiać, nie chcę byś pomyślała że zbyt krytycznie na niego patrzę ale szacunek to podstawa.
Co u mnie? z dnia na dzień podobnie każdy dzień wygląda tak samo, za sprawą efektów bólowych i mega dyskomfortu każdy dzień ciągnie się jak przysłowiowe flaki z olejem.
Kochana nasza, nie daj się zjeść zdenerwowaniu, jako prawnik poradzę Ci byś nie wyprowadzała się w żadnym wypadku a jako kobieta byś od niego odpoczęła ale z drugiej strony jeżeli zostawisz mu "wolną chatę" nie będziesz miała nad nim kontroli, zapewne da to mu pole do popisu i ewentualna zdrada będzie "łatwiejsza"?
Iza SYNECZKI MA RACJĘ
Co do ewentualnej zdrady Twojego męża to nic by go nie usprawidliwialo tym bardziej to jak piszesz ze seksowac sie nie możesz. Jesteś w ciąży dziecko w Tobie jest najważniejsze i kilka miesięcy bez seksu nikogo nie zabiło i nie zabije. Musisz z nim porozmawiać powiedzieć o swoich podejrzeniach. Tobie teraz nie potrzebny jest stres a szczera rozmowa.
W to ze jesteś "brzydka i gruba" nie uwierzę bo laska z Ciebie pierwsza klasa.
Syneczki kochana dbaj o siebie! Gratuluje połoweczki ciąży. Chłopaki cieszą sie z siostry?
Sowoinka mamy Ci przypomnieć w poniedziałek o badaniach?
Anaztazja masz pisać o wszystkim co Cię dotyczy. Smutno nam tu bez Ciebie!
Trina byłaś z dziećmi u lekarzy? Co Ci powiedzieli?
Wika ???
Martolinka kiedy nam pokazesz Alicję?
Qcz to ze nie piszesz to dobry znak ze juz sie zaczęło. Oby juz bylo po wszystkim i tulisz w ramionach swoje kochane maleństwo!
Ale jeśli jeszcze porod trwa to trzymam kciuki za bezboleśne i szybkie rozwiazanie
Iza jakie imię wybraliście dla córeczki?