reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

hej :)

KUBUSIU witaj na świecie!!!!!!!!!!!!! Qcz gratuluję!!!!!!!!!!

KAtrina, teraz Ty :) Jakieś oznaki zbliżającej się godziny "zero"?

Iza,
jedź na IP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurcze zielonkawe, to nie daj Boże wody płodowe... Jedz na IP!!!

Martolinka, fajnie, ze z Alusi brzuszkiem coraz lepiej:tak:

reklama
wika - właściwie to oprócz tego, że trochę słabo się czuję (ale to na pewno od niespodziewanego ataku lata), to w zasadzie nic. Troszkę wieczorami mnie postraszy i przechodzi. Chyba znowu przenoszę.

Iza, zeby Ci wody zabarwione nie ciekly. Moze jednak powinnas sie gdzies zglosic. Jak mi sie pojawilo brazowe wodniste plamienie, od razu kazali mi przyjechac, zebyvsprawdzic czy to nie wody. Czop sluzowy moze byc zielony tez. Nie ignoruj tego.

Katrina, zycze ci, zebys sie rozpakowala jak najszybciej. Tak jak Calogera powiedziala, u mnie to opoznienie pewnie wynikalo z wagi malego. chcial pewnie jeszcze przybrac troche. Mnie to przerazalo, bo z usg wychodzilo, ze moglby miec ponad 4kg! A tu niespodzianka - wyszedl maluszek.
a przenoszone mialas poprzednie ciaze?

Jestem zakochana w synku:) jest taki sliczny, slodki, nawet placze uroczo. Moj M spisuje sie tak niesamowicie, jest wspanialym tata, mimo ze sam twierdzi, ze nie wie co robi. Na szczescie jakiekolwiek braki w wiedzy czy frustracje naprawia checia spedzania czasu z Kubusiem i uczeniem sie jak maly dziala, a nie unikaniem obowiazkow. Mam ogromne szczescie.

Martolinka -a sprobuj
Kod:
[CODE][URL="http://www.delicol.pl/"]Delicol[/URL]
[/CODE]. To lek na nietolerancje laktozy, ktora powoduje kolki. Na lutowkach kilku dzieciaczkom pomoglo.

Dziewczyny, jeszcze chcialam was zapytac - nic mnie tak potwornie nie boli jak moja kosc ogonowa. Polozna powiedziala, ze moglam sobie ja uszkodzic w czasie porody. Nie podoba jej sie to, ze ucisk sprawia, ze nie moge normalnie sie podniesc z pozycji siedzacej i zajmuje mi to troche czasu - musze sie podciagac recznie. A jesli mam Kubunia na rekach to w ogole nie wstane. Czy ktoras z was tak miala? Jak szybko przeszlo?

Qcz - pierwsza córka urodziła się 3 dni po terminie, druga (po bardzooooo długiej przerwie) 10 dni po terminie, a teraz... zobaczymy.
Mnie kość ogonowa tak bolała, gdy upadłam na "siedzenie" i ja stłukłam.
Po porodzie takich sensacji nie miałam, też co innego bolało.

Witajcie:-)

Qcz ogromne przeogromne gratulacje:tak: super, że Kubuś jest już w domku:-) widziałam fotkę na FB jest cudny:-)

Katrina trzymam kciuki, żeby szybko się coś ruszyło i poszło sprawnie:tak:

Syneczki jak się czujesz kochana???

Wika co tam u Ciebie??? Jak Igor??? Bart też ma takie akcje, że już nie mam czasem siły do niego, np. ostatnio była walka z kąpaniem, bo nagle mu się odwidziało, a uwielbiał się kąpać i gdyby nie Wacek to nie wiem chyba cały tydzień brudny był chodził spać:szok: Wacek co drugi dzień kąpał Go na dworze, a ja co drugi dzień chusteczkami masakra jakaś:angry: dopiero od piątku w miarę normalnie się kąpie, zobaczymy co dziś będzie:-p

Liv, a jak tam u Ciebie??

Martolinka trzymam kciuki, żeby Ali przeszły te bóle brzuszka:tak:

Bunny o badaniach przypominać dziś na szczęście nie trzeba było, ale wchodzę do przychodni, a tam karteczka, że dziś nieczynne no masakra jakaś i jutro muszę jeszcze raz jechać:szok: a dla mnie to jest najgorsze, bo nie mogę nic zjeść rano i dziś to myślałam, że już padnę jak dojechałam do pracy -> dopiero po zjedzeniu mi się poprawiło:-p

Wacek dziś w nocy pojechał do Niemiec i nie wiadomo kiedy wróci:crazy: mieliśmy jechać w piątek na 3 dni do Zakopca z kuzynką i jej mężem -> już opłacone z jedzeniem, więc biorę siostrę i Bartola, żeby to nie przepadło, ale ponoć ma być strasznie zimno i ma padać, więc nie wiem jak to będzie:baffled:

reklama
Do góry