reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Sowinka - slicznosci :-D A co do Wigilii, to moja mama sie w Wigilie urodzila :-) Na szczescie Ewa nie byla. Ale mojej kolezanki mama tez w Wigilie urodzona i ona juz Ewa a jej brat blizniak Adam :-p Takze 3 uroczystosci w jedej. A jak ekonomicznie z prezentami dla rodzicow, bo dla dzieci juz nie bardzo;-)

Sowinka śliczności! Patrz, myślałaś że nic się nie wydarzyło, a Ty już jesteś dalej niż w połowie I trymestru:)

Martolinka rozumiem, że szwagier własnych dzieci nie ma. Czy po prostu kompletnie nie ma wyczucia? Nie dziwie się, że się zdenerwowałaś.

Dziewczyny z GDA aż mi żal, że mnie w domu nie ma:( Fajnie by było was poznać na żywo.

hejjj :)

Sowinka piękna Fasolinka:tak: jakieś przeczucia co do płci???

Martolinka, :-:)-:)-( mam nadzieję, ze Ali szybko przejdą te kolki:tak::tak: u mnie rygorystyczna dieta tez nie pomagała:no: a co szwagra to tez bym się wpieniła:wściekła/y:

Qcz, Bidulko:-:)-:)-( mogłoby się już zacząć;-);-):-)

Bunny, wytarmosiłaś P. na zapas?? :-D:-D:-D

jakos tak mam problemy z koncentracją i już nie pamiętam co której miałam jeszcze napisać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

aaa Anastazja się chyba dawno nie odzywała???

Wika rzadko go widzę to mu nie popuścilam:-D

Sowinka śliczny dzidziuś. Niech tam nam zdrowo rośnie. Mam nadzieje ze Bartek swojego rodzeństwa nie będzie ignorował tylko kochał i sie z niego cieszyć

Martolinka ja byłam w szpitalu z Patim a Piotrek opił młodego ze wszystkimi. Jak przyszliśmy ze szpitala to nie musiałam widzieć jak opija syna. Teraz gorzej będzie miał bo jest juz Patryk i jeśli dostanie wolne to będzie musiał sie nim zająć.

Anaztazja ostatni raz pisała chyba z dwa tygodnie temu :-:)-:)-(

Syneczki a Ty co raz w tygodniu piszesz? Jak sie czujesz?

Hehe no właśnie -> masakra jakaś:-p a jak Ty się czujesz kochana???
Jak wielka bania. Im bardziej frustruję się tym, że jestem po terminie, tym wydaję się sama sobie większa ;-)
A tak poza tym, no to martwi mnie trochę upartość syna. Jednak fajnie by było mieć normalny, naturalny i nie wywoływany poród. Wczoraj siedziałam i zaczęłam się zastanawiać czy ja przypadkiem nie robię czegoś nie tak - np. czy ja może siedzę źle, blokując mu wyjście, czy nie pozwalając mu się ustawić odpowiednio. Od trzech dni non stop skacze na piłce. Już mam uda jak ze stali. Z każdym rankiem mam nadzieję, że coś się ruszy w dzień. Wieczorem myślę, że może w nocy, po czym kładę sie do łóżka i budzę się rano zła. Mój M też już trochę chodzi jak nakręcony. Definitywnie mu się udziela.

Ale muszę wam powiedzieć, że przy tym wszystkim moja teściowa okazała się być aniołem. Nie spodziewałam się tego zupełnie, ale wszystkie swoje plany zepchnęła na drugi plan. Dzwoni co drugi dzień, żeby sprawdzić jak się czuję. Pyta się czy mam ochotę na spacer, żebym nie musiała chodzić sama. Do tego ugotowała mi obiady i zamroziła specjalnie, żebym miała jak mały się urodzi. Zszokowała mnie, bo (przykro powiedzieć) robi więcej niż moja własna mama. Muszę się jej jakoś odwdzięczyć za to.

reklama
Do góry