reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Dana - mnie tak bolalo prawie rok temu. Przyczyna wlasnie lezy kolo mnie :-D:-D No i faktycznie Sowinka potrzebuje pary

reklama
Dana dziewczyny wiedzą co mówią, każda z listy w mojej sygnaturze ma swoją parę prócz Livci i mnie a może ze względu na nasz brak kompana to właśnie my jesteśmy taką rozlazłą parą? Tak czy inaczej ktoś Sowince towarzyszyć musi. Kiedy robisz testa?

Dzień doberek:-D

to teraz troche pomarudzę... od dwóch, jak nie trzech dni brzuch mnie boli jak nie wiem:wściekła/y: ból dziwny, czasem mam wrażenie, że przechodzę własnie mega przyjemny okres, czasem czuję sie jakbym miała zakwasy po zbyt dużej ilości zrobionych brzuszków. Boli raz mocniej raz słabiej, ale niemal cały czas. Raz tak, ze prawie nie czuję, raz mocno, ale da sie przezyc, a od czasu do czasu tak zakłuje że az zgina mnie w pół:szok: Nie wiem o co kaman, aaaa do terminu @ jeszcze kuuuuuuupa czasu, więc nie wiem o co chodzi

I jeszcze do tego chodze przymulona cały dzień i głównie leżę, bo jestem tak zmęczona, że nie mam siły zasnąć:-D Ale u mnie to normalne, więc nie dopatruję się niczego

Dana trzymam kciuki, żeby to była fasolka:tak: ja potrzebuję pary, więc co zaczynamy razem 2013 rok????:-)

Wika co do imion, które wymieniłaś to mi najbardziej podoba się Mateusz i nawet sama chciałam tak dać synkowi na imię, ale mąż od mojej kuzynki ma tak na imię, więc zrezygnowaliśmy
:eek:

Czuję się nie najgorzej, codziennie rano jest to samo, że pierwsze kęsy jedzenia rosną mi w buzi, ale potem jest już lepiej, ale co chwilę muszę coś podjadać, żeby nie zaczął mnie brzuch boleć, bo jak zacznie boleć to mam mdłości:eek: ale nie jest tak źle, bo jak zaś coś zjem to przechodzi:tak:

P.S. Wacek jest najlepszy -> najpierw mi mówi, że cały dzień się zastanawiał czy to nie był sen rano, a wieczorem już chciał imię wybierać:-p

Ostatnia edycja:
Witajcie,

młoda jeszcze po spacerze w wózku śpi a mały właśnie zasnął. Muszę mu kupić dostawkę do wózka. Dziś biedak takie kilometry zrobił , ze ledwie nogami powłóczył. Szkoda mi go było.
Do przychodni dotarliśmy dziś na ważenie. Mała w 2 tygodnie przybrała dokładnie 720 gram!!! jestem w szoku. Waży 4470

SOWINKA MOJE NAJSZCZERSZE GRATULACJE!!!!
DANAO oby ten ból był proroczy!!! byłoby super!!

Qcz jestes już na "wylocie";-)czekamy na rozpakowanie

Martolinka, ja juz bym chciala sie rozpakowac szczerze mowiac. Tak kombinuje co moge zrobic. Po nocach budza mnie bole, ale zauwazylam, ze te nic nie znaczace odchodza przy zmianie pozycji. Duzo chodze, na pilce skacze, na seks moze niekoniecznie reflektuje....podobno ananas pomaga, wiec zaraz rozbroje :)

Dziś powtórka z rozrywki.

Dzisiejszy dzień sponsorowało mulenie i ból brzucha. Idę dalej spać, może się wyśpię.:sorry2:

Miłego słonecznego popołudnia, no już wieczoru prawie

Sowinka &&&& za dzisiejszą wizytę :) Czekamy na mega pozytywne wieści od Ciebie i Bąbelka:tak::-):-):-)

Martolinka, wow ale Ale ślicznie rośnie :) Upatrzyłaś już jakąś dostawkę??? Bo ja też się nad czymś takim zastanawiam:tak:

Qcz, jak u Ciebie???

reklama
Danka &&&& bo mnie to na fasoline wyglada:-D

Qcz jak masz brzuszek tak wysoko jak ostatnio to musisz jeszcze poczekac. Ja z krotka szyjka i rozwarciem i skurczami chodzilam jeszcze 3 tygodnie ostatnio:-D

wika obijasz sie czy pranko i prasowanko ciagle?

Sowinko milej wizyty

Do góry