reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Bunny - tak czuję, że jest niżej, bo na przeponę nie uciska, za to jak siedzę, to brzuch mi się na udach opiera. Ale to juz czas.

reklama
Mama Stacha bardzo Ci dziękuję! Teraz juz wszystko rozumiem tylko na boga dlaczego lekarz tego mi nie powiedział.

Sowinka no to gratuluje jednej kochanej zdrowej fasolki!
Jak sie czujesz?

Wika jak tam prasowanie?

Martolinka gdzie Cię wywiało od nas? Jak tam sie Twoje dzieci dogaduja? No i jak sobie sama radzisz, doszłaś juz do swojego planu dnia?

Wika będzie Wojtus?

Katrina to może juz nie długo sie dzidzia urodzi.

Maron a Ty też o nas zapomniałaś, co?

Calogera ??? następna

Syneczki Syneczki Syneczki nicka będziesz musiała sobie zmienić bo juz nie same syneczki. Jak sie czujesz i co robisz ze Cię tu z nami nie ma?

Lelek a jak sie Miłoszek zachowuje teraz? Lepiej coś?

Bunny, Ty coś wiesz o płci trzeciego Bąbelka Syneczki??? Czyżby jednak dziewuszka??
Poprasowałam rano to co wczoraj wyschło, dzisaij wstawiłam kolejną turę ciuszków... a końca nie widać:szok::szok: zdecydowanie mam za dużo ciuszkówwww:rofl2::rofl2: a imię, nadal nie ustalone do końca. Wojtuś nie podoba sie zbytnio M. On nastawił sie na Boryska:tak: Zobaczymy, mamy jeszcze czas;-)

Maron,
bardzo dawno nie było:no: a ona w ogóle zaglada na bb??

weszłam włąśnie na profil Maron i ona była ostatnio aktywna 12.03

Bunny, Calogera ma rację, ja kilka miesięcy temu podjęłam próby odpieluchowania Franka, ale zauważyłam, że nie kontroluje, że to ponad niego . . . po prostu wyczułam, że nie jest na to gotowy, choć jego straszy brat w tym wieku już był, odpuściłam. Ty również na pewno, kierowana intuicją matki, podjęłaś słuszną decyzję. Będziesz też wiedziała kiedy do tematu powrócić. Powodzenia :-)

Dzień doberek:-D

Weekend jak zwykle zabiegany -> sobota rano sprzątanie, a potem wizyta u rodziców. Niedziela -> leniwy poranek, wyjazd Wacka do Niemiec, wycieczka po szpitalach, bo szwagierka i teściu leżą.

Czuję się w miarę dobrze, jak coś jem to jest spoko...czasem jak poczuję coś dziwnego to mi się podnosi, ale daję radę:tak:

Co tam u Was dziewuszki????

P.S. Wczoraj wypełnialiśmy z Wackiem ankiety dla małżeństw, podchodzi Bartek i mówi: "ja też chcę popisać". Ja się Go pytam: "a masz żonę?", a Bartuś: "nie, ale mam kredki". <lol>

Hehehe, moglby wam chociaz ankiete pokolorowac ;)

Super, ze sie dobrze czujesz. Skoro mdlosci masz i usg ostatnie przez brzuch udalo sie zrobic, to chyba musisz byc tak kolo 7-8mego tygodnia, co? Wciaz sie ciesze, ze taka niespodzianka Cie spotkala :) i wlasciwie to na urodziny.

Mnie mecza mdlosci. Nie zwracam, ale jakos mi jest dziwnie :/ caly weekend chodzilismy z bratem po miescie, wiec duzo sie ruszam z nadzieja, ze malego to sprowokuje. Okazalo sie, ze kolezanka ktorej nie widzialam od lat jest w Edynburgu na jeden dzien, wiec moze uda nam sie spotkac. Nie moge uwierzyc, ze brat ledwo co przyjechal, juz zaraz jedzie :(

Witajcie,

weekend przeleciał w zastraszającym tempie. Szkoda;-)
Już w miarę ogarnęłam się z maluchami. Antek też doszedł do siebie i można powiedzieć , ze jest w miarę grzeczny. Ja miewam lepsze i gorsze dni , które wynikają w zasadzie z tego , ze czasu dla siebie mam jak na lekarstwo.

Sowinka już dziś trzymam kciuki za wizyte
Qcz życzę Ci zebyś sie szybciutko rozpakowała;-)

Wika kupilismy ten rowerek biegowy Tuptup rowerki biegowe nie chciałam drewnianego , ale małemu sie od razu spodobał i nie chciał zsiadać z niego. ;-)co do dostawki to bede polować na uzywaną , bo nówki w miarę sensowne zaczynają się od 250 zł. Antek dużo chodzi wiec nie chciałabym majątku zapłacić

reklama
Martolinka i jak Antek radzi sobie na rowerku??? Fajnie, ze powoli chodzicie do jakiegoś ładu w domu :)

Sowinka :-D:-D:-D ale Bartuś ma tekst:-D:-D

Qcz spojrzałam na suwaczek a u Ciebie już totalny finisz:szok::szok: oj oj oj... :-D:-D

Do góry