Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Umówiłam się do lekarza w piątek na 9:30 i oczywiście muszę zapłacić, bo najbliższy niepłatny termin był na 05 czerwca, więc chyba bym oszalała i ten raz mogę poświęcić troszkę kaski;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKochane dzień doberek ja nie mogę w to uwierzyć, a WY?????????????????????????????????
Zobacz załącznik 463219
To jest niemożliwe, ale chyba jestem w CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 marca? Wow, kobieto. Ale robiłaś testy w tzw. "międzyczasie"? Kiedy był ostatni?Bunny kochana dziękuję:-) w życiu tego nie wyliczę póki nie pójdę do lekarza, bo ostatnią @ miałam 1 marca, więc nawet nie wiem jak to wszystko jest możliwe
Ciężko powiedzieć, skoro się boi. Może spróbuj posadzić i puścić bajkę, przykuje jego uwagę na dłużej i może się oswoi. No i przychodzi mi do głowy jeszcze taka książeczka, niestety nie pamiętam tytułu, dla dzieci oczywiście i tam jest opisana cała toaleta, nie wiem czy to nie z serii Obrazki dla malucha, ale to wydanie duże, czy coś o higienie . . . to chyba z tego cykluPowiedzcie mi dziewczyny co zrobić z moim Patrykiem. Nie chce siadać na nocnik a jak juz usiądzie to na sekundę, dorosłego kibelka sie boi
Ale się cieszę, bo już tu nam w deprechę wpadałaś. Nie wiem dlaczego ale uderza mnie RÓŻ tego testu :-) Czyżby proroczy? Podejrzewałam, że jesteś w ciąży i się spełniło, więc może i ten róż okaże się prawdziwy :-)
1 marca? Wow, kobieto. Ale robiłaś testy w tzw. "międzyczasie"? Kiedy był ostatni?
Z Frankiem @ miałam 18 marca i termin na Boże Narodzenie