reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Umówiłam się do lekarza w piątek na 9:30 i oczywiście muszę zapłacić, bo najbliższy niepłatny termin był na 05 czerwca, więc chyba bym oszalała i ten raz mogę poświęcić troszkę kaski;-)

reklama
Nie zdążyłam doczytać wszystkiego, ale Sowinko - przeogromne gratulacje!!! Nie masz pojęcia jak się cieszę Twoim szczęściem. Aż mi to rozjaśniło cały dzień. Trzymam bardzo mocno kciuki teraz za Twoje zdrowie i zdrowie maleństwa. Super, naprawdę strasznie się ciszę.

Wika - ja mówiłam długo, że Kuba nie i będzie Kuba ;-)

Kochane dzień doberek ja nie mogę w to uwierzyć, a WY?????????????????????????????????

Zobacz załącznik 463219

To jest niemożliwe, ale chyba jestem w CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ale się cieszę, bo już tu nam w deprechę wpadałaś. Nie wiem dlaczego ale uderza mnie RÓŻ tego testu :-) Czyżby proroczy? Podejrzewałam, że jesteś w ciąży i się spełniło, więc może i ten róż okaże się prawdziwy :-)
Bunny kochana dziękuję:-) w życiu tego nie wyliczę póki nie pójdę do lekarza, bo ostatnią @ miałam 1 marca, więc nawet nie wiem jak to wszystko jest możliwe:szok:
1 marca? Wow, kobieto. Ale robiłaś testy w tzw. "międzyczasie"? Kiedy był ostatni?
Z Frankiem @ miałam 18 marca i termin na Boże Narodzenie :-)
Powiedzcie mi dziewczyny co zrobić z moim Patrykiem. Nie chce siadać na nocnik a jak juz usiądzie to na sekundę, dorosłego kibelka sie boi
Ciężko powiedzieć, skoro się boi. Może spróbuj posadzić i puścić bajkę, przykuje jego uwagę na dłużej i może się oswoi. No i przychodzi mi do głowy jeszcze taka książeczka, niestety nie pamiętam tytułu, dla dzieci oczywiście i tam jest opisana cała toaleta, nie wiem czy to nie z serii Obrazki dla malucha, ale to wydanie duże, czy coś o higienie . . . to chyba z tego cyklu
Dzień malucha Obrazki dla maluchów - Nowa! Tanio! (2267460699) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Po przeczytaniu może będzie bardziej chętny

Ale się cieszę, bo już tu nam w deprechę wpadałaś. Nie wiem dlaczego ale uderza mnie RÓŻ tego testu :-) Czyżby proroczy? Podejrzewałam, że jesteś w ciąży i się spełniło, więc może i ten róż okaże się prawdziwy :-)

1 marca? Wow, kobieto. Ale robiłaś testy w tzw. "międzyczasie"? Kiedy był ostatni?
Z Frankiem @ miałam 18 marca i termin na Boże Narodzenie

Mama Stacha dziękuję Ci bardzo, że wierzyłaś we mnie i w maleństwo:tak: no może rzeczywiście ten test jest proroczy, ale nie myślę o tym, bo generalnie jest mi wszystko jedno;-) ostatni test robiłam prawdopodobnie 12 kwietnia i był negatywny, bo to było zaraz po wizycie u ginka jak przepisał mi Bromergon i chciałam sprawdzić przed rozpoczęciem kuracji sprawdzić czy nie jestem w ciąży czasem:eek: więc raczej rozpocznę 2013 rok!!!!:-)

Sowinka przeogromne gratulacje!!!:-):-):-)

to teraz troche pomarudzę... od dwóch, jak nie trzech dni brzuch mnie boli jak nie wiem:wściekła/y: ból dziwny, czasem mam wrażenie, że przechodzę własnie mega przyjemny okres, czasem czuję sie jakbym miała zakwasy po zbyt dużej ilości zrobionych brzuszków. Boli raz mocniej raz słabiej, ale niemal cały czas. Raz tak, ze prawie nie czuję, raz mocno, ale da sie przezyc, a od czasu do czasu tak zakłuje że az zgina mnie w pół:szok: Nie wiem o co kaman, aaaa do terminu @ jeszcze kuuuuuuupa czasu, więc nie wiem o co chodzi

I jeszcze do tego chodze przymulona cały dzień i głównie leżę, bo jestem tak zmęczona, że nie mam siły zasnąć:-D Ale u mnie to normalne, więc nie dopatruję się niczego

Dana, zagnieżdżanie się zarodka???? Miałaś taki ból wcześniej?? który to Twój dc???

I tak i nie. Niby to trochę przypomina taki ból przedokresowy, co przypomina troche okresowy:-) Ale zamotałam, mam nadzieje że się domyslisz o co mi chodzi. Ten jest INNY. Trwa cały czas, sa te dziwne nagłe kłucia i jest intensywniejszy i taki bardziej ciągnący niż ćmiący, czy pulsujący. A dziś kończy mi sie 23 dc.

reklama
witajcie

SOWINKA - GRATULACJE!!!!!!! Bardzo się cieszę, normalnie jakbym to ja ten test robiła!!!! Zdrówka Wam życzę!!

Danao - szczęścia chodzą parami (to moja teoria), to może razem z Sowinką..... trzymam kciuki!!!!

Do góry