reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Trina Maciuś jest prawdziwym przystojniakiem!!! Ah szkoda ze nie mam córy bo bym go sobie na zięcia zaklepała.

Pheonix leć do tego gina zrób badania i z mężem dunga dunga

Rozczochrana częściej nam śpiewaj! No właśnie jak to miałam nie pisać?

Wika to dobrze ze lepiej sie czujesz. Ja mam wizytę w najbliższa srode. Juz sie doczekać nie moge

Syneczki duzo siły dzisiejszego dnia życzę pamiętaj ze w brzuszku masz dzidzie która wszystko czuje więc spokojnie.

Martolinka proszę sie zameldowac!

Sowinka teraz mieszkacie z rodzina Wacka, tak?

reklama
Nie mogę się zebrać do pisania. Ale czytam:-)
Widze, że Martolinka cicho,
Myszy nie złapałam. Zwiała gdzieś i się nie pokazuje. Muszę zakupić łapki-klatki. Znalazłam tanie na ebayu. Konwencjonalnych łapek nie znoszę, a trutka w kuchni odpada.

Sowinka, czyli szykują sie zmiany w Waszym życiu?? A macie juz cos na oku??

Wika czy zmiany to zobaczymy, bo jak ja nie będę naciskać to nic się nie zmieni, bo przecież to jego rodzinne miejsce i pewnie najchętniej by tam został. Wczoraj mi napisał, że mnie podziwia, że tam wytrzymuję, tym bardziej jak go nie ma, ale co mi z jego podziwiania jak on nawet nie zdaje sobie sprawy jak ja się tam czuję sama:eek: mieszkam tam ponad 3 lata, a mówiąc dom mam na myśli dom moich rodziców i Gliwice ehhhh...

Sowinka teraz mieszkacie z rodzina Wacka, tak?

Bunny tak mieszkamy w domku z teściami (oni na dole), a na górze ze szwagierką i jej narzeczonym -> my mamy dwa pokoje i oni dwa, wspólną łazienkę. Obok jest działka z domem do remontu po ciotce od Wacka, ale ja wcale nie mam zamiaru tego remontować i tam mieszkać...wolałabym to sprzedać i gdzieś indziej znaleźć nasze miejsce, a nie tak z rodziną na kupie, bo mnie to dobija:eek:

Witajcie ,

zrobiliśmy sobie z synem dziś małą wycieczke za miasto , bo nastrój mam fatalny. Dziś mój termin a nic się nie dzieje. W nocy bolał mnie brzuch chyba za 2 godziny jednostajnie i nieprzyjemnie wiec jestem niewyspana.
Nie bede dzis smecic.

Rozczochrana dziekuje za nagranie!!! i proszę o więcej jak najszybciej!!!

dziękuje WAm za pamiec ..

Trina połówkowe będę miała na najbliższej wizycie no i mam nadzieję ze sie wtedy dowiem jaka jest płeć. Dla mnie jest bez różnicy czy to chłopiec czy dziewczynka byle bym w końcu wiedziała.

Qcz ja sie strasznie boję myszy i zrobiłabym wszystko by sie jej pozbyc.

Sowinka mam nadzieję ze sie uda Wam coś wymyślec i pójdziesz na to Swoje najlepiej zdala od rodziny bo każdemu przyda sie chwila spokoju i posiedzenie samemu ze sobą a nie ciągle w tłumie rodziny.
Teściowy swojej nie trawie szwagierke moge nazwać przyjaciółka ale przebywać z nią dzień w dzień chyba bym nie dała rady .

Dziewczynki jak przejść z mleka nutramigen (czy innego mm) na mleko krowie?
Mieszać krowie z nutramigenem? Dawać raz takie raz takie? Jak przejście u Was wyglądało?

Martolinka - mnie tez w nocy przed dniem P bolal brzuch w nocy, nie wyspalam się. Jeszcze o 11 marudzilam, ze młoda się spóźnia a o 16.30 Panienka już leżała na moim brzuchu ;-)

Bunny Bartek też szybko mm odrzucił, bo nawet 1,5 roku nie miał i jakoś tak później zaczął pić kakao, płatki z mlekiem i jakoś poszło:tak:

Wiem, że Wacek za nic na świecie nie przeprowadzi się do mieszkania, bo to prawdziwy "wieśniaczek":-p ja tam jestem przyzwyczajona i wolałabym mieszkać w bloku, ale przynajmniej na swoim, niż tu...ale jemu się nie przegada, więc musimy coś innego wykombinować:confused:

reklama
Pati juz sie tak przyzwyczaił do nutramigenu i do jego wstrętnego smaku ze nie smakują mu ani płatki z mlekiem ani kakao.
Jogurty serki juz dawno je i nic sie nie dzieje. Zostało mi 1,5 puszki nutramigenu i chciałabym przejść na zwykle mleczko w końcu mój duży chłopczyk za nie całe 2 tygodnie bedzie miał dwa latka i juz najwyższy czas.

Chyba po prostu jutro przed snem dostanie kaszkę ale na zwykłym mleku i sie zobaczy czy mu posmakuje.

Sowinka oby Wacek poważnie przemyślał sprawę i zrobił po Twojemu.

Do góry