reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Trina Maciuś jest prawdziwym przystojniakiem!!! Ah szkoda ze nie mam córy bo bym go sobie na zięcia zaklepała.

Pheonix leć do tego gina zrób badania i z mężem dunga dunga

Rozczochrana częściej nam śpiewaj! No właśnie jak to miałam nie pisać?

Wika to dobrze ze lepiej sie czujesz. Ja mam wizytę w najbliższa srode. Juz sie doczekać nie moge

Syneczki duzo siły dzisiejszego dnia życzę pamiętaj ze w brzuszku masz dzidzie która wszystko czuje więc spokojnie.

Martolinka proszę sie zameldowac!

Sowinka teraz mieszkacie z rodzina Wacka, tak?

reklama
Nie mogę się zebrać do pisania. Ale czytam:-)
Widze, że Martolinka cicho,
Myszy nie złapałam. Zwiała gdzieś i się nie pokazuje. Muszę zakupić łapki-klatki. Znalazłam tanie na ebayu. Konwencjonalnych łapek nie znoszę, a trutka w kuchni odpada.

Sowinka, czyli szykują sie zmiany w Waszym życiu?? A macie juz cos na oku??

Wika czy zmiany to zobaczymy, bo jak ja nie będę naciskać to nic się nie zmieni, bo przecież to jego rodzinne miejsce i pewnie najchętniej by tam został. Wczoraj mi napisał, że mnie podziwia, że tam wytrzymuję, tym bardziej jak go nie ma, ale co mi z jego podziwiania jak on nawet nie zdaje sobie sprawy jak ja się tam czuję sama:eek: mieszkam tam ponad 3 lata, a mówiąc dom mam na myśli dom moich rodziców i Gliwice ehhhh...

Sowinka teraz mieszkacie z rodzina Wacka, tak?

Bunny tak mieszkamy w domku z teściami (oni na dole), a na górze ze szwagierką i jej narzeczonym -> my mamy dwa pokoje i oni dwa, wspólną łazienkę. Obok jest działka z domem do remontu po ciotce od Wacka, ale ja wcale nie mam zamiaru tego remontować i tam mieszkać...wolałabym to sprzedać i gdzieś indziej znaleźć nasze miejsce, a nie tak z rodziną na kupie, bo mnie to dobija:eek:

Witajcie ,

zrobiliśmy sobie z synem dziś małą wycieczke za miasto , bo nastrój mam fatalny. Dziś mój termin a nic się nie dzieje. W nocy bolał mnie brzuch chyba za 2 godziny jednostajnie i nieprzyjemnie wiec jestem niewyspana.
Nie bede dzis smecic.

Rozczochrana dziekuje za nagranie!!! i proszę o więcej jak najszybciej!!!

dziękuje WAm za pamiec ..

Trina połówkowe będę miała na najbliższej wizycie no i mam nadzieję ze sie wtedy dowiem jaka jest płeć. Dla mnie jest bez różnicy czy to chłopiec czy dziewczynka byle bym w końcu wiedziała.

Qcz ja sie strasznie boję myszy i zrobiłabym wszystko by sie jej pozbyc.

Sowinka mam nadzieję ze sie uda Wam coś wymyślec i pójdziesz na to Swoje najlepiej zdala od rodziny bo każdemu przyda sie chwila spokoju i posiedzenie samemu ze sobą a nie ciągle w tłumie rodziny.
Teściowy swojej nie trawie szwagierke moge nazwać przyjaciółka ale przebywać z nią dzień w dzień chyba bym nie dała rady .

Dziewczynki jak przejść z mleka nutramigen (czy innego mm) na mleko krowie?
Mieszać krowie z nutramigenem? Dawać raz takie raz takie? Jak przejście u Was wyglądało?

Martolinka - mnie tez w nocy przed dniem P bolal brzuch w nocy, nie wyspalam się. Jeszcze o 11 marudzilam, ze młoda się spóźnia a o 16.30 Panienka już leżała na moim brzuchu ;-)

Bunny Bartek też szybko mm odrzucił, bo nawet 1,5 roku nie miał i jakoś tak później zaczął pić kakao, płatki z mlekiem i jakoś poszło:tak:

Wiem, że Wacek za nic na świecie nie przeprowadzi się do mieszkania, bo to prawdziwy "wieśniaczek":-p ja tam jestem przyzwyczajona i wolałabym mieszkać w bloku, ale przynajmniej na swoim, niż tu...ale jemu się nie przegada, więc musimy coś innego wykombinować:confused:

reklama
Pati juz sie tak przyzwyczaił do nutramigenu i do jego wstrętnego smaku ze nie smakują mu ani płatki z mlekiem ani kakao.
Jogurty serki juz dawno je i nic sie nie dzieje. Zostało mi 1,5 puszki nutramigenu i chciałabym przejść na zwykle mleczko w końcu mój duży chłopczyk za nie całe 2 tygodnie bedzie miał dwa latka i juz najwyższy czas.

Chyba po prostu jutro przed snem dostanie kaszkę ale na zwykłym mleku i sie zobaczy czy mu posmakuje.

Sowinka oby Wacek poważnie przemyślał sprawę i zrobił po Twojemu.

Do góry