reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Dzień doberek:-D

Piękna pogoda, słoneczko świeci, cieplutko, mam bardzo dobry humorek, dziś imprezka, Mężuś wraca -> czego chcieć więcej:tak:

Zrobimy burzę mózgów i coś wykombinujemy:-D

reklama
Dzień dobry,

Antek przyszedł dziś rano do nas i oświadczył "wiosna przyszła". I chyba faktycznie w końcu ją mamy , bo powietrze jest bardzo rześkie. Dziś już zupełnie leniwie robię makaron z truskawkami a M niech sobie jakąś kiełbaskę usmazy , bo weny nie mam za grosz
wink2.gif

Antek do tej pory pije mleko MM bardzo chętnie .. oprócz tego z mlekiem krowim płatki , kakao , budyń itp;-)pediatra zalecala nam MM do picia do około 3 roku życia

Sowinka daj znać co postanowiliście!!! ja osobiście swoje przedmałżeńskie zycie spędziłam w domku z dużą działką i nigdy więcej.. studnia bez dna i pracy kazdego dnia dla trzech;-)

piekna pogoda pomyslec ze moj ma wolne od 28kwietnia do 6maja superr
mysle gdzie by tu wyskoczyc na weekendzik najlepiej z pieskami moze jakis piknik ale teraz te kleszcze głupie napewno do mamy na wies sie wybierzemy a co dalej tyle wolnego super mam nadzieje ze odpoczniemy i zapomnimy o staraniach

hej :)

Martolinka, jak samopoczucie???

Bunny, a Patiemu przeszło już uczulenie na mleko??? Igor jeszcze ma i nie je w ogóle nabiału :(

Calogera,
może Michałek ma po prostu gorszy okres???

Wybywamy z Igusiem na lans :) Może wieczorkiem zajrze :) Paaaaaaaaa

Wrzuciłam fotki na zamk:tak:

kwaiatuszek , ale Ci fanie z tym urlopem;-)u nas bez planów na weekend , ale kiedyś sobie odbijemy;-)

Wika nastrój do du... nastawiłam się już na poniedziałkową wizytę w szpitalu.. tam ktg i pewnie mnie już zostawią

reklama
Witajcie,
odpuściłam dziś wizytę na Ip. Jutro mam umówione ktg z lekarzem w szpitalu. Zobaczymy co mi powie..
mija 3 dzień PO TERMINIE.. Wszystkie możliwe sposoby wypedzenia małej zastosowane ale nic.
Byliśmy dziś z małym w zoo
yes2.gif
miałam wrażenie , że byłam tam wieksza sensacją od niejednej foki
cool2.gif

Do góry