reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Dzień doberek:-)

Weekend jak zwykle zabiegany i w tym tygodniu też co chwilę coś, więc będę tak z doskoku:tak:

Martolinka Ty się widzę dobrze trzymasz:-) spacerki te sprawy i nic:-p może 23 urodzisz to szczęśliwy dzień:tak:

Bunny ja niestety wiem co to znaczy jak mąż co chwilę wyjeżdża, co prawda od początku marca był czas w domu, ale dziś wyjeżdża do Austrii, wraca w weekend, potem chyba na Słowację, a 27 wyjeżdża do Łodzi, aż do 6 maja:eek: ale już się chyba przyzwyczaiłam, że co jakiś czas wyjeżdża, zatęsknić można, ale żeby wyjazdy nie były zbyt długie i jakoś to można przeżyć:tak: trzymaj się kochana -> może za jakiś czas znajdzie coś bliżej:-)

Nie wiem co jeszcze chciałam:-p

My w tym roku raczej nie pojedziemy na żadne wakacje, bo odkładamy kaskę, ale w czerwcu jedziemy na 3dni do Zakopanego z kuzynką i jej mężem, a w sierpniu chcę pojechać na tydzień do rodziny koło Poznania:tak:

W piątek idę na imprezkę z pracy i już się cieszę, że się pobawię:-)

Aaaaaaaaaaaaaaaa Wacek jak w niedzielę o 5 cofał na podwórku to przywalił Kangurem w Mondeo i oczywiście on zbił sobie tylko światło, a ja mam całe drzwi od kierowcy wgniecione:szok:

Miłego dzionka:-)

No i co tu taka cisza?
qcz - Ja bym chyba zawalu dostała jakby mi mysz po mieszkaniu biegała :szok: złapałaś?
martolinka - może dzisiaj coś ruszy - w końcu 40 tydzień na suwaku :-p ale 18 kwiecień też mi się podoba :cool2:
sowinka - a Ty już byłaś u lekarza czy dopiero idziesz ? Jakaś rozkojarzona jestem :-) Ja kiedyś wracając z imprezy cofałam i przywaliłam w klatkę schodową - ale stał się jakiś cud normalnie - bo pod i nad lampą wgniecenia a lampa bez zadrapań :-D:-D takie rzeczy tylko w Krakowie :laugh2::laugh2:
my w tym roku też mieliśmy w domu siedzieć , no ale rodzice zaprosili nas nad morze - także tylko bilety kupiliśmy no i kieszonkowe bierzemy - chyba dostałam w prezencie teściów - bo złego słowa na nich powiedzieć nie mogę :tak:

sowinka - a Ty już byłaś u lekarza czy dopiero idziesz ? Jakaś rozkojarzona jestem :-) Ja kiedyś wracając z imprezy cofałam i przywaliłam w klatkę schodową - ale stał się jakiś cud normalnie - bo pod i nad lampą wgniecenia a lampa bez zadrapań :-D:-D takie rzeczy tylko w Krakowie :laugh2::laugh2:

Anastazja ja już miałam kilka przygód -> raz w drzewo przywaliłam jak cofałam, raz sarna mi wybiegła i cały przód miałam rozwalony (2 tygodnie przed wakacjami), a raz gościu mi wyjechał z podporządkowanej i też cały przód rozwalony (3 tygodnie przed weselem):-p u lekarza byłam w czwartek i dostałam Bromergon i Luteinę:tak:

sowinka - no co ? 559698_363540157017078_164181236952972_935302_1033756058_n.jpg

kwiatuszek - brałabym ale nie mam jeszcze dla kogo :zawstydzona/y:

reklama

Martolinka Ty się widzę dobrze trzymasz:-) spacerki te sprawy i nic:-p może 23 urodzisz to szczęśliwy dzień:tak:

W piątek idę na imprezkę z pracy i już się cieszę, że się pobawię:-)

Miłego dzionka:-)

Sowinka szczesliwa data mówisz? ;-)kto wie

matko jak tej imprezki Ci zazdroszcze!!!wez mnie wez mnie też:-D

martolinka - może dzisiaj coś ruszy - w końcu 40 tydzień na suwaku :-p ale 18 kwiecień też mi się podoba :cool2:

Kochana każda data a im wczesniej tym lepiej:-D

w Sopocie dziś padał śnieg!!! i weź tu cżłowieku bądź mądry

Do góry