reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Dzień doberek:-)

Weekend jak zwykle zabiegany i w tym tygodniu też co chwilę coś, więc będę tak z doskoku:tak:

Martolinka Ty się widzę dobrze trzymasz:-) spacerki te sprawy i nic:-p może 23 urodzisz to szczęśliwy dzień:tak:

Bunny ja niestety wiem co to znaczy jak mąż co chwilę wyjeżdża, co prawda od początku marca był czas w domu, ale dziś wyjeżdża do Austrii, wraca w weekend, potem chyba na Słowację, a 27 wyjeżdża do Łodzi, aż do 6 maja:eek: ale już się chyba przyzwyczaiłam, że co jakiś czas wyjeżdża, zatęsknić można, ale żeby wyjazdy nie były zbyt długie i jakoś to można przeżyć:tak: trzymaj się kochana -> może za jakiś czas znajdzie coś bliżej:-)

Nie wiem co jeszcze chciałam:-p

My w tym roku raczej nie pojedziemy na żadne wakacje, bo odkładamy kaskę, ale w czerwcu jedziemy na 3dni do Zakopanego z kuzynką i jej mężem, a w sierpniu chcę pojechać na tydzień do rodziny koło Poznania:tak:

W piątek idę na imprezkę z pracy i już się cieszę, że się pobawię:-)

Aaaaaaaaaaaaaaaa Wacek jak w niedzielę o 5 cofał na podwórku to przywalił Kangurem w Mondeo i oczywiście on zbił sobie tylko światło, a ja mam całe drzwi od kierowcy wgniecione:szok:

Miłego dzionka:-)

No i co tu taka cisza?
qcz - Ja bym chyba zawalu dostała jakby mi mysz po mieszkaniu biegała :szok: złapałaś?
martolinka - może dzisiaj coś ruszy - w końcu 40 tydzień na suwaku :-p ale 18 kwiecień też mi się podoba :cool2:
sowinka - a Ty już byłaś u lekarza czy dopiero idziesz ? Jakaś rozkojarzona jestem :-) Ja kiedyś wracając z imprezy cofałam i przywaliłam w klatkę schodową - ale stał się jakiś cud normalnie - bo pod i nad lampą wgniecenia a lampa bez zadrapań :-D:-D takie rzeczy tylko w Krakowie :laugh2::laugh2:
my w tym roku też mieliśmy w domu siedzieć , no ale rodzice zaprosili nas nad morze - także tylko bilety kupiliśmy no i kieszonkowe bierzemy - chyba dostałam w prezencie teściów - bo złego słowa na nich powiedzieć nie mogę :tak:

sowinka - a Ty już byłaś u lekarza czy dopiero idziesz ? Jakaś rozkojarzona jestem :-) Ja kiedyś wracając z imprezy cofałam i przywaliłam w klatkę schodową - ale stał się jakiś cud normalnie - bo pod i nad lampą wgniecenia a lampa bez zadrapań :-D:-D takie rzeczy tylko w Krakowie :laugh2::laugh2:

Anastazja ja już miałam kilka przygód -> raz w drzewo przywaliłam jak cofałam, raz sarna mi wybiegła i cały przód miałam rozwalony (2 tygodnie przed wakacjami), a raz gościu mi wyjechał z podporządkowanej i też cały przód rozwalony (3 tygodnie przed weselem):-p u lekarza byłam w czwartek i dostałam Bromergon i Luteinę:tak:

sowinka - no co ? 559698_363540157017078_164181236952972_935302_1033756058_n.jpg

kwiatuszek - brałabym ale nie mam jeszcze dla kogo :zawstydzona/y:

reklama

Martolinka Ty się widzę dobrze trzymasz:-) spacerki te sprawy i nic:-p może 23 urodzisz to szczęśliwy dzień:tak:

W piątek idę na imprezkę z pracy i już się cieszę, że się pobawię:-)

Miłego dzionka:-)

Sowinka szczesliwa data mówisz? ;-)kto wie

matko jak tej imprezki Ci zazdroszcze!!!wez mnie wez mnie też:-D

martolinka - może dzisiaj coś ruszy - w końcu 40 tydzień na suwaku :-p ale 18 kwiecień też mi się podoba :cool2:

Kochana każda data a im wczesniej tym lepiej:-D

w Sopocie dziś padał śnieg!!! i weź tu cżłowieku bądź mądry

Do góry