reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Anaztazja a spróbuj uciec od nas to Ci dupke krakowska skopie! No ewentualnie pozwalam :-D możesz pisać na dwa wątki bo tam ja też pisze ale głowie na zamkniętym.

Anaztazja i kwiatuszek tulę bardzo mocno

Qcz ja też sie zastanawiam czemu Martolinka jeszcze nie rodzi. widocznie Alicji w brzuszku jest bardzo dobrze i nie chce z tego rezygnowac w końcu powrotu nie bedzie

Lelek masz prześliczna córę! Chętnie bym ja przytulila. Jak sobie radzisz? Blizna ładnie sie goi? Masz kogoś do pomocy?

Trina kiedy Ty nam pokazesz Swoją córeczkę?

Calogera zostań zostań! A jak wygląda sytuacja z pracą?
Kochana dużo przeszłaś ale teraz moze być juz tylko lepiej tym bardziej nie poddawaj sie i walcz o dzidzie bo masz w sobie bardzo dużo siły.

Ale sie dziś wyspałam aż głową boli

reklama
Witajcie,

widziałyscie jaka super ma być pogoda na weekend majowy? Po 25 stopni wow:tak:

Bunny kiedy następna wizyta?:tak:
Anastazja pisałam parę stron wstecz żebyś nam zaprezentowała jakies super oferty wyjazdowe ;-)ciekawe jakie ceny?;-)

Te dzieciate i ciężaróweczki jeszcze zapłaczą że nam pozwoliły zostać :-D:-D bo my tu będziemy imprezy robić - pić , palić i się bawić :-p:-p:-D:-D:-D
martolinka - zabij mnie a nie widziałam :szok::confused2: chyba do okulisty się wybiorę co by do tych czerwonych oprawek mi szkła wstawił :-D:-D Z ciekawych to powiem tak w zeszłym roku rodzina w Grecji 2+ 1 ( niemowlak ) w dobrym hotelu na tydzień kosztowała ok 3700-3900 pln, a w tym roku dziecko podrosło i ma już 2,5 roku i znowu Grecja - dobry hotel - 4000-4200 pln gdzie w zeszłym roku było od 4700 ( bo do 2 lat dzieci za free jeżdżą także proszę korzystać ;-)). A z takich super ofert to autokarowe mi się podobają bo za 10 noclegów w Grecji ( oh ta Grecja siedzi mi na wątrobie :-D ) od 1000 pln :-) No nic tylko podróżować:happy:
Dziewczyny - a czy któraś z Was płaci abonament RTV ? ;-);-):eek:

hejj :)

Martolinka , nie chcę Cię denerwować:-D:-D:-Daleeeeeeeee......:-D:-D:-D no dobra nic już nie mówię :)) Jak po weekendzie??

Anastazja, dzieciate i cieżarne już tęsknią za bb imprezzkami:-p:-p pamiętacie jeszcze imprezki na bb?? a co do abonamentu to cicho sza:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo mnie jeszcze ścigną:szok:

Bunny
, co u Ciebie??

Wika dobrze , ze mnie nie denerwujesz;-)

Zaraz sie zbieram i musze pojechać na chwilę do ZUS , bo druku ubezpieczeniowego jeszcze nie mam a chyba juz pora;-)

Martolinka za tydzień w środę lecę do lekarza!
Ty juz pewnie nie masz więcej wizyt u gina tylko jak co to porodowka ?

Syneczki a ty kiedy będziesz mieć wizytę ?

Calogera sama nie wiem chyba strzelałam:-) trzymam kciuki bardzo mocno za nowa pracę i uwolnienie sie od starej.

Wika a ja sie kulam, brzuszek rośnie kg na knocie 0. Trochę sie tym martwię i pierwszy raz w życiu marzę by cos przytyc.
Piotrka od tygodnia nie ma w domu . Dostał pracę (HURA) i jest 200 km od domu (buuu). Strasznie za nim z Patrykiem tęsknimy. Pati przezywa każda rozmowę z nim przez tel. Najchętniej by z nim rozmawiał cały dzień.

Wika a jak Ty i Twój brzuszek? Imię wybrane? Igorek rozumie ze nie długo pojawi sie dzidzia?

W Polsce przez biuro podróży się nie opłaca - jeszcze nie doszliśmy do poziomu Europy - np. podpisałam ostatnio umowę z firmą która zrzesza domki letniskowe,pensjonaty, pokoje gościnne w kurortach wypoczynkowych w Europie - Polska też tam jest - ale jakie ceny :eek::szok: ? My osobiście do Karwii jedziemy - sporo rodzin z dziećmi tam przyjeżdża - ale trzeba liczyć od 35 pln/os/doba. Info z mojej strony - we Władysławowie na 7 dni za od 2 lipca 650 pln/os , od dziecka też :szok: chyba że niemowlak to wtedy 0 pln. Jakbyś chciała to zobacz sobie - Biuro podróży Mamut Travel | Kraków | Krowodrza | Rejsy po morzu śródziemnym | Kolej transsyberyjska | Narty - tylko zmień tam zamiast podróż kompletna - dojazd własny. Jakby co to mam koleżankę w Zakopcu - to poleci jakiś pensjonat czy pokoje gościnne :-)
Aha jak ktoś chce nad morze z południa lecieć albo odwrotnie to polecam linie oltexpres i eurolot - tanio - czy dobrze to się okaże w lipcu :-)
No to kto chętny na imprezę wieczorem? przez najbliższe dni jestem wolna :-p:-p bo później wieczory będą zajęte :-D
calogera - co za koszmary Ci się śnią :-p:-p mi się śniło że jakiś głos mi mówił że jeszcze nie było OWU :szok::-D
wika - no bo Ja dostałam w biurze karę:wściekła/y: myślałam że jak zarejestruje szybko to mi puszczą - także wkurzyłam się i wyrejestrowałam , jakby co to info od policji - nie podpisywać, nie patrzeć, nie rozmawiać - nie ma żadnych uregulować względem tego jak ma być ściągany ten "podatek". A te baby co u mnie były to się skarżyły że ich do mieszkań nie wpuszczają :angry:

reklama
Do góry