Bunny86
mama Patryka i Dominika
Anaztazja a spróbuj uciec od nas to Ci dupke krakowska skopie! No ewentualnie pozwalam
możesz pisać na dwa wątki bo tam ja też pisze ale głowie na zamkniętym.
Anaztazja i kwiatuszek tulę bardzo mocno
Qcz ja też sie zastanawiam czemu Martolinka jeszcze nie rodzi. widocznie Alicji w brzuszku jest bardzo dobrze i nie chce z tego rezygnowac w końcu powrotu nie bedzie
Lelek masz prześliczna córę! Chętnie bym ja przytulila. Jak sobie radzisz? Blizna ładnie sie goi? Masz kogoś do pomocy?
Trina kiedy Ty nam pokazesz Swoją córeczkę?
Calogera zostań zostań! A jak wygląda sytuacja z pracą?
Kochana dużo przeszłaś ale teraz moze być juz tylko lepiej tym bardziej nie poddawaj sie i walcz o dzidzie bo masz w sobie bardzo dużo siły.
Ale sie dziś wyspałam aż głową boli
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Anaztazja i kwiatuszek tulę bardzo mocno
Qcz ja też sie zastanawiam czemu Martolinka jeszcze nie rodzi. widocznie Alicji w brzuszku jest bardzo dobrze i nie chce z tego rezygnowac w końcu powrotu nie bedzie
Lelek masz prześliczna córę! Chętnie bym ja przytulila. Jak sobie radzisz? Blizna ładnie sie goi? Masz kogoś do pomocy?
Trina kiedy Ty nam pokazesz Swoją córeczkę?
Calogera zostań zostań! A jak wygląda sytuacja z pracą?
Kochana dużo przeszłaś ale teraz moze być juz tylko lepiej tym bardziej nie poddawaj sie i walcz o dzidzie bo masz w sobie bardzo dużo siły.
Ale sie dziś wyspałam aż głową boli