reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witajcie,
dziś na zewnątrz 3 cm śniegu, deszcze , wiatr i ogólnie lipa
wink2.gif
Dobrze,że mały w przedszkolu to nie będzie się nudził. Strajkuje i nie urodzę dopóki wiosny nie bedzie... poważnie jestem w szoku i zaciskam nogi
wink2.gif

Rozczochrana czekam na nową piosenkę ;-) Mała uwielbia Cię słuchać

wiad.od LELEK
Cesarka to masakra , wczoraj do wieczora traciłąm przytomność z bólu mimo podawanej morfiny, Na noc zabrali mi małą to chociaż tyle dobrze a teraz ból jest wielki ale jakoś żyje

LELCIU GRATULUJĘ WRACAJ SZYBKO DO FORMY

Sowinko
wróciłaś:-D
Bunny
tak jak pisałam w smsie nie wiem kompletnie o czym pisać. Biegam z miejsca na miejsce a jak jestem w domu to leże na łóżku i staram się odciążyć nogi i plecy. No i pamiętaj od razu pisz czy chłopiec czy dziewczynka :-D

No i tyle na dziś ode mnie, odchodzę od komputera ponieważ dwóch starszych nie może przeżyć że mama klika a oni nie mogą no i najmłodsze w brzuchu szaleje kopiąc mnie po pęcherzu jeszcze z tego powódź na krześle jakaś będzie:-p

MArtolinka, śnieg:szok: u mnie piękne słońce, ale troche wieje;-):tak::tak: Zaciskaj te nogi, zaciskaj, co byś nie wylądowała na Święta na porodówce:szok:

Lelek,, o kurcze, trzymaj się ! Ściskam Cię mocno:tak:

Wczoraj pogoda zwariowała - najpierw piękne słońce, potem nagle deszcz ze śniegiem, a na koniec grad i znowu słońce. Teraz patrzę za okno, widzę, że deszcz ze śniegiem znów pada, ale jest za ciepło, żeby cokolwiek mogło się osadzić.

Wika poważnie śnieg.. teraz to już rozmokła chlapa.
Myślę o Lelci i nie zazdroszczę jej zupełnie.. musi strasznie dochodzić do siebie. Mnie też bolało , ale ketonal pomagał bardzo a u niej ledwo morfina działa..

Lelek trzymaj się kochana:-)

Bunny trzymam kciuki za wizytę
:-)
Witam się:tak:

Już jestem po wizycie u lekarza i jestem z niego bardzo zadowolona -> gaduła taki, że szok, ale bardzo konkretny:tak: powiedział, że na początek zbadamy prolaktynę i jeśli będzie podwyższona to mam przyjść do niego po świętach i zaczniemy działać:tak: jeśli to nie prolaktyna, a dalej okresu nie będzie to też mam przyjść i będziemy myśleć nad czymś innym:tak: jeśli jednak się okaże, że u mnie wszystko w porządku to musimy zabrać się za Wacka:-p no i to narazie tyle, ale jestem zadowolona, że zmieniłam lekarza:-D no to jutro badania i czekamy:-) to w takim delikatnym skrócie, bo siedziałam u niego chyba z 20 minut
:-p

P.S. Dziś o 20 mamy zabezpieczenie meczu i chyba się tam wybiorę, żeby nie siedzieć samej w jednostce:-p może być wesoło:tak:

Lelek - Gratulacje!!!! biedactwo - mam nadzieję że Igusia Ci wynagrodzi cały ten ból swoim uśmiechem :tak:
martolinka - to nie wiem czy Cię drażnić czy nie , ale w Krakowie pod 20 stopni dochodzi, co niektórzy to już krótki rękaw, ale nie powiem - Ja też sie zgrzałam w swoim płaszczyku wiosennym :-)
syneczki - to Ty już czujesz ruchy ? :szok:
bunny - sam sobie szef , więc dbam o każdego klienta :-p w zeszłym roku to w Boże ciało do mnie dzwonili bo zapomnieli skąd wyjazd jest :-D
sowinka - a jaki mecz zabezpieczacie ? ;-) wczoraj w Chorzowie był - to wiem :-pa dzisiaj ? :eek:
calogera- nie wiem czy mogę z rana takie rzeczy pisać , ale nie tylko szpilki są :-p:-p po wieczorze panieńskim troch zostalo :cool::-D
bunny - dawaj znać jak po wizycie :tak:
dana - ale Ty masz super gina :tak: i wszystko na NFZ ? ;-) a tak się bałaś :-p myślę że na 2012 załapiesz się :-)

sowinka - a jaki mecz zabezpieczacie ? ;-) wczoraj w Chorzowie był - to wiem :-pa dzisiaj ? :eek:

Dzisiaj jest mecz przełożony z piątku Piast Gliwice - Sandecja Nowy Sącz:-D

Nie chce nic mówić, ale u nas też dziś piękne słoneczko świeci i cieplutko:tak: Wacek jest dziś w domu i od rana z Bartkiem na dworze i oczywiście jak to wielki rolnik nawet już dziś w traktorze u sąsiada siedział, bo akurat jeździł po polu:-D

reklama
Syneczki sms wysłałaś mi bakterie. Pati jest chory :mad: a ja wściekła. Szwagier z niemiec przyjechał z chorymi dzieciakami na antybiotyku i co zarazili mojego łobuza. No k***a j****a jakbym miala mało problemów. No ale juz wiem czemu tak dziś dał czadu w nocy.
Gratuluje ruchów kochana.
Masz sie codziennie meldować bym sie nie denerwowała z dzidzia

A ja jak zwykle zawiedziona po wizycie :-( nie wiem kto siedzi u mnie w brzuszku. Zanim w ogóle podszedł lekarz do usg to powiedział ze sie nie da i juz. Potem niby szukał ale nie widział co tam między nogami jest. Ludzie kochani 19 tydzień to dla niego za wcześnie na określenie płci. Miałam ochotę go zagryzc. Nie wiem nawet ile dzidzia wazy. Połówkowe badanie za 3 tygodnie żadnych badań nie kazał zrobić. Znowu schudłam wiec narazie zero kg na plusie. Jak ja bym chciała iść do normalnego lekarza z normalnym podejściem do ciąży szkoda ze funduszy na to brak a to jedyny lekarz który robi usg co wizytę( no ale za to ani razu nie byłam badana na fotelu).
Najważniejsze ze dzidzia zdrowa.

Sowinka uważaj na siebie na meczu a jak ktoś bedzie nie grzeczny to pałka go! No i dobry lekarz to pół sukcesu.

Dobra lecę dziecko spać położyć a potem zjem całą czekoladę taka jestem wpieniona wrrr

Do góry