reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

nie drażnijcie mnie tym słońcem ;-)u nas leje ...
Umówiłam sie na jutro do kosmetyczki , w piątek fryzjer :cool2: muszę jakoś wyglądać;-)

Sowinka takie zabezpieczanie meczu musi być ciekawe;-)ale Ty tym łobuzom dasz popalić w razie czego:tak:
Bunny może za te 3 tygodnie już sie dowiesz kto u Ciebie mieszka :tak: mój gin badał mnie na fotelu na pierwszej wizycie i teraz jak brał wymaz na paciorkowca;-) trzymam kciuki za Twoją fasolę;-)

Syneczki odzywaj się czesciej !!na pewno masz wesoło ze swoja gromadka i najmłodszym w brzuszku

reklama
Bunny, kurcze, szkoda, ze jesteś niezadowolona z wizyty:no::no::-:)-( ale najważniejsze, ze z Dzidziolkiem wszystko oki :) Dużo zdrówka dla Patiego i obyś Ty niczego nie załapała:no:

Martolinka, kosmetyczka, fryzjer :szok::szok: fju, fju:-D:-D:-D Pełen lans na porodówce będzie:-D:-D a sexi szlafroczek i koszulki do karmienia masz?? :-D:-D U mnie piękne słońce, pranie schnie na balkonie, ptaszki ćwierkają:-D:-D ale wiecej drażnić Cię nie będę:-D:-D

Anastazja, co u CIebie???

Sowinka,
fajnie, że trafiłaś w końcu na porządnego lekarza :)

a ja zabrałam się wczoraj za szukanie na all torby do szpitala, bo nie mam i chce sobie kupić już jakąś koszulę i szlafrok do szpitala, bo też nie mam
:szok::szok:

hej

Bunny jeszcze zdazysz sie dowiedziec:)

Lelcia, ogromne gratulacje, podwojna mamo!!!
Tobie zycze szybkiego powrotu do siebie, a coruni zdrowia i usmiechu

i kwiatki dla Ciebie

r.jpg

Wika ja nie widziałam jeszcze seksownej koszulki i szlafroka szpitalnego:cool2:;-) mam jeden polarowy szlafrok , ale zajrzę jutro do lumpka to moze cos lzjeszego znajdę ;-)a jak nie to moze w normalnym sklepie poszuka.

Ty teraz poszukaj seksownej torby:-p

a jak!! Pełen lans... różowy szlafroczek.... satynowa koszulka i ładniusie paputki:-D:-D torba też będzie lansiarska:-D:-D Być może to mój ostatni poród, to trzeba to jakoś uczcić :-D

a jak!! Pełen lans... różowy szlafroczek.... satynowa koszulka i ładniusie paputki:-D:-D torba też będzie lansiarska:-D:-D Być może to mój ostatni poród, to trzeba to jakoś uczcić :-D

pełen lans; piersi jak głazy , lejące się mleko po brzuchu , do tego siateczkowe majtki i mega podpaska:cool2:pełen lans:-D

wiad.od LELEK
Cesarka to masakra , wczoraj do wieczora traciłąm przytomność z bólu mimo podawanej morfiny, Na noc zabrali mi małą to chociaż tyle dobrze a teraz ból jest wielki ale jakoś żyje
Oj, współczuję, dlatego właśnie jestem tak przeciwna cesarkom, szczególnie na życzenie. Ja rodziłam i tak i tak i zdecydowanie preferuję "nature".
pełen lans; piersi jak głazy , lejące się mleko po brzuchu , do tego siateczkowe majtki i mega podpaska:cool2:pełen lans:-D
Rozwaliłaś mnie na łopatki :-D:-D:-D:-D:-D:-D Cóż za cudowna puenta :-D:-D:-D:-D:-D Ot życie :-D

Ten miesiąc to faktycznie ostatnia szansa na mamę 2012, ja się raczej nie załapię. 3 lata temu właśnie zachodziłam w ciążę i miałam termin na Boże Narodzenie.

reklama
e ja cyckow jak glazy nie mialam, mleka na brzuchu tez nie, w niektorych sklepach za majtusie siateczkowe niezle sie placi:-p no tylko ta mega podpaska:-D a wlasciwie taki podklad troche upierdliwy jest.

po ostatnim porodzie w pierwszy dzien przydalaby mi sie laska taka jakiej dziadki uzywaja, bo mnie tak bolal kregoslup, ze wygieta chodzilam /no ale ja juz mloda mama nie jestem:-p/ przez te ciazowe obciazenie. To bylby lans dopiero, a tak to nie narzekam, bo porownanie mam pierwszego i drugiego porodu, gdzie przy pierwszym czulam sie jak weteran z korei albo stalingradu a po drugim jak egzotyczny motylek-chodzi mi oczywiscie o myszke:happy:

mnie za pare dni stuknie rok od momentu zbrojenia synka:-D
jejku on jest taki sliczny szczegolnie gdy spi:-D mam ochote go wtedy tak usciskac az splaszczyc z milosci

Do góry