reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

][/B]Sowinka poszłam wczoraj na latino solo i tak sie odprężyłam, jak poczułam muzę całe ciało ruszylo, a jaki super humor mialam caly wieczor, dzis jeszcze tez optymizm trzyma, takze ruch jak najbardziej wskazany, ja zalozylam,zeby nie myslec juz tyle, tylko zyc wlasnym zyciem, nie to nie

Ja mam na oku zajęcia z aerokickboxingu -> zawsze mnie korciły sztuki walki i to jest połączenie z aerobikiem, więc może się skuszę, cena odpowiednia, blisko i godzina 20:15 to też fajnie, bo Bart już raczej śpi:tak:

a na wiosnę/lato zakupiłam sobie super buciki na obcasie , a co tam - trzeba pokazać moje balerony :-D:-Djakieś info czy lelek jest już po cesarce ?

Anastazja ja sobie takie buciki kupiłam właśnie na allegro BUTY W18A1356 PLATFORMY SKÓRA EKO GRANATOWE SK39 (2231857438) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale śmieję się, że będą tylko do patrzenia, bo ja w życiu na takim obcasie nie chodziłam, ale za taką kaskę to mi nie szkoda, a już jestem żoną i mamą to warto szpilki w szafie mieć:-p

No ciekawe jak tam LELEK:confused:
P.S. No to gratulujemy;-)

reklama
Czesc babeczki:-)

Sowinka witam witam. Ślicznie Bartus mówi no i o pieluszkach bardzo szybko zapomni w końcu chyba pamięta ze bez niech jest fajniej. No i korzystaj z dopóki dzidzia z życia dopóki dzidzia w brzuszku nie zamieszka bo potem ciąża szaleć nie pozwoli

Calogera 100 lat w zdrowiu i radości oraz dzidziusia w brzuszku.

Trochę nie rozumiem twojego lekarza(albo coś źle przeczytałam) skoro może coś dać na to owu i by wspomóc starania czemu tego nie zrobi? Nie ma co mówić ze stres utrudni zajście w ciąże kobitki po poronieniach mają i parcie na dzidziusia i boją sie bardzo i sie udaje. Niech lekarz zacznie działać i da wspomagacze a nie każe sie starac i STRESOWAĆ ze sie nie udaje.
Na Ciebie to czekanie też źle wpływa bo juz wątpisz ze sie uda. Trzeba myśleć pozytywnie i pognic lekarza do roboty.

Lelek gratuluje królewny juz po drugiej stronie brzuszka.

Syneczki halo gdzie jesteś halo

Trina zdrowia dla Twoich chłopaków! Jak tak Ciebie czytam to mam stresa przed karmieniem cycem tego ciągłego uwieszenia przy cycu.

Martolinka Ty jeszcze nie na porodowce? 39 tydzień to juz możesz wybuchnąć w każdej chwili:-).

Anaztazja dobrze ze jesteś swoją szefowa to przynajmniej opr nie było w pracy. Nie znikaj juz babo!

A ja jutro mam wizytę, ciekawa jestem co tam u mojego dzidziusia który jest strasznie leniwy i rzadko daje znaki.
Patryk sie trochę tfu tfu uspokoił jest wmiare grzeczny. Chyba w przyszłości będzie piłkarzem bo tylko piłka mu w głowie. Lata po podwórku i krzyczy "pupa" czytaj piłka a ludziska wszystkie sie oglądają co to dziecko krzyczy.

Jestem jestem:-)
Sowinka jak miło Cię znowu tutaj widzieć:-)
Lelek GRATULACJE!!! To teraz będę czekała na zdjęcie królewny:tak:

Byłam dzisiaj u ginka, monitorowałam się. Dziś, w 11-ym dniu cyklu mam jeden 10 mm pęcherzyk w prawym jajniku. W czwartek podglądania pęchola ciąg dlaszy

witam panienki
Lelek gratuluje :)
a my po badaniach krwi czekamy na wyniki troche to trwa bo az tydzien przez swieta i oni na dodatek daja to do innego labolatorium ja przy okazji zrobilam sobie ob ale odbiore wszystko razem

reklama
Do góry