Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
][/B]Sowinka poszłam wczoraj na latino solo i tak sie odprężyłam, jak poczułam muzę całe ciało ruszylo, a jaki super humor mialam caly wieczor, dzis jeszcze tez optymizm trzyma, takze ruch jak najbardziej wskazany, ja zalozylam,zeby nie myslec juz tyle, tylko zyc wlasnym zyciem, nie to nie
Ja mam na oku zajęcia z aerokickboxingu -> zawsze mnie korciły sztuki walki i to jest połączenie z aerobikiem, więc może się skuszę, cena odpowiednia, blisko i godzina 20:15 to też fajnie, bo Bart już raczej śpi
a na wiosnę/lato zakupiłam sobie super buciki na obcasie , a co tam - trzeba pokazać moje balerony jakieś info czy lelek jest już po cesarce ?
Anastazja ja sobie takie buciki kupiłam właśnie na allegro BUTY W18A1356 PLATFORMY SKÓRA EKO GRANATOWE SK39 (2231857438) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale śmieję się, że będą tylko do patrzenia, bo ja w życiu na takim obcasie nie chodziłam, ale za taką kaskę to mi nie szkoda, a już jestem żoną i mamą to warto szpilki w szafie mieć
No ciekawe jak tam LELEK P.S. No to gratulujemy;-)