reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej poniedziałkowo :))

Agnieszka wszyskiego najlepszego dla Was w dniu Waszej drugiej rocznicy ślubu :))) Samych słonecznych dni :))

Agatka też nie lubię, jak jest impreza, ja się naszykuję, a goście mało zjedzą :( Nie wiadomo co potem z taką ilością jedzenia robić !!! A imprezka, hmmm, kiedy zaczynamy???

Aga- ja już nie pamiętam kiedy ostatnio jeździłam na rowerze!! Chybą przed ciążą i to sporo przed!!! Jakoś mi nie po drodze ostatnio z rowerem, a szkoda :(

A ja jadę dzis do fryzjera na farbę i lekkie ścięcie :)

reklama
Witam również w nowym tygodniu:)

Dołaczam sie do życzeń dla Agi, w drugą rocznice ślubu- Duuuuużo miłości dla Was :*

Ja ostatnio na imprezki staram sie nie szykować za dużo jedzenie. Nigdy nie robię na ciepło żadnych mięs, żadnych jajek w majonezie itp., jest maks. jedna sałatak a głównie to deska serów, kabanosiki i dobrej jakości kiełbaska, oliwki, marynowane cebulki, czosnek itp., granki z masłem czosnkowym i owoce. Każdy dostaje "wykłaczke w dłoń" i zwykle wszyscy są zadowlenie :) Bo łatwiej przegryzać niż jeść talerze sałatek, mięsa itp.
Choć faktycznie zwykle zostaje z ciastami, bo nie potrafie sobie odmówić nie pieczenia ich :)

Wika- ja dziś zapisuje sie do fryzjera, czas odświeżyć rudy :D A zmieniasz kolor włosów czy tylko odrosty i odświeżenie??

Wika- ja dziś zapisuje sie do fryzjera, czas odświeżyć rudy :D A zmieniasz kolor włosów czy tylko odrosty i odświeżenie??

Nie zmieniam, boje sie eksperymentów. Farbuje na sredni braz. Zero szalenstwa. A rudy to bardzo podoba się mojemu M. :)) Oszalałby ze szczęścia jak by mnie zobaczył w takim kolorze. A ja moze sie kiedys odwaze :) sorki, za brak polskich znakow, ale pisze z igorem na kolanie :)

jhgytvdytrgvhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh a to od niego dla Was, bo sie popadl do klawiatury

Wika- odwagi, kochana...to tylko włosy...a z kolorem to juz w ogóle fajna sprawa bo jak Ci się nie spodoba to zaraz można go zmienić :) Raz na jakis czas trzeba zaszaleć...jak nie teraz to kiedy?? Jak będziesz siwiejąca babinka??

tylko pamiętaj...po zmianie daj sobie min. tydzień na przyzwyczajenie :) Ja często w pierwszy dzień rycze co ja zrobiłam a potem jestem zadowolona :)

P.S. Ja mój rudy tez dla męża zrobiłam bo jemu sie taki kolor bardzo podbał heheh:)

reklama
Do góry