reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
hej :)

NIe mam czasu zbytnio, ale tak wpaść i nic nie skrobnąć to grzech :))

U fryzjera ok :) Farba i cięcie to samo co ostatnio. Może na Boże Narodzenie odważę się na coś innego :)

Daffi- łelkom bak u nas :)) I najlepszego dla Julci z okazji 10 miesiąca :)) Toż to kawał dziecka już jest :)) Niedługo roczek będziesz przygotowywać :))

Agatka- sushi, hmmm. Zjadłabym :)) Za 2h będę u Ciebie (tyle zajmie mi droga ode mnie do Wa-wy), tylko mi zostaw troszeczkę :))

:ninja2:Może zajrzę później :))

Agnieszka wszystkiego dobrego z okazji rocznicy slubu!
Devi dobry sposub na imprezy, ja tez takie lubie...bo nie lubie gotowac. Tyle ze u mnie M lubi szkoda ze tak zadko jest w domu
Wika ja sie dlugo nie moglam na czerwony zdecydowac kolor ale jak sie juz zdecydowalam to bylam mega zadowolona. Tylko ze ja mam ciemne wlosy i szybko robi sie rudy

U nas weekend niewesoly bo dowiedzielismy sie ze zginal na budowie kolega meza.
Mielismy pomyslec o kolejnej dzidzi bo ten weekend byl idealny...ale jakos zadne z nas nie mialo nastroju. A moj M jest tylko raz na tydzien wiec ciezko wcelowac. Poczekamy chyba jednak na to Euro...tylko ze bede chyba ostatnio na watku bo czytam ze wszystkie juz teraz startuja. Powodzenia wiec zycze &&&

Pozdrawim wszystkie!

Dzień dobry z zimowego Wrocławia. Dziś ranao było 0 stopni snieg8_(www_e.gif

Ja już w pracy bo P. dziś do Gorzowa musi pomykać, popijąc więc już cieplutką kawke i patrze na sterte dokumnetów do zaksięgowania...jutro 20-sty-świety dzień dla księgowej

Agatka- ja uwielbiam sushi. Mój mąż, jak dla mnie, robi pyszne :D Ale jak bedę w Wawie to chyba sie do ciebei wprosze is próbuje twojego :p
Zuskas- to faktycznie masz utrudniona sytuacje z mężem...raz a intensywnie :)

devi- zapraszam kochana, ale ja nie jestem zawodowcem;p! Warszawa też zimna. Pojechałam rano na zajęcia ale okazało się ze odwołali, bo coś tam. A do pracy mam dopiero na 15 wiec wróciłam do domu:)

agatkaa- a kto z nas jest zawodowcem?? Chyba tylko Ci co skośne oczeta maja:)

Mój mąz takie sushi robi :

Załączniki

• a33b3aad8c.jpg
    a33b3aad8c.jpg
    48,8 KB · Wyświetleń: 28
reklama
dzięki Aguś:-)skorzystam:tak:

Anna25- Ja też jeszcze niegotowa na atak zimy:)
/
to jest na dwie:-)
W takim razie dziewczyny zapraszam na imprezkę:) Jedzonko już mamy:)

Dobranoc:)
na imprezę zapraszasz i dobranoc:szok::-D:rofl2:a balony i trąbki masz??:rofl2:
Agnieszka, Tys sie nie pochwalila, a jam slepa jest: Wszystko naj z okazji rocznicy!!!
Wika, dawaj fote z nowym fryzem!:-)

A ja odpoczywam i pije cole:-)
po pierwsze
Agnieszka wszystkiego naj naj naj:-)

po drugie
Wika pokaż fryzik:tak:

a po trzecie
Aga dawaj colę bo mi się skończyła:-p:rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry