reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Dana, zdecydowanie dobre podejście:-) Ale trzymam kciuki mocno, może jednak?
Wika, według OM 17.05, według usg w 12. tygodniu 19.05, ale jak mój kuzyn robił mi usg w PL, to też powiedział, że jak na niego bardziej koło 10.05. No zobaczymy. Spakowana będę i tak wcześnie, więc może przyjść kiedy chce :-) Waga z dzisiejszego usg 2100g

Ostatnia edycja:
reklama
Qcz nie pierwszy raz:tak:. Co do nastepnego cyklu to hmm zobaczymy, może nastepny, może jeszcze nastepny, może za pół roku, może wcale. Kto to wie? Ja z mojej strony robię wszystko co mogę, ale jak widać za wiele chyba nie mam do powiedzenia.

Hej :)

Katrina
a na kogo masz przeczucia??

Dana:angry::angry::angry::angry::angry::angry: ale jak to????? No zesz!!!!!!!!!!!!!! A juz myślałam, ze mamy kolejną ciezarówkę:-:)-:)-(

wczoraj latałam za Igorem po lesie, to dzisaij mam takie zakwasy, ze :szok::szok::szok: wszystko mnie boli... zero kondycji u mnie:crazy::crazy:

Witajcie,
Witajcie,
byliśmy dziś na baseniku a teraz panowie spia. Czekam na moją siostrę , która zrobiła mi miłą niespodziankę i przyjedzie do Antka na parę godzin a my mamy czas dla siebie
wink2.gif

Brzuch często mi dziś twardnieje i palce spuchły niesamowicie. We wtorek wizyta u gina.. zobaczymy co mi powie mądego
wróciłam właśnie z usg. Szykuje mi się albo duże dziecko albo jest starszy, bo systematycznie wychodzi mu o tydzień więcej niż według przewidzianej daty porodu. Głowa dzisiaj była na 33+4, a reszta 33+1.

To duże dzieciątko!! dobrze , że te krwawienia się nie powtarzają:tak:teraz już z górki!!

Martolinka, Ty kiedyś wspominałaś o rowerku biegowym dla Antka... kupiliście coś???

Wika w poniedziałek do decathlonu ma przyjechać nowa dostawa tych rowerków , bo mimo wszystko chciałabym kupić taki , do którego mały się przymierzy. Ma to byc prezent na zająca;-)jak coś wybiorę dam znać

Dana miejmy nadzieję , że dalsze męki z Bromkiem zaowocują fasolą jak najszybciej!!

reklama
Do góry