reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Dana, zdecydowanie dobre podejście:-) Ale trzymam kciuki mocno, może jednak?
Wika, według OM 17.05, według usg w 12. tygodniu 19.05, ale jak mój kuzyn robił mi usg w PL, to też powiedział, że jak na niego bardziej koło 10.05. No zobaczymy. Spakowana będę i tak wcześnie, więc może przyjść kiedy chce :-) Waga z dzisiejszego usg 2100g

Ostatnia edycja:
reklama
Qcz nie pierwszy raz:tak:. Co do nastepnego cyklu to hmm zobaczymy, może nastepny, może jeszcze nastepny, może za pół roku, może wcale. Kto to wie? Ja z mojej strony robię wszystko co mogę, ale jak widać za wiele chyba nie mam do powiedzenia.

Hej :)

Katrina
a na kogo masz przeczucia??

Dana:angry::angry::angry::angry::angry::angry: ale jak to????? No zesz!!!!!!!!!!!!!! A juz myślałam, ze mamy kolejną ciezarówkę:-:)-:)-(

wczoraj latałam za Igorem po lesie, to dzisaij mam takie zakwasy, ze :szok::szok::szok: wszystko mnie boli... zero kondycji u mnie:crazy::crazy:

Witajcie,
Witajcie,
byliśmy dziś na baseniku a teraz panowie spia. Czekam na moją siostrę , która zrobiła mi miłą niespodziankę i przyjedzie do Antka na parę godzin a my mamy czas dla siebie
wink2.gif

Brzuch często mi dziś twardnieje i palce spuchły niesamowicie. We wtorek wizyta u gina.. zobaczymy co mi powie mądego
wróciłam właśnie z usg. Szykuje mi się albo duże dziecko albo jest starszy, bo systematycznie wychodzi mu o tydzień więcej niż według przewidzianej daty porodu. Głowa dzisiaj była na 33+4, a reszta 33+1.

To duże dzieciątko!! dobrze , że te krwawienia się nie powtarzają:tak:teraz już z górki!!

Martolinka, Ty kiedyś wspominałaś o rowerku biegowym dla Antka... kupiliście coś???

Wika w poniedziałek do decathlonu ma przyjechać nowa dostawa tych rowerków , bo mimo wszystko chciałabym kupić taki , do którego mały się przymierzy. Ma to byc prezent na zająca;-)jak coś wybiorę dam znać

Dana miejmy nadzieję , że dalsze męki z Bromkiem zaowocują fasolą jak najszybciej!!

reklama
Do góry