reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Martolinka, to jak wybierzecie jakiś to koniecznie poproszę o relację :) ale miło ze strony sis :) Jakieś konkretne plany macie???

a ja sama, samiuteńka do jutra po południu:-:)-:)-(

przeleciałam podłogi mopem i zaraz wyzionę ducha:szok::szok: coraz ciężej mi:no::no:

reklama
calogera - dzięki, mam nadzieje, że mnie nie dopadnie baby blues, przedtem nie miałam..

wika - mam nadzieje, że mnie przeczucie nie myli i będzie dziewczynka

calogera - no właśnie mam zamiar zacząć brać od dnia porodu, więc może uda mi się ubiec laktacje w ogóle, wtedy szybko będę mogła toto odstawić.
Po prostu pamiętam jak przy Alince sie męczyłam jak mnie nawał dopadł...

Witajcie,

pomimo słońca jest dość chłodno niestety. Zaliczyliśmy dziś oliwskie zoo i całe 3 godziny chodzenia dały mi w kość
wink2.gif
M teraz robi obiadek , Młody wypił kubek mleka i obiadu nie doczekał

Wika wybraliśmy się po prostu na spacer brzegiem morza i do hurtowni po kilka rzeczy do szpitalnej torby:tak:

Witam się ładnie :-)
Wiecie że przerzuciło nas na drugą stronę? toż to niebywałe.
Dziś o 15:00 mam zamiar rozczulać się widokiem swojego 11,5 tygodniowego cuda. Prosimy o kciuki. :-)

Hej :)

Katrina,
w takim bądź razie &&&& za dziewczynkę :) A imie macie??

Qcz, udanego wypadu :) I zazdroszczę, bo też chętnie bym się gdzieś wybrała, a perspektyw brak:baffled:

Syneczki &&&&& za podglądanie

Martolinka,
jak u Ciebie po weekendzie?? Kurczaki, TY już tak blisko jesteś finiszu:-D:-D:-D

Lelek, a TY!??? Jak u Ciebie??

Liv, pewnie po jakiś wojażach weekendowych :)

Bunny, a Ty czemu nie zaglądasz do nas??

Maron, hop hop!!!!!!!!!!!!!! jak Ada??? Jak TY???

Trina, Lila daje trochę odpocząć Mamie?? A powiedz mi jak Maciek odnajduje sie w całej tej sytuacji??

Witajcie,

pojechałam rano na badania do przychodni , Antek w przedszkolu . Czeka na mnie szafa do sprzątnięcia :baffled:trzeba to w końcu zrobić

Syneczki powodzenia na wizycie!!!
Nic dziwnego , ze nas na 2 strone przerzuciło jak kobitki nic nie piszą:-p

Wika tak to już finisz.. w sumie zleciało szybko , ale przy małym nie miałam czasu na nude;-)Jak się czujesz?

Bunny??? bardzo nas zaniedbujesz ;-)

reklama
Martolinka, w sumie to dobrze sie czuje, ale jest mi już coraz ciężej... ciaża przy dwulatku to jest hardcore... zresztą sama pewnie dobrze o tym wiesz:-p

Do góry