kwiatuszekq20
Fanka BB :)
chyba sie kimne brzuch mnie boli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Qcz będę rodzić przy Klinicznej we Wrzeszczudo Redłowa jeżdżę tylko na IP , gdy trzeba .
Mały śpi całę szczęście. Siedzę i piszę CV .. mam zamiar się jeszcze przed porodem po szkołach pobiegać i moze uda się od września pracę dostać?
Qcz, ja bym pomalowała też sciany na jakiś jaśniejszy odcień.... przecież nikt się nie skapnie
Chyba najlepiej SP na sam początek .. wolę pracować z nieco starszymi , ale najpierw muszę ogarnąć techniczne i organizacyjnie belferskie życie a wydaje mi się , że z mniejszymi dziećmi będzie łątwiej
a oni was odwiedzaja ci wlasciciele wogole ja bym pomalowala ale z deb***** to roznie bywa
laski u mnie jak narazie @ brak osttsni cykl byl 25dniowy dzis mam 27dc a @ brak tylko delikatne plamienie bylo wczoraj teraz to juz wogole nie plamie a moze yto cisza przed burza bo 28dniowe cykle kiedys tez mi sie zdarzaly
wczoraj mnie strasznie bolal brzuch i dzis rano tez wzielam nospe i teraz nic nie boli
chyba jeszcze poczekam z testowaniem
w oststnim cyklu wogole nie plamilam to 2 cykl od odstawienia lutki albo 3 nie pamietam juz ale pozostaje mi czekac dzis 14dzien po owu