reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Qcz będę rodzić przy Klinicznej we Wrzeszczu:tak:do Redłowa jeżdżę tylko na IP , gdy trzeba .

Mały śpi całę szczęście. Siedzę i piszę CV .. mam zamiar się jeszcze przed porodem po szkołach pobiegać i moze uda się od września pracę dostać?

Powiem Ci, że też tak siedzę i powoli zaczynam myśleć o robocie. Chciałabym tak od listopada/ grudnia już coś mieć. Mój M ma w tej chwili pracę, która mnie doprowadza do łez, bo ani pieniędzy ani nic, więc muszę po prostu iść do roboty. Rozesłałam już do znajomych po agencjach reklamowych info, że od końca roku jestem chętna.

Qcz,
ja bym pomalowała też sciany na jakiś jaśniejszy odcień.... przecież nikt się nie skapnie

Tak myślę, że się zaczaję i pomaluję. Nie mogę znieść tego koloru, ale tak chociaż będą czyste i odnowione.

Chyba najlepiej SP na sam początek .. wolę pracować z nieco starszymi , ale najpierw muszę ogarnąć techniczne i organizacyjnie belferskie życie a wydaje mi się , że z mniejszymi dziećmi będzie łątwiej

A czego dokładnie chcesz uczyć? Chyba doczytałam teraz, że PL?

Qcz może z zarobków M nie opływamy w luksusy , ale wiadomo przydałaby się dodatkowa kasa .. Jestem polonistą więc wiele kasy nie zarobię , ale liczę , ze choć za przedszkole i żłobek sie zwróci. Póki były studia to mogłam "siedzieć" w domu i małym się zajmować , ale teraz już mam dość i jak zostanę na kolejny rok w domu to oszaleję;-)

a oni was odwiedzaja ci wlasciciele wogole ja bym pomalowala ale z deb***** to roznie bywa

laski u mnie jak narazie @ brak osttsni cykl byl 25dniowy dzis mam 27dc a @ brak tylko delikatne plamienie bylo wczoraj teraz to juz wogole nie plamie a moze yto cisza przed burza bo 28dniowe cykle kiedys tez mi sie zdarzaly
wczoraj mnie strasznie bolal brzuch i dzis rano tez wzielam nospe i teraz nic nie boli
chyba jeszcze poczekam z testowaniem
w oststnim cyklu wogole nie plamilam to 2 cykl od odstawienia lutki albo 3 nie pamietam juz ale pozostaje mi czekac dzis 14dzien po owu

Kwiatuszqu, trzymam kciuki, w zasadzie z twojego opisu wynika, że się udało, pobolewania podbrzusza są gdy macica się powiększa, plamienie, które ustało świadczyłoby, że @ nie przyjdzie, na implementacyjne to chyba za późno, a może jednak . . .

sorki, że tak sie opuszczam, ale nie zawsze czasu wystarcza na wszystko,

martolinka - mój boss zawsze mi powtarza, "wszędzie tylko nie w gównazjum" - a uczył i w przedszkolu i w SP i gimnazjum i w Technikum,

Witajcie,

miałam sobie jeszcze trochę dorobić i napisać ostatnia pracę maturalną , ale już nie mam siły ani weny zupełnie..
Antek w przedszkolu a ja wzięłam się już na poważnie za pakowanie torby:-pM już się dopytuje kiedy to zrobię więc chyba czas

DZISIAJ WIOSNA!!!! świeża porcja fluidów na zaciążenie - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~ i dziewczęce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
calogera- moze zrob za pare dni?

bigos odpada, nie zdaze zrobic kapusty /w sklepach nie ma/, kielbaski tez nie zrobie bo u mnie w sklepach kielbasa to parowki na tysiac sposobow, chyba ratowac sie bede pizza:dry:

Do góry