reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witajcie,

dzis pierwszy dzień astronomicznej wiosny , ale pogoda za oknem zdaje się temu przeczyć zupełnie;-)aby do kwietnia;-)

Dawno nie było tu takiej ciszy.. echo dosłownie

Może dziewczyny zajęte w tym tygodniu?
Martolinka, a z ciekawości, gdzie rodzisz dokładnie? Z Sopotu chyba musisz jechać albo w jedną albo w drugą stronę? Gdzie masz bliżej - Redłowo czy Zaspa?

Tu pogoda okropna. Strasznie szaro i smutno. Od wczoraj siedzę w pokoju, gdzie mały będzie spać i patrzę na te obleśne pomarańczowe ściany. Zastanawiam się czy ktokolwiek by się zorientował gdybym je pomalowała na lżejszy odcień - bardziej brzoskwinię. Coś delikatniejszego niż ten oczoje**y pomarańcz. Ten kolor widać, że jest tak stary i przydałby mu się mały update. Ściany są po prostu zniszczone i brzydkie. Nie wiem czemu właścicielka się tak upiera przy nim.

a oni was odwiedzaja ci wlasciciele wogole ja bym pomalowala ale z deb***** to roznie bywa

laski u mnie jak narazie @ brak osttsni cykl byl 25dniowy dzis mam 27dc a @ brak tylko delikatne plamienie bylo wczoraj teraz to juz wogole nie plamie a moze yto cisza przed burza bo 28dniowe cykle kiedys tez mi sie zdarzaly
wczoraj mnie strasznie bolal brzuch i dzis rano tez wzielam nospe i teraz nic nie boli
chyba jeszcze poczekam z testowaniem
w oststnim cyklu wogole nie plamilam to 2 cykl od odstawienia lutki albo 3 nie pamietam juz ale pozostaje mi czekac dzis 14dzien po owu

a oni was odwiedzaja ci wlasciciele wogole ja bym pomalowala ale z deb***** to roznie bywa

Co ty. Oni nawet nie mieszkają w UK, tylko w Norwegii. Tylko przedstawiciele agencji mieszkaniowej wpadają co 6 miesięcy sprawdzić czy nie podpaliliśmy mieszkania ;-) Babce się ubzdurało, że mieszkanie było "profesjonalnie dekorowanie". Musiałabym wam to "profesjonalne wykończenie" pokazać, bo nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Zwłaszcza z naszej sypialni i łazienki. Rozumiem zamiłowanie do "ciekawego" stylu, ale ten jest już tak ciekawy, że absurdalny. Po prostu brzydki. Ehhh... chyba wezmę i pomaluję. Kto się zorientuje po x latach nie będąc tutaj, że ściany są ton lub dwa tony jaśniejsze?

Może rzeczywiście daj sobie dzień lub dwa i wtedy zatestuj. Trzymam kciuki w każdym razie.

reklama
Do góry