reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witajcie,

dzis pierwszy dzień astronomicznej wiosny , ale pogoda za oknem zdaje się temu przeczyć zupełnie;-)aby do kwietnia;-)

Dawno nie było tu takiej ciszy.. echo dosłownie

Może dziewczyny zajęte w tym tygodniu?
Martolinka, a z ciekawości, gdzie rodzisz dokładnie? Z Sopotu chyba musisz jechać albo w jedną albo w drugą stronę? Gdzie masz bliżej - Redłowo czy Zaspa?

Tu pogoda okropna. Strasznie szaro i smutno. Od wczoraj siedzę w pokoju, gdzie mały będzie spać i patrzę na te obleśne pomarańczowe ściany. Zastanawiam się czy ktokolwiek by się zorientował gdybym je pomalowała na lżejszy odcień - bardziej brzoskwinię. Coś delikatniejszego niż ten oczoje**y pomarańcz. Ten kolor widać, że jest tak stary i przydałby mu się mały update. Ściany są po prostu zniszczone i brzydkie. Nie wiem czemu właścicielka się tak upiera przy nim.

a oni was odwiedzaja ci wlasciciele wogole ja bym pomalowala ale z deb***** to roznie bywa

laski u mnie jak narazie @ brak osttsni cykl byl 25dniowy dzis mam 27dc a @ brak tylko delikatne plamienie bylo wczoraj teraz to juz wogole nie plamie a moze yto cisza przed burza bo 28dniowe cykle kiedys tez mi sie zdarzaly
wczoraj mnie strasznie bolal brzuch i dzis rano tez wzielam nospe i teraz nic nie boli
chyba jeszcze poczekam z testowaniem
w oststnim cyklu wogole nie plamilam to 2 cykl od odstawienia lutki albo 3 nie pamietam juz ale pozostaje mi czekac dzis 14dzien po owu

a oni was odwiedzaja ci wlasciciele wogole ja bym pomalowala ale z deb***** to roznie bywa

Co ty. Oni nawet nie mieszkają w UK, tylko w Norwegii. Tylko przedstawiciele agencji mieszkaniowej wpadają co 6 miesięcy sprawdzić czy nie podpaliliśmy mieszkania ;-) Babce się ubzdurało, że mieszkanie było "profesjonalnie dekorowanie". Musiałabym wam to "profesjonalne wykończenie" pokazać, bo nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Zwłaszcza z naszej sypialni i łazienki. Rozumiem zamiłowanie do "ciekawego" stylu, ale ten jest już tak ciekawy, że absurdalny. Po prostu brzydki. Ehhh... chyba wezmę i pomaluję. Kto się zorientuje po x latach nie będąc tutaj, że ściany są ton lub dwa tony jaśniejsze?

Może rzeczywiście daj sobie dzień lub dwa i wtedy zatestuj. Trzymam kciuki w każdym razie.

reklama
Do góry