reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

nie lataj tak, bo się tylko zmęczysz i nadenerwujesz!

dokladnie;-)

watek nie umiera tylko wiosna przyszla:-p

anastazja Ty przestan, martolinka dobrze mowi, no na wiosne:-)

u mnie jakos leci, mam duzo roboty, niekoniecznie przy dzieciach, choc maluchy tez swoj wklad w to maja. troche przestawiam w domu, troche fizycznych znajomych, cieplo na dworzu itd...

reklama
Cisza, bo już dużo z nas urodziło, dopięło swego, po mału chyba trzeba będzie szukać nowego wątku, bo ten może umrzeć...

pewnie tak w końcu będzie jak się babeczki nie zmobilizują ;-)

chyba jeszcze poczekam z testowaniem
w oststnim cyklu wogole nie plamilam to 2 cykl od odstawienia lutki albo 3 nie pamietam juz ale pozostaje mi czekac dzis 14dzien po owu

to moze jutro tescik z rana? musi ktoś zacząć dobrą, wiosenną passę:tak:

dokladnie;-)

watek nie umiera tylko wiosna przyszla:-p

anastazja Ty przestan, martolinka dobrze mowi, no na wiosne:-)

u mnie jakos leci, mam duzo roboty, niekoniecznie przy dzieciach, choc maluchy tez swoj wklad w to maja. troche przestawiam w domu, troche fizycznych znajomych, cieplo na dworzu itd...

poprzedniej wiosny ruch był tu większy;-)

Liv ciepło u Was? tutaj różnie- był chyba taki jeden mega ciepły dzień;-)

Qcz będę rodzić przy Klinicznej we Wrzeszczu:tak:do Redłowa jeżdżę tylko na IP , gdy trzeba .

Mały śpi całę szczęście. Siedzę i piszę CV .. mam zamiar się jeszcze przed porodem po szkołach pobiegać i moze uda się od września pracę dostać?

hejjjj:-):-)

rzeczywiście pustawo tu:szok::szok: hop hop hop Kobietki!!!!!!!!! Ja rozumiem, ze wiosna zapukała do drzwi, no ale o kolezankach z BB zapominać nie można:no::no:

Anastazja,
no co ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wracaj tu do nas natychmiast:tak::tak::tak::tak: Czekamy:-):-):-):-)

Martolinka,
Ty jesteś pewna, ze chcesz pracować w szkolnictwie?? :eek::eek:

Kwiatuszek, daj no trochę na luz, poczekaj spokojnie ze dwa dni i chwal sie testem :-):-) &&&

Liv, co to znaczy "trochę fizycznych znajomych"??? :eek::eek::eek::eek: syndrom wicia gniazda Ci sie załączył?? :-D:-D:szok::szok::eek::eek:

Qcz,
ja bym pomalowała też sciany na jakiś jaśniejszy odcień.... przecież nikt się nie skapnie

Wika nie po to się uczyłam tyle lat żeby teraz sobie odpuścić;-)miałam praktyki , ale one tak naprawdę niewiele mówią więc chcę choć przez rok się przekonać na własnej skórze;-)najpierw muszę tę pracę znaleźć a to może być trudne

Wika jak Igor? grzeczniutki?

Chyba najlepiej SP na sam początek .. wolę pracować z nieco starszymi , ale najpierw muszę ogarnąć techniczne i organizacyjnie belferskie życie a wydaje mi się , że z mniejszymi dziećmi będzie łątwiej

Chyba najlepiej SP na sam początek .. wolę pracować z nieco starszymi , ale najpierw muszę ogarnąć techniczne i organizacyjnie belferskie życie a wydaje mi się , że z mniejszymi dziećmi będzie łątwiej

z autopsji powiem Ci, ze lepiej jest się dogadać ze starszą młodzieżą :tak: W SP ciągłe pytania "czy można korektorem??"
"a czerwonym podkreślić mogę", "czy mogę za margines":szok::szok::szok::szok::szok: ojojoj :-D:-D dużo cierpliwości trzeba mieć do takich maluchó:rofl2:

Ale może rzeczywiście na sam początek SP byłoby lepsze:tak:

Wika pamiętam to z praktyk: tabelka mała czy duża? w poziomie czy pionie itp..;-)Tylko w domu było trochę mniej pracy , bo tematy z reguły łatwiejsze do przygotowania..
najśmieszniejsze było to jak prowadziłam lekcję na temat Potopu w ogólniaku.. ja udawałam , ze przeczytałam , klasa też i historia była dość absurdalna;-) wstyd sie przyznac , ale przez tę kobyłę nie dałam rady przebrnąć;-) pomogły opracowania i zajęcia z uczelni

reklama
fizyczni znajomi tzn tacy namacalni np sasiedzi albo tacy ktorzy ccha sie edukowac jeszcze

poprzedniej wiosny byl wiekszy ruch, bo wieksza czesc z nas nie miala np brzuszkow albo babelkow malych. Mnie osobiscie pod koniec ciazy pisac sie nie chcialo, czasem czytalam, ale pisac checi nie mialam szczegolnie.

cieplo ze 13 stopni, sloneczko, ptaszki, krokusy takie tam...

Do góry