reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie w 2012

hejj :))

Dana, ja też wierze temu ginowi.:tak: Mówi rozsądnie ;) Teraz tylko wyluzować psychicznie :)) I do dzieła :))) mocne &&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rozczochrana, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-:)-:)-( a już myślałam, ze mamy kolejną wystaraną:tak::tak:Wracaj szybko znad tego morza!!!!!

Martolinka, Iguś też na wiosnę obkupiony:tak::tak: Buty, gumiaczki na błotko, ciapetki, kurtka, czapka, kilka spodni dresowych, bluza, ehhhh kasy poszło, ale mam to już z głowy:tak: A co?? Lodówka zastrajkowała???

Qcz, jak u Ciebie?? spojrzałam na Twój suwaczek i Ty też już dawno po 30 tc:szok:

Ja wczoraj zrobiłam ciasto, dzisaij sałatkę i czekam teraz na psiapsióły... mają wpaść na kawe. A jutro wizyta znajomych:-)

reklama
Witajcie,

dziś już nie było tak ładnie jak wczoraj więc zaliczyliśmy tylko krótki spacer , obiadek u teścia a teraz leniu****emy ;-)

Wika lodówkę mamy , ale małą . Pora kupić coś wiekszego..Chcę porobić zapasy obiadków żeby po porodzie choć to mieć z głowy. moze uda nam sie do końca tyg. uzbierac resztę kaski i kupić za gotówke

Kwiatuszku mam nadzieję, że to nie @..
Calogera nie trać nadziei

Jak Wam mija niedziela?

Witajcie,

mały w przedszkolu i korzystam z błogiej ciszy.. u nas wieje dość mocno , ale słoneczko świeci!!;-)

Calogera pisz pisz , bo jakaś cisza tu :rofl2:ciekawe gdzie reszta;-)
mmm nawet drożdżówkę zakalca mogłabym zjeść;-) jedyne co to dziś kupiłam sobie rogaliki kupne

U nas dzisiaj pogoda jakaś smętna. Próbuję sobie wymyślić jakiś plan na cały dzień. M poszedł do nowej pracy dzisiaj i jakoś nie mogę się pozbyć poczucia rozczarowania. Jest to praca pt "rozwiązanie tymczasowe", bo ani rola ani płaca nie są wystarczające, ale lepiej pracować niż nie pracować.

Wczoraj w UK był dzień matki, więc zaprosiliśmy teściów na kolację. Upiekłam Sacher Torte i wyszedł przepiękny! Ogromnie jestem z siebie dumna :-)

Calogera, powiem Ci, że jak ktoś dla mnie piekł ciasta, to cicho miałam nadzieję, że pojawi się gdzieś zakalec. Uwielbiam zakalce :-D Zwłaszcza w babce piaskowej.

Wika, powolutku robi się gorąco. Zbieram sobie powoli rzeczy do szpitala, zwłaszcza jak widzę dobre oferty w sklepie. Troszkę mi się nie przybiera na wadze, co jest dziwne, bo wydawało mi się tak niedawno, że wyglądam jak bania. To, co mnie denerwowało, zeszło zupełnie i wychodzi na to, że straciłam na wadze. Nie przytyłam od 3 miesięcy nic. Ale dopóki mały rośnie i ma wszystko, nie martwię się tym jakoś specjalnie.

Rozczochrana
, przykro mi z powodu negatywu. Trzymaj się i &&&&&&&&&&& za następny cykl. Kwiatuszek Tobie tak samo.

Ostatnia edycja:
Heło,

dołączam do płaczących - patrząc na wykres to trzeba byc naprawdę głupią żeby jeszcze mieć nadzieję :-(
Wybaczcie ale czasami Wam tak zazdroszczę dzieci i ciąż że chyba powinnam odpocząć , żeby nie rozsiewać tutaj negatywnych emocji .
Mam nadzieję że wrócę szybciej niż myślę i jeszcze mnie przyjmiecie :tak:
Buziaczki :*

reklama
Do góry