reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

hejj :))

Dana, ja też wierze temu ginowi.:tak: Mówi rozsądnie ;) Teraz tylko wyluzować psychicznie :)) I do dzieła :))) mocne &&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rozczochrana, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-:)-:)-( a już myślałam, ze mamy kolejną wystaraną:tak::tak:Wracaj szybko znad tego morza!!!!!

Martolinka, Iguś też na wiosnę obkupiony:tak::tak: Buty, gumiaczki na błotko, ciapetki, kurtka, czapka, kilka spodni dresowych, bluza, ehhhh kasy poszło, ale mam to już z głowy:tak: A co?? Lodówka zastrajkowała???

Qcz, jak u Ciebie?? spojrzałam na Twój suwaczek i Ty też już dawno po 30 tc:szok:

Ja wczoraj zrobiłam ciasto, dzisaij sałatkę i czekam teraz na psiapsióły... mają wpaść na kawe. A jutro wizyta znajomych:-)

reklama
Witajcie,

dziś już nie było tak ładnie jak wczoraj więc zaliczyliśmy tylko krótki spacer , obiadek u teścia a teraz leniu****emy ;-)

Wika lodówkę mamy , ale małą . Pora kupić coś wiekszego..Chcę porobić zapasy obiadków żeby po porodzie choć to mieć z głowy. moze uda nam sie do końca tyg. uzbierac resztę kaski i kupić za gotówke

Kwiatuszku mam nadzieję, że to nie @..
Calogera nie trać nadziei

Jak Wam mija niedziela?

Witajcie,

mały w przedszkolu i korzystam z błogiej ciszy.. u nas wieje dość mocno , ale słoneczko świeci!!;-)

Calogera pisz pisz , bo jakaś cisza tu :rofl2:ciekawe gdzie reszta;-)
mmm nawet drożdżówkę zakalca mogłabym zjeść;-) jedyne co to dziś kupiłam sobie rogaliki kupne

U nas dzisiaj pogoda jakaś smętna. Próbuję sobie wymyślić jakiś plan na cały dzień. M poszedł do nowej pracy dzisiaj i jakoś nie mogę się pozbyć poczucia rozczarowania. Jest to praca pt "rozwiązanie tymczasowe", bo ani rola ani płaca nie są wystarczające, ale lepiej pracować niż nie pracować.

Wczoraj w UK był dzień matki, więc zaprosiliśmy teściów na kolację. Upiekłam Sacher Torte i wyszedł przepiękny! Ogromnie jestem z siebie dumna :-)

Calogera, powiem Ci, że jak ktoś dla mnie piekł ciasta, to cicho miałam nadzieję, że pojawi się gdzieś zakalec. Uwielbiam zakalce :-D Zwłaszcza w babce piaskowej.

Wika, powolutku robi się gorąco. Zbieram sobie powoli rzeczy do szpitala, zwłaszcza jak widzę dobre oferty w sklepie. Troszkę mi się nie przybiera na wadze, co jest dziwne, bo wydawało mi się tak niedawno, że wyglądam jak bania. To, co mnie denerwowało, zeszło zupełnie i wychodzi na to, że straciłam na wadze. Nie przytyłam od 3 miesięcy nic. Ale dopóki mały rośnie i ma wszystko, nie martwię się tym jakoś specjalnie.

Rozczochrana
, przykro mi z powodu negatywu. Trzymaj się i &&&&&&&&&&& za następny cykl. Kwiatuszek Tobie tak samo.

Ostatnia edycja:
Heło,

dołączam do płaczących - patrząc na wykres to trzeba byc naprawdę głupią żeby jeszcze mieć nadzieję :-(
Wybaczcie ale czasami Wam tak zazdroszczę dzieci i ciąż że chyba powinnam odpocząć , żeby nie rozsiewać tutaj negatywnych emocji .
Mam nadzieję że wrócę szybciej niż myślę i jeszcze mnie przyjmiecie :tak:
Buziaczki :*

reklama
Do góry