reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Z nad kubka gorącej kawy witam się z Wami przysżłe mamusie 2012 :D
Cisza tu dziś staszna....

Wczorajsze testowanie wykazało brak owu. a dzisiejsza tempka spadła o 0,10 i wyniosła36,38- troche niska :/ a dziś 15dc na planowanych 30...no zaobaczymy co będzie....oby @ przyszła w terminie

reklama
po 12-stej a tu wciaz cisza.... pracujecie czy macie już weekend??
Witam się piątkowo i weekendowoooo:)
U mnie od rana czasu brakuje na kompa,trochę w kuchni jedzonka przygotowałam i dom ogarnęła bo dziś przylatują do nas goście a teraz śmigam odprowadzić małego do przedszkola a potem z M na zakupy:))

Wpadnę do was później jak M pojedzie na lotnisko a teraz pozdrawiam was i życzę miłego dnia:))

ja mam usprawiedliwienie, bo..... byłam w pracy !!

Do mnie dziś przylazła @@@- po tygodniu!!!

Dobra lecę do Igora potarzać się trochę na podłodze :))

Pozdrowionka :)

Czesc,
moi goscie juz pojechali, wiec na dobre zaczal sie weekend:-)
wika, jak przyszla@ to wiesz przynajmniej na czym "stoisz":-)
U mnie mexyk, bosmy sie pochorowali...
agnieszka, agatka, fleur i inne dziewczyny pozdrawiam serdecznie!

cześć
ja oragnizuje z mamą na jutro przyjęcie niespodzianke dla babci i nie mam czasu ,a w międzyczasie robie jeszcze przetwory na zime , już prawie wszystko gotowe jeszcze tylko M tort zrobi no i takie organizacyjne sprawy zostały.

Devi w czasie owu może być spadek tempki i potem skok także bądź czujna jak ja mierzyłam tempke w jedym cyklu to właśnie tak było rosła, potem spadła potem znowu urosła i dwa dni przed @ spadła.

witam wszystkie czy są jakieś nowe bobo wieści?

Hi i ja melduje :) jestem troche zabiagana bo rano praca pozniej musiałam posprzatac i zaraz ma przyjsc koleżanka na kawe i plotki wiec pozniej zajrze do was ogólnie u mnie ok pozdrawiam Was Wszystkie i buziaki pa bede pozniej na :cool2:

Cześć dziewczynki:) ostatnio troszkę was zaniedbałam, ale przez weekend nadrobię. Co prawda jutro mam imprezkę, urodziny brata, więc od rana w kuchni:)Ale wieczorem do was wpadnę:)

Wika i jak tam po tarzaniu się na podłodze? ;-)
...i @ jednak przyszła czyli gumki działają ;-)

Kobietka ale babcia będzie miała super niespodziankę :tak:fajnie i na pewno bardzo się ucieszy :happy2:

Fleur jak po odwiedzinach koleżanki?

Aga Twoim goście już pojechali a moi własnie jadą :-D za godzinę będę miała dwie osoby więcej w domu :tak:

Agatko miłej imprezy urodzinowej życzę,baw się dobrze :tak::-)

Devi a co tam u Ciebie słychać?

Ogólnie dzień spędziłam w kuchni na przygotowaniu pyszności dla gości.Byłam także na zakupach,kupiłam kilka ciuszków ale kurtki nie wkurzyłam się ale już wyluzowałam i jutro ponownie ruszam do miasta w poszukiwaniu kurtki :-)

A jak tam u was?

reklama
Wika i jak tam po tarzaniu się na podłodze? ;-)
...i @ jednak przyszła czyli gumki działają ;-)

A jak tam u was?

Działają, działąją :)) Chociaż wolimy bez, no ale cóż, narazie siła wyższa :))

Potarzałam się i przy okazji powycierałam trochę kurzu z podłogi, nie mówiąc już o Igorze, który ostatnio ciągle chodzi brudny :))

A ja właśnie wybieram zdjęcia do wywołania, bo chce powkładać je w antyramy i zawiesić na ścianie w sypialce. I ciężko mi jest się zdecydować na jakieś konkretne zdjęcia. A miałam już iść spać......... ehhhhhh

Do góry