reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

No właśnie wczoraj mi trójeczka wyszła, a miesiąc temu tylko 2 wychodziła, ale kolejność bez zmian chłopak/dziewczyna no i z wczoraj na końcu chłopak :-D
Ja się mierzyłam bo ostatnio na allegro zakupy robiłam - 76-80 cm :-:)-(
aha polecam sie rozejrzeć za kosmetykami - kupiłam szampon który używają fryzjerzy z jedwabiem - litr za 10 zł!! a w sklepie za zwykła Szaumę trzeba dac 7-8 zł i to 400 ml

reklama
gosiulek - szampon kupiłaś ? ;-) pokaż :-p
dana - nie mierz się , jak urodzisz będziesz się odchudzała :-p

poszukam zaraz czy są jeszcze te rzeczy co kupiłam za 60 zł 5 rzeczy - nowiutkich :-)

Dokładnie ten sam kupiłam - tylko ze wzięłam z odbiorem osobistym z Krakowa, żeby nie dopłacać za przesyłkę :-)
Chwalę się - oceńcie moje zakupy :cool2:
01G510* TRENDY BLUZKA / TUNIKA / WIĄZANIE 40/42 (2069705282) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - jest mega wielka , więc szuka nowego właściciela :-D
22R166* NOWE TRENDY MODNA SPÓDNICA 38/40 (2041895328) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - idealnie na mnie pasuje :tak: mam jasną
22R179* NOWE TRENDY MODNE RYBACZKI / LEN 40/42 (2041895470) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - zakup z głupa ale chyba najbardziej udany
18L649* TRENDY SPODNIE /CZARNY/ LEN 40/42 (2059059634) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - to na przyszłość - cena mnie skusiła :-phttp://allegro.pl/03g292-trendy-motylkowa-tunika-wstawki-36-38-i2057195162.html - a to wyglada jak sukienka :szok: zobaczę co z nią zrobić , może zostanie sukienką - mam białą :tak:
Polecam tego sprzedawce - w miarę szybko przysyłają , jakościowo - te wszystkie rzeczy w skali od 1 do 10 - daję 11 :tak: Tylko czasami trzeba czatować na niska cenę nawet kilka dni , ale się opłaca :-)

Ja zamawiałam 2 razy, ostatnim razem przesyłka dość długa - na to najwięcej jest skarg, myślę że przy takiej ilości pozytywów te negatywy dot. opóźnień z przesyłkami nie ma znaczenia - tym bardziej w takiej cenie. Ja już jestem nauczona że jak zamawiam coś na allegro z przesyłką to trzeba liczyć ze mogę nie dostać na czas - np. przed jakimś wyjazdem.
Trzeba uważać z rozmiarami - najlepiej patrzeć na cm , ale i tak uważam że za tę pieniądze to ewentualnie zmniejsze jeśli za duże , albo oddam/odsprzedam jeśli za małe :tak:
Za pierwszym razem zamówiłam sukienkę za 10 zł - byłam w zeszłym roku na weselach w niej, i sweterek za 5 zł :-D w tej chwili siedzę w nim :-p

reklama
Do góry