reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

No właśnie wczoraj mi trójeczka wyszła, a miesiąc temu tylko 2 wychodziła, ale kolejność bez zmian chłopak/dziewczyna no i z wczoraj na końcu chłopak :-D
Ja się mierzyłam bo ostatnio na allegro zakupy robiłam - 76-80 cm :-:)-(
aha polecam sie rozejrzeć za kosmetykami - kupiłam szampon który używają fryzjerzy z jedwabiem - litr za 10 zł!! a w sklepie za zwykła Szaumę trzeba dac 7-8 zł i to 400 ml

reklama
gosiulek - szampon kupiłaś ? ;-) pokaż :-p
dana - nie mierz się , jak urodzisz będziesz się odchudzała :-p

poszukam zaraz czy są jeszcze te rzeczy co kupiłam za 60 zł 5 rzeczy - nowiutkich :-)

Dokładnie ten sam kupiłam - tylko ze wzięłam z odbiorem osobistym z Krakowa, żeby nie dopłacać za przesyłkę :-)
Chwalę się - oceńcie moje zakupy :cool2:
01G510* TRENDY BLUZKA / TUNIKA / WIĄZANIE 40/42 (2069705282) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - jest mega wielka , więc szuka nowego właściciela :-D
22R166* NOWE TRENDY MODNA SPÓDNICA 38/40 (2041895328) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - idealnie na mnie pasuje :tak: mam jasną
22R179* NOWE TRENDY MODNE RYBACZKI / LEN 40/42 (2041895470) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - zakup z głupa ale chyba najbardziej udany
18L649* TRENDY SPODNIE /CZARNY/ LEN 40/42 (2059059634) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - to na przyszłość - cena mnie skusiła :-phttp://allegro.pl/03g292-trendy-motylkowa-tunika-wstawki-36-38-i2057195162.html - a to wyglada jak sukienka :szok: zobaczę co z nią zrobić , może zostanie sukienką - mam białą :tak:
Polecam tego sprzedawce - w miarę szybko przysyłają , jakościowo - te wszystkie rzeczy w skali od 1 do 10 - daję 11 :tak: Tylko czasami trzeba czatować na niska cenę nawet kilka dni , ale się opłaca :-)

Ja zamawiałam 2 razy, ostatnim razem przesyłka dość długa - na to najwięcej jest skarg, myślę że przy takiej ilości pozytywów te negatywy dot. opóźnień z przesyłkami nie ma znaczenia - tym bardziej w takiej cenie. Ja już jestem nauczona że jak zamawiam coś na allegro z przesyłką to trzeba liczyć ze mogę nie dostać na czas - np. przed jakimś wyjazdem.
Trzeba uważać z rozmiarami - najlepiej patrzeć na cm , ale i tak uważam że za tę pieniądze to ewentualnie zmniejsze jeśli za duże , albo oddam/odsprzedam jeśli za małe :tak:
Za pierwszym razem zamówiłam sukienkę za 10 zł - byłam w zeszłym roku na weselach w niej, i sweterek za 5 zł :-D w tej chwili siedzę w nim :-p

reklama
Do góry