reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Qcz kołderka jest powalająca!! sama bym chętnie od Ciebie taką zamówiła!!!

Rozczochrana moje libido wynosi 0 aktualnie , ale jak napisałaś o tym striptizerze to coś drgnęło:-D

Lelcia grunt , że wiesz na czym stoisz!! został Ci już niecały miesiąc:tak:

Wika, Ocz , Lelek matko ja wygladam przy Was jak słonica !!! śliczne macie brzuszki , wydanie mini , ale zgrabne!!

Bunny gratuluje ruchów!!

reklama
Dziewczyny WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA :-):-)

Ta kuchnia wydawała się znacznie większa jak mebli nie było:-D
dawaj z meblami, uwielbiam oglądać takie rzeczy :tak:
moja łazieneczka jest taka IMG_9164.jpg IMG_9165.jpg

Bunny - gratuluję poczucia ruchów :-D:-D ciężko mówić po polska:-p
Qcz - malusi masz ten brzunio :tak: ale zgrabniutki ;-)
wika - mimo wszystko Twój mi się baaardzo podoba - od razu widać ciąże :-p

Ja też mogę się pochwalić swoim nieciażowym? założę się że jest największy wśród tych nieciężarnych:nerd:

Hejj :))|

Anastazja, jak się błyszczy Twoja łazienka:-):-) Świetna jest:tak:

Martolinka, jak słonica:szok::szok::szok: co Ty wygadujesz!! Pięknie ciążowo wyglądasz:tak::tak:
Anastazja, Calogera, chwalcie sie, chwalcie swoimi brzuszkami:tak:

a ja wczoraj przegrałam aukcje z komplecikiem na lato dla Igusia:wściekła/y: wściekła jestem, jak nie wiem co:wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie,

Z OKAZJI DNIA KOBIET ŻYCZĘ CIĘŻARÓWKOM- ŁATWEGO I BEZBOLESNEGO PORODU , STARAJĄCYM SIĘ -SZYBKIEGO I PRZYJEMNEGO ZACIĄŻENIA;-)

Wika może trafi Ci się jeszcze jakaś aukcja?;-)

Dziękuję, a wam z okazji Dnia Kobiety:
wszystkim staraczkom rychłego powodzenia w staraniach. Tym, które walczą z problemami zdrowotnymi, aby wszystko uregulowało się szybko i prosto. No i oczywiście tym wszystkim, które w ciąży już są, aby porody wasze odbyły się bez komplikacji, a dzieciaczki rosły zdrowo, ale nie za szybko ;-)

Witam panienki po pierwsze wszystkiego naj spełnienie marzeń jest najwazniejsze
Brzuszki superowe
Kurcze ktos pytal jaka rasa przepraszam nie zapamietalam kto sznaucer miniaturka
moja mamcia miala niedawno szczeniaki pekinczykaDSC01416_zmniejszacz-pl_795348.jpg

wika - błyszczy bo jeszcze nowiutka :-p teraz mamy parawan - no bo jest panel prysznicowy z biczami wodnymi :-p ale takimi wiecie - małymi :-D
dana - no dawaj się zmierzymy na brzuchy :-D ile masz cm w pasie ? :dry:
Dziewczyny - postanowione jak już będę miała dzieci to wyślę się uczyć na : ginekolog , stomatolog lub endokrynolog !!!! Szukam od wczoraj prywatnie żeby do tego ostatniego pójść i najlepszy na na sierpień, lepsi na kwiecień/maj , a gorszych nie biorę pod uwagę :-D

reklama
Do góry