reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Qcz kołderka jest powalająca!! sama bym chętnie od Ciebie taką zamówiła!!!

Rozczochrana moje libido wynosi 0 aktualnie , ale jak napisałaś o tym striptizerze to coś drgnęło:-D

Lelcia grunt , że wiesz na czym stoisz!! został Ci już niecały miesiąc:tak:

Wika, Ocz , Lelek matko ja wygladam przy Was jak słonica !!! śliczne macie brzuszki , wydanie mini , ale zgrabne!!

Bunny gratuluje ruchów!!

reklama
Dziewczyny WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA :-):-)

Ta kuchnia wydawała się znacznie większa jak mebli nie było:-D
dawaj z meblami, uwielbiam oglądać takie rzeczy :tak:
moja łazieneczka jest taka IMG_9164.jpg IMG_9165.jpg

Bunny - gratuluję poczucia ruchów :-D:-D ciężko mówić po polska:-p
Qcz - malusi masz ten brzunio :tak: ale zgrabniutki ;-)
wika - mimo wszystko Twój mi się baaardzo podoba - od razu widać ciąże :-p

Ja też mogę się pochwalić swoim nieciażowym? założę się że jest największy wśród tych nieciężarnych:nerd:

Hejj :))|

Anastazja, jak się błyszczy Twoja łazienka:-):-) Świetna jest:tak:

Martolinka, jak słonica:szok::szok::szok: co Ty wygadujesz!! Pięknie ciążowo wyglądasz:tak::tak:
Anastazja, Calogera, chwalcie sie, chwalcie swoimi brzuszkami:tak:

a ja wczoraj przegrałam aukcje z komplecikiem na lato dla Igusia:wściekła/y: wściekła jestem, jak nie wiem co:wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie,

Z OKAZJI DNIA KOBIET ŻYCZĘ CIĘŻARÓWKOM- ŁATWEGO I BEZBOLESNEGO PORODU , STARAJĄCYM SIĘ -SZYBKIEGO I PRZYJEMNEGO ZACIĄŻENIA;-)

Wika może trafi Ci się jeszcze jakaś aukcja?;-)

Dziękuję, a wam z okazji Dnia Kobiety:
wszystkim staraczkom rychłego powodzenia w staraniach. Tym, które walczą z problemami zdrowotnymi, aby wszystko uregulowało się szybko i prosto. No i oczywiście tym wszystkim, które w ciąży już są, aby porody wasze odbyły się bez komplikacji, a dzieciaczki rosły zdrowo, ale nie za szybko ;-)

Witam panienki po pierwsze wszystkiego naj spełnienie marzeń jest najwazniejsze
Brzuszki superowe
Kurcze ktos pytal jaka rasa przepraszam nie zapamietalam kto sznaucer miniaturka
moja mamcia miala niedawno szczeniaki pekinczykaDSC01416_zmniejszacz-pl_795348.jpg

wika - błyszczy bo jeszcze nowiutka :-p teraz mamy parawan - no bo jest panel prysznicowy z biczami wodnymi :-p ale takimi wiecie - małymi :-D
dana - no dawaj się zmierzymy na brzuchy :-D ile masz cm w pasie ? :dry:
Dziewczyny - postanowione jak już będę miała dzieci to wyślę się uczyć na : ginekolog , stomatolog lub endokrynolog !!!! Szukam od wczoraj prywatnie żeby do tego ostatniego pójść i najlepszy na na sierpień, lepsi na kwiecień/maj , a gorszych nie biorę pod uwagę :-D

reklama
Do góry