reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Qcz, zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a sama prosiłam o zdjęcia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: piękna patchworkowa kołderka!!!!!!!!! jejku ileś Ty pracy musiała w nią włożyć?? Podziwiam:-):-) no i mebelki tez świetne... ja w pokoiku Igusia też mam jasne:tak::tak:

Rozczochrana idzie na striptiz?? :szok::szok: Takiego newsa przegapiłam?? :-p:-p:-p

Bunny, świetnie, ze już jest oki!!! Zaczął sie teraz najpiekniejszy okres ciąży :) No i gratki ruchów Maluszka:tak::tak::tak: u mnie już oki.... dzieki :)

Anastazja, ja straciłam pracę po macierzyńskim i nic nie mogłam zrobić, nie miałam żadnego dowodu na to czemu mnie zwolnili, gdybym chociaż nagrała rozmowę, ale nie spodziewałam się tego. Nie wspomnę, że firmy mają swoje sposoby, ja dostałam półroczną odprawę, w sądzie bym tyle nie wygrała.

Qcz, super kołderka.

Wciąż szokujące jest to dla mnie, że kobietę tak można potraktować:/

Qcz śliczna ta kołderka i mebelki. Szkoda ze niemieszkasz bliżej to moze udało by sie Ciebie namówić i zrobiłabyś nam też to cudo.

Wika aż sie boję to głośno powiedzieć/napisać ale czuje cudownie. Czasem dół brzucha poboli ale po nospie przechodzi. Pati za to nerwus straszny. Płaczek sie zrobił, co no postanowi musi być bo inaczej jest donosny ryk rzucanie sie na ziemię itp. mam juz dosyć i cierpliwość sie też juz kończy.
A u Ciebie humor lepszy?

Dziś był ciężki dzień. Lataliśmy po urzędach marketach z Patrykiem i jego nerwami. Mówię Wam masakra a dziecko znudzone czekaniem w kolejkach jest bardzo nie grzeczne i bardzo chętnie ucieka. Miałam dziś pobrana krew i pół ręki mam spuchnięta i siniaka giganta .
Aha muszę sie pochwalic ze chyba a raczej na pewno czuje dzidzie w brzuszku. Wkurzyłam sie na Piotrka a dzidzia by mnie uspokoić zasmyrala w środku. Juz mi sie wydawało od soboty ale teraz jestem pewna.

Dziękuję:tak: od dawna już się zastanawiam czy nie założyć sklepu internetowego i nie dorabiać robiąc różne takie rzeczy. Tzn mam to jakby postanowione, tylko zebrać się jest ciężej;-)

Fantastycznie, że czujesz się lepiej i gratuluję pierwszych ruchów:-):-):-) Niedługo będzie kopana na prawo i lewo:-)

Lelek rzeczywiście mały brzusio, ale mój chyba nie większy. Najważniejsze, że mała przybiera na wadze. Jak już wstawiamy to ja też wstawię:

Photo on 2012-03-07 at 17.29.jpg

Wika dawaj swój! :-)

szkoda ze jestescie tak daleko to bysmy zorganizowaly sobie taki striptiz haha :-D
pomysł wyszedł od mojej kumpeli... ja akurat w ten dzień powinnam świętować pierwsze urodziny mojego synka i nie bardzo chciałam iść, ale ona właśnie dlatego mnie namawiała... ( to ta znajoma co urodziła Maje która żyła 5h)
będą same wariatki... czyi ubaw zapowiada sie po pachy... jedyne czego sie boje to alkoholu... :-) jak tu go odmowic w takim doborowym towarzystwie...
wika FAJOWY ten Twój brzuch :) dawaj fluidki!
ja w sobote robilam fotki tej mojej koleżance której czasami zabieram córeczke na spacery(pozwolenie zeby sie podzielic jest wiec pokazuje):

Załączniki

• madzia i andrzej3.jpg
    madzia i andrzej3.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 33
  • madzia i ola9.jpg
    madzia i ola9.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 27
  • madzia2.jpg
    madzia2.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 28
  • ola3.jpg
    ola3.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 25
  • ola4.jpg
    ola4.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 24
  • ola5.jpg
    ola5.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 27
  • ola12.jpg
    ola12.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnia edycja:
Rozczochrana, ale świetne zdjęcia zrobiłaś :)) DObrze Ci zrobi chwila rozerwania się :)) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~prosze bardzo :*

witajcie

Fajne macie te brzuszki!!!

Bunny - wózek mógłby mieć ciekawszy kolor, ale ważniejsze było dla mnie dobre amortyzowanie (jest b. miękki w prowadzeniu) i duży koszyk - tez jest, ale akurat był odpięty jak robiłam fotki.
Z tym, ze wczoraj na stronie tej firmy znalazłam, że mają coś takiego jak Color Pack - budka do spacerówki i środek może być w kolorze, do wyboru chyba jest 5. Zadałam im pytanie czy do tego modelu tez to pasuje, jesli tak, to może się skuszę...

reklama
calogera wrzucaj, wrzucaj :-)

Wika piękny! Widzisz, Twój rośnie!

Miałam nieco przejrzałe banany, więc właśnie wrzuciłam do piekarnika pierwszą partię bananowo-orzechowo-owsianych muffin :tak:

Do góry