reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Anastazja ja tez biorę to co Ty,Euthyrox, ale 25. Kazał mi koniecznie po miesiacu brania powtórzyć badania i z wynikami od razu biec do niego. Jeszcze dał mi niską dawkę, żeby działać delikatnie.
Ja mam w kuchni zielone kafelki, znaczy na podłodze, na ścianie bezowo różowe, jakies takie ciężkie do okreslenia kolorystycznie. I ściany tez zielone:-)
no właśnie - Tobie też za miesiąc kazał przyjść , już sama nie wiem czy już teraz skonsultować z innym lekarzem - co się wiąże z wizytą prywatną :-(czy czekać, ehhhh czemu nie może być łatwo :-( hmmmm a meble białe? mnie to się róż źle kojarzy :-pale to na pewno zależy od odcieni - Ja w biurze miałam taki róż jak w burdelu :-D:-D i brązowe płytki na podłodze, teraz jest wykładzina - beżowo-czarta, a ściany są zielono-pomarańczowe i meble biurowe w kolorze ciemne wenge czy jakoś tak :tak:
Qcz - no niektóre osobniki takie są, Ja miałam taki problem z weselem, żona właściciela lokalu twierdziła że przybranie sali jest wręcz na poziom królewski :szok: ale i tak stanęło na moim - płacę to wymagam :-p

kwiatuszek - fajne szczeniaczki - szkoda że wyrastają :sorry: Ja mam kocicę która dzisiaj kończy 4 lata :szok: stara doopa z niej :cool2::rofl2:

Mój zwierz 18-tego kończy oficjalnie 1,5 roku. Ech wiek kończy wiek szczęnięcy "dziecię" moje:-D:-D:-D
Anastazja heh ale ja nie wiem czy to róż,czy nie róż, taki melanż plamkowaty, ni róż, ni beż, ni brąz, takie nie wiadomo co:-D

Załączniki

• 11.jpg
    11.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
35tydz.jpg

a to moj brzuchol

martolinka ale masz pileczke duza:-)

Bylam wiec u tego ordynatora ale nie dosc ze musialam latac po innych budynkach za swoja karta rejestracyjna to jeszcze czekac 2 godz bo wypadl mu nieplanowany zabieg, tak wiec jak weszlam do gabinetu to juz nie mialam sily nawet zapytac o pogode a on juz mial przygotowane wszystko i wreczyl mi kartke z data i kazal przyjechac 2 kwietnia w poludnie, no chyba ze samo cos zacznie sie dziac wczesniej:no:
drogi powrotnej do domu nie pamietam, wiem tylko ze jechalam dosc szybko bo mialam wrazenie ze zaraz urodze, padne i wogole:wściekła/y:no i kazal lezec! Ale po takim hardcore jak dzis mam dosc

calogera ja terminu z OM wogole nie biore pod uwage tylko z USG bo tam jest roznicy 2 tygodnie wiec u mnie nie ma mowy o dluzszym czekaniu na porod bo musialabym byc slonica:-D

dziewczyny macie piekne wnetrza, ja lazienke planuje zrobic albo na fiolet albo na niebiesko;-)

Dana - ale wielką masz kuchnie, też taką chcę :tak: Ja tam nie widzę różu :-p jak będę w domu to wstawię moje dzieło - czli łazienkę :cool2:
lelek - Ja taki miałam w 24 tyg a Ty już 36 a taka chudzinka, musisz więcej jeść :tak: i leż , leż i jeszcze raz leż - kazdy dodatkowy dzień w brzuchu to samo dobro dla córci :-)

Lelek, ja teraz mam wiekszy:szok::szok::szok::-D:-D:-D Miodzio wyglądasz :) Czylli termin zaklepany??

Dana, ja też tam różu nie widzę:no: a kuchnia dużaaaaaaaaaa:tak:

M. zabrał Igora i pojechali na "chałpki":-D:-D a ja siedze i się nudzę... chyba pójdę w male kimonko;-)

Lelek, ja też odradzam wcześniejszą cesarkę. Koleżanka sobie "zafundowała", wg USG to był 38-39 hbd, a jak urodziła to się okazało, że dziecko ma płuca nierozwinięte, wiek płuc określono na 36hbd, w związku z tym swoje życie zaczął od szpitali, inkubatorów, antybiotyków a teraz ma problemy oddechowe połączone z alergiami. Gdyby poczekała aż samo się rozpocznie pewnie dziecko by już było gotowe, BO natura wie, kiedy czas zakończyć ciążę. :-) Wytrzymaj, na pewno dasz radę.

Marolinka, wow, ale piłka, no brzuszek Lelek to przy twoim bejsbolówka :-) hi hi hi

Anastazja, ja straciłam pracę po macierzyńskim i nic nie mogłam zrobić, nie miałam żadnego dowodu na to czemu mnie zwolnili, gdybym chociaż nagrała rozmowę, ale nie spodziewałam się tego. Nie wspomnę, że firmy mają swoje sposoby, ja dostałam półroczną odprawę, w sądzie bym tyle nie wygrała.

Qcz, super kołderka.

reklama
Cześć

Martolinka duży masz ten brzuszek ale co sie dziwić jak i panna w brzuszku duza. Śliczny, poglaszcz brzusio od cioci

Lelek ja teraz mam taki brzuszek jak Ty na finiszu. Słodziachny jest. Dokarm go troszkę.
Powiem Ci ze ta Twoja wizyta to śmiechu warta. Kobitce która ma leżeć i odpoczywać tyle czasu każą czekać i latać po szpitalu.

Kwiatuszku jaka to rasa przypomni? Ja też mam (dokładnie to moja mama) w domu szczeniaczki pekinczyka i cavaliery.

Anaztazja zbadaj sie dla świętego spokoju kontrolnie za ten miesiąc.

Rozczochrana striptiz będziesz oglądać? A mój mąż niechce mi zrobić chodź go proszę i proszę :-D

Qcz śliczna ta kołderka i mebelki. Szkoda ze niemieszkasz bliżej to moze udało by sie Ciebie namówić i zrobiłabyś nam też to cudo.

Katrina ładny wozek.

Wika aż sie boję to głośno powiedzieć/napisać ale czuje cudownie. Czasem dół brzucha poboli ale po nospie przechodzi. Pati za to nerwus straszny. Płaczek sie zrobił, co no postanowi musi być bo inaczej jest donosny ryk rzucanie sie na ziemię itp. mam juz dosyć i cierpliwość sie też juz kończy.
A u Ciebie humor lepszy?

A jak nasze mamusie i ich maleństwa? Liv , Maron i Trina jak dzieci i wy jak sie czujecie?
Trina synek zadowolony z siostry?

Więcej nie pamiętam

Dziś był ciężki dzień. Lataliśmy po urzędach marketach z Patrykiem i jego nerwami. Mówię Wam masakra a dziecko znudzone czekaniem w kolejkach jest bardzo nie grzeczne i bardzo chętnie ucieka. Miałam dziś pobrana krew i pół ręki mam spuchnięta i siniaka giganta .
Aha muszę sie pochwalic ze chyba a raczej na pewno czuje dzidzie w brzuszku. Wkurzyłam sie na Piotrka a dzidzia by mnie uspokoić zasmyrala w środku. Juz mi sie wydawało od soboty ale teraz jestem pewna.

Do góry