kwiatuszekq20
Fanka BB :)
owszem maja my je nazywamy zeby wiedziec ktory co robi ale nowi wlasciciele pewnie je nazwa inaczej
Ten biały jeen to Denis drugi Luna
Ten biały jeen to Denis drugi Luna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie - Tobie też za miesiąc kazał przyjść , już sama nie wiem czy już teraz skonsultować z innym lekarzem - co się wiąże z wizytą prywatną :-(czy czekać, ehhhh czemu nie może być łatwo :-( hmmmm a meble białe? mnie to się róż źle kojarzy ale to na pewno zależy od odcieni - Ja w biurze miałam taki róż jak w burdelu i brązowe płytki na podłodze, teraz jest wykładzina - beżowo-czarta, a ściany są zielono-pomarańczowe i meble biurowe w kolorze ciemne wenge czy jakoś takAnastazja ja tez biorę to co Ty,Euthyrox, ale 25. Kazał mi koniecznie po miesiacu brania powtórzyć badania i z wynikami od razu biec do niego. Jeszcze dał mi niską dawkę, żeby działać delikatnie.
Ja mam w kuchni zielone kafelki, znaczy na podłodze, na ścianie bezowo różowe, jakies takie ciężkie do okreslenia kolorystycznie. I ściany tez zielone:-)