Qcz - póki nie zwolnił to nie ma z czym iść, no ale robi jakieś problemy wiem , bo złozyła podanie o skrócony czas pracy, w takim wypadku jest pod ochroną przez rok - nie mogą jej zwolnić, to teraz wymyślają że ma pracować od 10 czy 11, a przecież specjalnie się skraca do 6 h żeby ze żłobka można było odbierać. Paranoja !
kolorek faktycznie nie bardzo, a to malowane jest czy tapeta? i co się tak uparł na te kolor? co mu przeszkadza jak zmienicie - i tak trzeba odświeżać ściany co jakiś czas, dziwny.
wika - tak biorę euthyrox 75, tylko że wuj google , czyli fora o tarczycy - czyli kobitki piszą że mają zalecenie co 6 tyg badać , a mi kazała za pół roku, trudno - olewam to , zrobię za 6 tyg zobaczymy jak będzie- wtedy pomyślę czy nie skonsultować z innym lekarzem.
lelek - wow już 36 tc ???
ale zleciało, kwiecień fajny miesiąc - nie upieraj się przy marcu
martolinka - Ja też już taki chcę
dana - to Ja 5 dni przed Tobą jestem
Ale Ja to ewenement - ostatni cykl 26 dni ,a teraz na pewno dłuższy bo w poniedziałek mi gin USG robił i jeszcze było przed ;-) Ja mam kuchnię w kolorze wiśniowym
a łazienka - barwy narodowe PL - czerwono - biała , jak płytkarze zobaczyli płytki to ....
ale nic nie powiedzieli, przyznali się dopiero po skończonej robocie - ale jak już skończyli to im się mega spodobał pomysł
Teraz choruję na turkus - tylko nie wiem gdzie go wsadzić