reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Martolinka, ale masz piękny brzuuszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Śliczny:tak::tak: Mam nadzieje, ze na zamk. jest z fejsem fotka:tak::-):-):-)

Lelek pięknie przybrała, oby tak dalej!
Martolinka! Jaki brzuchol! :-) Piękny :-))) Mój coś nie rośnie. Tzn nie przeszkadza mi to szczerze mówiąc, bo wiem, ze mały jest dobrych rozmiarów, wagowo jest książkowy, poziom wód też ok, więc pewnie siedzi bardziej w kierunku kręgosłupa. Położna mnie pytała czy zawsze miałam mały brzuch, bo wg "wytycznych" jest za mały. Ale ona sama wiedziała, że nie ma się czym przejmować, skoro było usg robione.

Wika, wrzucam zdjęcia tej dziecięcej częsci pokoju, a nie tam gdzie siedzimy ja i komputer;-) Nie zwracajcie uwagi na kolor ścian - jest obleśny, a właściciel mieszkania nie pozwala nam go zmienić :/

Photo on 2012-03-06 at 17.03.jpgPhoto on 2012-03-06 at 17.03 #2.jpgPhoto on 2012-03-06 at 17.04 #2.jpg

a i jeszcze zdjęcie kołderki. Nie wiem czy będzie widać dokładnie:

Photo on 2012-03-07 at 11.22.jpg

Ostatnia edycja:
Qcz ładne mebelki. Też lubię białe.:-)
Calogera jak się sprawdzają białe meble w sypialni? Mi sie w ogóle białe meble bardzo podobaja, kupiłam ostatnio białe meble kuchenne. ( No prawie białe, z blatem w kolorze olchy). Miałabys mozliowść wrzucic kiedyś fotkę swoich mebelków? U nas generalny remont pomieszczenia mającego być sypialnią dopiero przed nami i zastanawiam się właśnie nad takim kolorkiem mebelków:-)
Martolinka brzuchalek piękny!:-)
Anastazja @ miałam 26 lutego, dopiero mi sie skończył parę dni temu. Wczoraj miałam 11 dc, miałam już dość sił co by męża zbałamucić, więc zbałamuciłam:-D

KWIATUSZEK mogłabym godzinami na te twoje cudności futrzaste patrzeć! Ale ja zwierzolub jestem okropny

Ostatnia edycja:
Qcz - póki nie zwolnił to nie ma z czym iść, no ale robi jakieś problemy wiem , bo złozyła podanie o skrócony czas pracy, w takim wypadku jest pod ochroną przez rok - nie mogą jej zwolnić, to teraz wymyślają że ma pracować od 10 czy 11, a przecież specjalnie się skraca do 6 h żeby ze żłobka można było odbierać. Paranoja !
kolorek faktycznie nie bardzo, a to malowane jest czy tapeta? i co się tak uparł na te kolor? co mu przeszkadza jak zmienicie - i tak trzeba odświeżać ściany co jakiś czas, dziwny.
wika - tak biorę euthyrox 75, tylko że wuj google , czyli fora o tarczycy - czyli kobitki piszą że mają zalecenie co 6 tyg badać , a mi kazała za pół roku, trudno - olewam to , zrobię za 6 tyg zobaczymy jak będzie- wtedy pomyślę czy nie skonsultować z innym lekarzem.
lelek - wow już 36 tc ??? :szok: ale zleciało, kwiecień fajny miesiąc - nie upieraj się przy marcu :tak:
martolinka - Ja też już taki chcę :zawstydzona/y:
dana - to Ja 5 dni przed Tobą jestem :-p Ale Ja to ewenement - ostatni cykl 26 dni ,a teraz na pewno dłuższy bo w poniedziałek mi gin USG robił i jeszcze było przed ;-) Ja mam kuchnię w kolorze wiśniowym :-p a łazienka - barwy narodowe PL - czerwono - biała , jak płytkarze zobaczyli płytki to .... :szok::szok: ale nic nie powiedzieli, przyznali się dopiero po skończonej robocie - ale jak już skończyli to im się mega spodobał pomysł :cool2: Teraz choruję na turkus - tylko nie wiem gdzie go wsadzić :-D:-D

Anastazja ja tez biorę to co Ty,Euthyrox, ale 25. Kazał mi koniecznie po miesiacu brania powtórzyć badania i z wynikami od razu biec do niego. Jeszcze dał mi niską dawkę, żeby działać delikatnie.
Ja mam w kuchni zielone kafelki, znaczy na podłodze, na ścianie bezowo różowe, jakies takie ciężkie do okreslenia kolorystycznie. I ściany tez zielone:-)

Qcz - póki nie zwolnił to nie ma z czym iść, no ale robi jakieś problemy wiem , bo złozyła podanie o skrócony czas pracy, w takim wypadku jest pod ochroną przez rok - nie mogą jej zwolnić, to teraz wymyślają że ma pracować od 10 czy 11, a przecież specjalnie się skraca do 6 h żeby ze żłobka można było odbierać. Paranoja !
kolorek faktycznie nie bardzo, a to malowane jest czy tapeta? i co się tak uparł na te kolor? co mu przeszkadza jak zmienicie - i tak trzeba odświeżać ściany co jakiś czas, dziwny.

Rzeczywiście paranoja z tą pracą. Pewnie myśli, że skoro jest po ochroną przez rok, zrobi jej z pracy koszmar i sama odejdzie :/ A co do koloru ścian - to jest taki okropny odcień pomarańczu z gdzie niegdzie domalowanymi ornamentami. To nawet nie tyle właściciel, co jego żona nie chce się zgodzić. Jak się wprowadzaliśmy umowa była taka, że mieszkanie zostanie całe pomalowane na biało, bo w pozostałych pomieszczeniach kolory są równie "ciekawe". Niestety dosłownie na tydzień przed terminem przeprowadzki, babka zmieniła zdanie, bo ponoć "mieszkanie było profesjonalnie dekorowane". Nie wiem jakiego "profesjonalistę" i w jakich czasach ta pani zatrudniała, ale nie wykonał on dobrej roboty. Jedno jest pewne: o tyle o ile kiedyś może wyglądało to interesująco, o tyle teraz wygląda to po prostu śmiesznie. I staro. Od tamtego czasu prosiłam o zgodę na pomalowanie chociaż tylko tej sypialni, ze względu na dziecko. Oferowałam nawet, że chętnie zrobię jej komputerową symulację, żeby się z nią skonsultować co do koloru. Ale odmówiła, twierdząc, że "bez sensu jest malować tylko jeden pokój". Ale całości też nie pozwoli, więc to takie pieprzenie bez sensu. Nie rozumiem zupełnie, bo kobieta tu nie mieszka i mieszkać nie będzie jeszcze przez długi czas.

reklama
Do góry