reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

a jha dzis mialam kotleciki salatke z mieszanki sałat z pomidorkiem i ogorkiem i ziemniaczki z sosikiem tak tradycyjnie mnie naszlo na obiadek ale sie najadlam ogolnie bardzo malo jemy ziemniakow az sie steskniłam

mama stacha napewno mojego zbałamuce dzis

reklama
siema no u mnie raczej sie szybko nie dowiemy.. może za 9 dni... moooże.... sie okaże że lekarz to jasnowidz :-D ale kurde jakoś tego nie czuję chociaż już się mojej Gabrysi doczekać nie mogę :-) bo to właśnie ona mi wychodzi następna z obrączki... jeżeli brać pod uwage kalendarz chińśki to jak ma byc dziewczynka to w tym miesiącu nici z ciąży :-D haha chyba ze obrączka sie myli :-D albo lepiej... będą bliźnięta :szok:
co tam ciekawego? co było na obiad u Was? szukam inspiracji bo już mi pomysłów zaczyna brakować :-D
mamy impreze z pracy.... same laski na dzień kobiet sie spotykają u koleżanki w domu będzie striptizer i jaja jak berety ale każda musi coś dobrego przynieść... jakiś dobry przepis na sałatke albo coś? bo już mi sie to co ja zwykle robie przejadło :-D

Ja chyba już pisałam, polecam sałatkę: rukola lub mix sałat, makaron (np. wstążki), ser feta, prażony słonecznik, czosnek i sedno czyli suszone pomidory. Pyyyszna

Kwiatuszku, powodzenia.

Dana - a kiedy masz mieć @ ? Ja dzisiaj robiłam TSH, i mam mętlik w głowie:-( spadło mi do 0,812 , jak nie urok to .......
wika no i co nic nie napisałaś ;-)
mama stacha - to jest chore, że człowiek musi czekać na stała umowę, zawsze mnie to wkurzało, zresztą powrót po macierzyńskim też nie wszędzie wygląda kolorowo, koleżanka usłyszała od szefa że znajdzie kruczki prawne żeby ja zwolnić, i jak w takiej atmosferze pracować ?
rozczochrana - Ja może jeszcze nie za 9 dni , tylko więcej, ale chętnie bym dołączyła do pary - bo tutaj wszystkie parami zachodzą :-D
Dziewczyny zawstydzacie - że Wam się chce gotować - ja ostatnio co do gotowania jestem jeden wielki leń :sorry:

mama stacha - to jest chore, że człowiek musi czekać na stała umowę, zawsze mnie to wkurzało, zresztą powrót po macierzyńskim też nie wszędzie wygląda kolorowo, koleżanka usłyszała od szefa że znajdzie kruczki prawne żeby ja zwolnić, i jak w takiej atmosferze pracować ?

:szok::szok::szok: koleżanka mogłaby cwaniaka pozwać do sądu. Masakra....

Pokoik gotowy! :-):-)

hejj :)

Anastazja, a no nic nie napisałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wczoraj humor do bani, to już nie chciałam smęcić:-:)-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y: mnie też się nie chce gotować... a pasowałoby coś urozmaicić w mojej kuchni, bo monotonia mnie już zastała:crazy::crazy: a TY bierzesz coś na tarczyce??

Dana, cudy psiak:tak::tak:

Qcz, pochwal sie pokoikiem, plissssssssssssssssssssss;-);-)

Rozczochrana, &&&& za ten cykl:tak::tak:

Kwiatuszek
, i jak??? Zbałamuciłaś małża???

LELEK!!!!! mam nadzieje, ze u Was oki

Bunny, jak się czujesz?? Jak Pati??

hej

Tyle sie dzieje, ze ja nie ogarniam:szok: a jak sie nie dzieje to z kolei leń mnie ogarnia i nie chce mi sie pisac:zawstydzona/y:

Trzymam kciuki za staraczki a widze ze teraz najpewnikiem sa rozczochrana, kwiatuszek, anastazja:tak:

pozdrawiam wszystkie mamuski i ciezarowki:tak:

Co u mnie..... zaraz jade do ordynatora szpitala umowic sie na CC bo mam skierowanie od lekarza na 3 kwietnia ale bede znow walczyc zeby ciachneli mnie jeszcze w marcu:-D uparlam sie i juz:-D Iga w ciagu 8 dni przybrala prawie 500g wiec rewelacja, ma teraz 2320, najgorsze jest to ze musze lezec nadal bo ta szyjka taka krotka:wściekła/y:lezec... a ze nie ma nikogo kto by za mnie to dzis zalatwil wiec musze sama jechac

Milosz rozrabia- o, przepraszam- przedwczoraj byl mega aniolkiem az sie balam ze na cos zachorowal:-D

nooo Lelek w końcu!!! Super, za Iga rośnie :tak::tak: Kurcze Ty już 36 tc:szok::szok::szok: kiedy to zleciało???? A Miłosz przeczuwa że nadchodzi rewolucja w domu????

Witajcie ,
pojechałam z rana do lab. na badania.Pigułą miała chyba zły dzień , bo bolało niesamowicie
p.gif
Panów rozwiozłam , gdzie trzeba i pora na śniadanie
wink2.gif

ale u nas zimno , szok
wink2.gif

Cyknęłam z rańca fotki i wkleję dziś , bo niektóre babolce mnie dręczą;-)

Wika nastrój lepszy?

Lelek daj znać co załatwiłaś u ordynatora:tak:

Anastazja za bardzo nie mam wyjścia jeżeli chodzi o gotowanie;-)mam wymagających Panów:-p

Martolinka, humor się nie poprawił:no::no: ale za to pogoda tak:-):-) U mnie pięknie!!!! Zaraz mykamy na spacerossssssss!!! No w końcu będą fotki!!!!!!!!!

reklama
Do góry