reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

hej!
Anastazja jeszcze sobie nie poszła:-(trzyma się jędza rękami i nogami
Co do badań to stanęłam na tym etapie, że czekam do 10-tego b.m. i idę powtórzyc badania tsh i prolaktynka. Zobaczymy wtedy, czy kuracja coś pomogła. Mąż zrobił badania, problem leży w moim, źle nastawionym do rozmnażania organizmie. Jak widac robi mi na złość, za nic nie chce współpracować:tak:

reklama
Byłam wczoraj u lekarza z wynikami, nawet zrobił mi usg i powiedział że jestem przed OWU:happy: ale też robiłam LH,FSH i progesteron , niby też oki ale Ja tam lekarzom nie ufam - wujek google mówi że nie dobrze:eek:

nie słuchaj wuja Google! Internet jest wypełniony bzdurami, nie powinnaś się stresować bez powodu. Lekarze są właśnie od tego, że to im ufać, a nie co ktoś napisze w internecie, gdzie nikt tego nie sprawdza :p

Tutaj piękna pogoda. Bardzo słonecznie, chociaż temperatura miała spaść trochę. Jedziemy dziś po mebelki. Nie mogę się czekać:-)

Martolinka została mi jedna strona do wykończenia, więc jak to zrobię, pstryknę zdjęcie kołderce i wrzucę.

podstawowa zasada- lepiej nie czytać internetu , bo na dobrą sprawę tam uśmiercą człowieka "od ręki";-)trochę zaufania do lekarza i do roboty;-)

mam wrazenie , że moja mała jest ułożona w macicy od boku do boku... bynajmniej nie główką w dół i to mnie martwi. W piatek wizyta i sie okaze

edit. danao a jak sie czujesz? juz lepiej?

Ostatnia edycja:
Martolinka musi byc lepiej skoro mi odbija głupawka z nudów:-D Narobiłam zdjęć mojemu futrzastemu dziecku i potem przekopywałam je, żeby znaleźć jakies takie porządne, co by je można na fb upublicznić
zwierz.jpg

O takie np

Ostatnia edycja:
mama stacha - a o co chodzi z pracą? nie masz umowy jeszcze tak? i dlatego odkładasz starania?
U mnie zdrowotnie nienajlepiej /borelioza/, M powiedział, że póki nie będę miała pewności, że się pozbyłam świństwa to lepiej się wstrzymać, nie wiadomo czy nie będę musiała znów zaaplikować jakiejś antybiotykoterapii. A w pracy umowy stałej brak i jeszcze długo tak będzie, nową chyba dostanę wkrótce na rok. Nie wiem czy dam radę tak długo czekać, chyba odpuszczę brak umowy, najważniejsze bym zmieniła specyfikę pracy by nie zagrażało to ewentualnemu dzieciątku.
kizwa ale mnie brzuch boli z prawej strony masakra
To chyba ewidentnie ból owulacyjny, pęcherzyk Graffa pewnie pęka :-) Jak dziś zaszalejecie i się uda to będzie z tego chłop jaką dąb :-D

Rozczochrana ja też oczekuję na wynik, czy gin jest czy nie jest jasnowidzem. Bo jeśli jest chętnie się do niego wybiorę :-)

reklama
siema no u mnie raczej sie szybko nie dowiemy.. może za 9 dni... moooże.... sie okaże że lekarz to jasnowidz :-D ale kurde jakoś tego nie czuję chociaż już się mojej Gabrysi doczekać nie mogę :-) bo to właśnie ona mi wychodzi następna z obrączki... jeżeli brać pod uwage kalendarz chińśki to jak ma byc dziewczynka to w tym miesiącu nici z ciąży :-D haha chyba ze obrączka sie myli :-D albo lepiej... będą bliźnięta :szok:
co tam ciekawego? co było na obiad u Was? szukam inspiracji bo już mi pomysłów zaczyna brakować :-D
mamy impreze z pracy.... same laski na dzień kobiet sie spotykają u koleżanki w domu będzie striptizer i jaja jak berety ale każda musi coś dobrego przynieść... jakiś dobry przepis na sałatke albo coś? bo już mi sie to co ja zwykle robie przejadło :-D

Do góry