reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Liv, cudo ten wózek:-):-):-) noo tak magiczne babki :-D:-D a dzisiaj latał z taczką i zbierał patyczki :-D:-D

Martolinka, marzą mi się od kilku dni tulipanki w wazonie... ale na wsi kwiaciarni brak:eek::eek:

Bunny, ja robiłam z sików i sody i mi nie bulgotało... ale co to oznacza to nie wiem :-D:-D

reklama
Bunny jestem od dziś dostępna na bb. Dlaczego mnie nie było? Ledwo co Oliwierkowi węzły wróciły do normalnych rozmiarów to następne przygody. Z soboty na niedziele wymiotował już myślałam że jelitówkę załapał ale skończyło się popołudniu. Myślę sobie teraz że będąc u swojego biologicznego ojca w sobotę musiał zjeść coś nieświeżego stad te wymioty.Przemysław zawsze przetrzymywał słodycze nie wiadomo po co więc byc może Oli się dorwał i reszta już łatwo poszła. Ale to nie wszystko Amadeuszek zawalony katarem i zachurchlany jak gruźlik więc mam dziś dwójkę w domu. Jutro Oli pójdzie do przedszkola a Ami zostanie najprawdopodobniej do końca tygodnia w domu.
Po za tym intensywna nauka ponieważ w niedziele był egzamin. Za dwa tygodnie będzie następny, za kolejne dwa jeszcze jeden a od maja następne tym razem z semestru letniego.

Liv wózek pierwsza klasa.

Mnie się nie sprawdziła wróżba ani co do ilości ani co do płci. Wychodziła ilość 2 sztuk a ja jestem już w 4 ciąży :-p. Miał być chłopiec i dziewczynka a ja mam dwóch synów, trzeciego synka Aniołka a jaka będzie czwarta płeć? czas pokaże.

Mama stacha bo ja taka sklerotyczka jestem, wybacz. Specjalnie dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na czworaczki :-p

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:)

Liv bardzo ładny wóz. Myśmy w końcu dokupili gondolę do naszego, za namową mojej mamy. Znalazłam używaną, ale wygląda jak nówka sztuka. Zresztą babeczka, która mi ją sprzedała powiedziała, że użyła jej zaledwie kilka razy. Nawet M się zdziwił, że nie z pierwszej ręki.

Mi w końcu puściło przeziębienie. Całą twarz miałam zawaloną przez kilka dni, ale dzisiaj już czuję się o wiele lepiej.
Syneczki, dużo zdrówka dla synka.

Wczoraj cały dzień robiliśmy przemeblowanie w pokoju, w którym mały będzie spać. Normalnie to moje biuro. Teraz będzie to pokój pół Kubusia, pół mój do pracy. Stwierdziłam, że tak będzie najwygodniej. Czasem pracuję w domu, więc będę mogła spokojnie mieć oko i na pracę i na niego. Poprzestwialiśmy meble, zwolniłam kilka półek na regale, rozpakowałam ubranka, które przywieźliśmy z PL i powkładałam je do szuflad. Jutro jedziemy z teściową do Ikei po łóżeczko, przewijak i kilka innych rzeczy.
Wczorajszy wieczór spędziłam na szyciu kołderki. Tak się wciągnęłam, bo odeszłam od maszyny do szycia o 4tej nad ranem.

Syneczki, aleś ty hojna :-D:szok: Ja nie wiem czy czworaczki to moje marzenie, przy moich dwóch urwisach jeszcze 4 takich to byłby sajgon, nie wspomnę, że do auta się nie mieszczą :-) Zdrówka dla twoich chłopców.

Ja dziś na urlopiku, załatwiałam sprawy, chwilę odsapnę bo młody śpi (już 3h :szok:) i lecę odebrać Staśka i dalej załatwiać. Moje sprawy zdrowotne ani pracowe jeszcze się nie wyjaśniły więc muszę czekać ze starankami. Chyba ewentualne dziecię wcześniej niż 2013 się nie urodzi :-/

witajcie
Dzień był u nas piękny, więc spędziłyśmy go intensywnie, a teraz padam.

Liv - fajna gablota, w piątek do mnie doszła już też gondolka do spacerówki, więc jest komplet.

Witajcie,
z rana popadało nawet trochę śniegu :baffled:niech już ta wiosna przyjdzie;-)

Qcz jestem ciekawa efektu!! podziwiam kobiety szyjące , dziergające itp.Niestety nie mam ani talentu ani cierpliwości do tego typu "zabaw"

Witam się i Ja, nie było mnie bo mnie nie było :-p bo byłam u teściów na weekendzik - pojadłam - popiłam do domu wałówkę przywiozłam:-)
Fajne te Wasze wózki :tak:
martolinka - śnieg???? u mnie od rana piękne słońce, tyle że temperatura dosłownie kilka stopni na plusie.
Byłam wczoraj u lekarza z wynikami, nawet zrobił mi usg i powiedział że jestem przed OWU:happy: ale też robiłam LH,FSH i progesteron , niby też oki ale Ja tam lekarzom nie ufam - wujek google mówi że nie dobrze:eek:
mama stacha - a o co chodzi z pracą? nie masz umowy jeszcze tak? i dlatego odkładasz starania?
rozczochrana - co tam u ciebie? gin okazał się wróżką czy jeszcze za wcześnie na zadawanie takich pytań ? ;-)
calogera - to widzę że nie tylko Ja pesymistycznie nastawiona na 2012 r, coś czuje w kościach że mi też dopiero 2013 się uda :confused2:
dana - jak tam u Ciebie ? poszła choroba sobie? wybacz sklerozę - na czym u Ciebie stanęło ? tzn z badaniami, małżonek robił badania?
Idę zjem śniadania, i przed pracą coś poczytam :-D a tak mi coś strzeliło w plecach pod łopatką, chyba znowu mi nerw uciska :baffled:

hejj

chciałąm Wam coś napisać , ale Iguś przyniósl bączka i tak sobie puszczamy i ręce mam zajęte:rofl2::rofl2:

reklama
Do góry