reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Bunny o kocu nie pomyslałam ;-)dzięki
wróżbę z obrączka robiła mi koleżanka w pierwszej ciąży i wyszła;-)a Ty robiłaś?

reklama
Hej!
Ja weekend przelażałam. Jak mi się polepszyło po tym wirusie, to mnie złapała paskudna grypa. Więc dalej sobie cierpię:-(

Jak się robi tą wróżbę? Jak bym wiedziała jak to bym sobie zrobiła:tak: W zasadzie jesli mi coś wyjdzie to powinnam zajść kiedyś w ciążę?:-D

Calogera skad ten pesymizm? uszy do góry i uwierz , ze sie uda:tak:nie ma innej opcji
Danao moze to wiosenne osłabienie organizmu? zdrówka!!!!!!

hejj po weekendzie:-)

u nas dzisaij piekna wiosna!!!!!!!!! achhh pohasaliśmy z Igusiem godzinke na dworze, teraz przyszliśmy na obiad, potem drzemka i znowu na podwórko, ehhh pięknie jest... zaczynają tulipanki wschodzić, ehhh:-):-)

M. wczoraj wieczorem przytachał mi dwa pudła ubranek na 68 i trochę na 74. Igor w 68 chodził latem i mam mnóstwo rampersów, koszulek z kr. rękawkiem i spodenek... ehhh chyba wystawie na All, bo mi się teraz nie przydadzą:no::no:

idę Was poczytać :)

hei starajace sie i ciezarowy

mi weekend minal leniwie, tzn nic szczegolnego sie nie dzialo

kupilam w koncu taki wozek,
Zobacz załącznik 443705

bo przypomnialo mi sie, ze latajace zwierzaczki do purpurowego ciagna, niech juz bedzie niebieski, moze trzecie tez chlopcem bedzie, a jak nie to trudno:-D

nic mi sie dzis niechce

wika Ty po prostu nie widzialas babek Igora, bo to baby magiczne, niewidzialne:laugh2:

I owszem, nawet spore osłabienie organizmu. Jak złapałam to coś co miałam w zeszłym tygodniu to akurat miałam @. Podwójnie osłabiony organizm nie miał juz siły bronic sie przed grypskiem.
U mnie za oknem słonecznie, ale chłód jest dość spory. Byłam na chwilkę z futrem to szczerze mówiąc zmarzłam. Ale ja tez może w tym stanie nie jestem miarodajna w ocenie temperatury:tak:

Wika w sobotę na rynku zakupiłam całe naręcze tulipanów- jedynie 70 gr za sztukę. W kwiaciarni są po 3 zł więc niezła przebitka;-) u nas na osiedlu nie rosną a działeczki nie mam więc tym musiałam się zadowolić;-)

Liv powóz świetny;-)kiedy testujesz?

reklama
Dana zdrówka

A wróżbe ile sie będzie miało dzieci robi sie tak:
Obraczke lub igle nawlekasz na nitkę. Końcówkę nitki oplatasz palec u prawej ręki tak by nitka nie była za długa. Obraczke pocierasz o lewy nadgarstek. Puszczasz obrączke nad lewą ręką. Jeśli sie kręci w kółko to dziewczynka, w linii prostej chłopiec a jeśli w miejscu to juz nic. Puszczasz tyle razy aż sie będzie kręciło w miejscu czyli obrączka powie koniec.

Wróżba na płeć dziecka w brzuszku.
Nawlekasz obrączke na nitkę i puszczasz nad brzuchem. Jak sie kręci w kółko to dziewczynka jak w linii prostej to chłopiec.

To jest tylko zabawa niektórym sie sprawdza a niektórym nie. Bratowej pokazywalo jedno dziecko a ma dwoje.

Martolinka wróżba z Patrykiem mi sie sprawdziła a teraz pokazuje dziewczynkę chodź ja czuje ze będzie chłopak. Zobaczymy kto ma rację :p

Wika my też juz po spacerk. Nawet bazie do domu przynieśliśmy. Jestem wykonczona bo mi młody uciekal. Muszę przynać ze z kondycja moja jest juz słabo. A Tobie co wyszło w wróżbie.

Liv fajny wozek.

Calogera uda sie uda wcześniej niż myślisz. Trzeba myśleć pozytywnie a najlepiej wcale nie myśleć no chyba ze o dunga dunga!

Do góry