reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Bunny o kocu nie pomyslałam ;-)dzięki
wróżbę z obrączka robiła mi koleżanka w pierwszej ciąży i wyszła;-)a Ty robiłaś?

reklama
Hej!
Ja weekend przelażałam. Jak mi się polepszyło po tym wirusie, to mnie złapała paskudna grypa. Więc dalej sobie cierpię:-(

Jak się robi tą wróżbę? Jak bym wiedziała jak to bym sobie zrobiła:tak: W zasadzie jesli mi coś wyjdzie to powinnam zajść kiedyś w ciążę?:-D

Calogera skad ten pesymizm? uszy do góry i uwierz , ze sie uda:tak:nie ma innej opcji
Danao moze to wiosenne osłabienie organizmu? zdrówka!!!!!!

hejj po weekendzie:-)

u nas dzisaij piekna wiosna!!!!!!!!! achhh pohasaliśmy z Igusiem godzinke na dworze, teraz przyszliśmy na obiad, potem drzemka i znowu na podwórko, ehhh pięknie jest... zaczynają tulipanki wschodzić, ehhh:-):-)

M. wczoraj wieczorem przytachał mi dwa pudła ubranek na 68 i trochę na 74. Igor w 68 chodził latem i mam mnóstwo rampersów, koszulek z kr. rękawkiem i spodenek... ehhh chyba wystawie na All, bo mi się teraz nie przydadzą:no::no:

idę Was poczytać :)

hei starajace sie i ciezarowy

mi weekend minal leniwie, tzn nic szczegolnego sie nie dzialo

kupilam w koncu taki wozek,
Zobacz załącznik 443705

bo przypomnialo mi sie, ze latajace zwierzaczki do purpurowego ciagna, niech juz bedzie niebieski, moze trzecie tez chlopcem bedzie, a jak nie to trudno:-D

nic mi sie dzis niechce

wika Ty po prostu nie widzialas babek Igora, bo to baby magiczne, niewidzialne:laugh2:

I owszem, nawet spore osłabienie organizmu. Jak złapałam to coś co miałam w zeszłym tygodniu to akurat miałam @. Podwójnie osłabiony organizm nie miał juz siły bronic sie przed grypskiem.
U mnie za oknem słonecznie, ale chłód jest dość spory. Byłam na chwilkę z futrem to szczerze mówiąc zmarzłam. Ale ja tez może w tym stanie nie jestem miarodajna w ocenie temperatury:tak:

Wika w sobotę na rynku zakupiłam całe naręcze tulipanów- jedynie 70 gr za sztukę. W kwiaciarni są po 3 zł więc niezła przebitka;-) u nas na osiedlu nie rosną a działeczki nie mam więc tym musiałam się zadowolić;-)

Liv powóz świetny;-)kiedy testujesz?

reklama
Dana zdrówka

A wróżbe ile sie będzie miało dzieci robi sie tak:
Obraczke lub igle nawlekasz na nitkę. Końcówkę nitki oplatasz palec u prawej ręki tak by nitka nie była za długa. Obraczke pocierasz o lewy nadgarstek. Puszczasz obrączke nad lewą ręką. Jeśli sie kręci w kółko to dziewczynka, w linii prostej chłopiec a jeśli w miejscu to juz nic. Puszczasz tyle razy aż sie będzie kręciło w miejscu czyli obrączka powie koniec.

Wróżba na płeć dziecka w brzuszku.
Nawlekasz obrączke na nitkę i puszczasz nad brzuchem. Jak sie kręci w kółko to dziewczynka jak w linii prostej to chłopiec.

To jest tylko zabawa niektórym sie sprawdza a niektórym nie. Bratowej pokazywalo jedno dziecko a ma dwoje.

Martolinka wróżba z Patrykiem mi sie sprawdziła a teraz pokazuje dziewczynkę chodź ja czuje ze będzie chłopak. Zobaczymy kto ma rację :p

Wika my też juz po spacerk. Nawet bazie do domu przynieśliśmy. Jestem wykonczona bo mi młody uciekal. Muszę przynać ze z kondycja moja jest juz słabo. A Tobie co wyszło w wróżbie.

Liv fajny wozek.

Calogera uda sie uda wcześniej niż myślisz. Trzeba myśleć pozytywnie a najlepiej wcale nie myśleć no chyba ze o dunga dunga!

Do góry