reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Bunny my zawiesiliśmy staranka chciałam sie upewnić żeby nie było wpadki a śluz miałam taki że wkładki ledwo wyrabiały... dzisiaj to samo ...
co tu tak cicho?
ja sie realizuje w domu :D haha jak mi sie nudzi raz na rok ponagrywam piosenki... :-D dzięki ciesze sie ze sie jeszcze komus podoba :-)

śpiewałam w zespole... już nie śpiewam od 4 lat :-)

no martolinka ... już nie długo co?! :-D

reklama
Witajcie,

Antoniusz ledwo zobaczy, ze na dworze robi się jasno już wstaje. Ostatnio o 6.. przy okazji remontu nie pomyslelismy o żaluzjach to teraz mamy;-)trzeba cos z tym zrobić. Wyruszam dzis ro fryzjera , panowie na basen i w końcu wiosenne zakupy dla małego , bo w zimowej czapce juz jest spocony

:-D:-D:-D:-Dbije bije bije serduszko bije :-D:-D:-D:-D pięknie, równiutko. Maluszek ma prawie 1,5 cm widać główkę, rączki i nóżki.... jaka ulga :biggrin2:
Dostałam l4 i następna wizyta za 2 tygodnie.
No widzisz, teraz wszystko się będzie układało. &&&&&&&&&&&&&&&
To teraz nam się drużyna piłkarska urodzi :-D:-D
Podziękowania dobre kobiety :tak::tak:
Ja już w pracy od prawie 2 godzin, najgorsze rzeczy porobiłam, czyli rachunki zapłacone, teraz się wezmę za przyjemniejsze:-)
A pogoda jest fantastyczna - słoneczko pięknie świeci , wiosna idzie :cool2:
Qcz - tęskno za Polską rozumiem? tzn może inaczej - za rodziną?
syneczki - Ja tak po cichu podpowiem ze jeszcze mama stacha jest w potrzebie :rofl2:
Dziewczyny - zakochałam się !!!!!! W ....... języku włoskim/hiszpański/portugalskim:-) jak dla mnie podobnie brzmią i są piękne, tylko żeby mi ta miłość przerodziła się w naukę :-D
Dziękuję Ci kochana, że o mnie pamiętasz :-)

witam przyszłe mamy.Sama jestem mamą 13 miesięcznegi Igorka więc licze na waszą pomoc Pisze prace licencjacką na temat cięcie cesarskie na życzenie. Jeżeli któraś z Pan miala ochote mi pomóc prosze o wypełnienie ankiety. ankieta składa sie z 2 czesci to tylko 30 pytan z góry serdecznie dziekuje
Brak obsługi Cookies cz.1
Brak obsługi Cookies cz2

jestem prawie połoozna wiec gdybyscie mialy jakies pytania smiało możecie pisac na prv. Pozdrawiam was i wasze dzieciątka
smilie1.gif

calogera - oj tak, tak. Zaczęłam III trymeścik. Rośniemy sobie ładnie i zdrowo, oby tak dalej! Małe szaleje jak trzeba, to mnie cieszy. Płci nadal nie znamy i chyba to już pozostanie niespodzianką do końca.

Przyleciała właśnie moja najstarsza pociecha - fajnie mieć wszystkie dzieci pod jednym dachem...

Witajcie,

rozumiem , ze był weekend , ale teraz już poniedziałek;-)wstawać i opowiadać co porabiałyscie?

Antek w klubiku a ja dziś na obiad kupiłam pyzy ze śliwkami;-)nie muszę więc się nic wysilać;-)

reklama
Dzień dobry

Lelek jak sie czujesz? Jak Iga? Odpoczywasz ?

Syneczki gdzie jesteś ? Co sie dzieje?

Katrina podziwiam Cie ja juz wytrzymać nie mogę tej niewiedzy. Strasznie bym chciała wiedzieć kto mieszka w moim brzuszku.

Martolinka jak nie macie rolety w pokoju młodego to na karnisz połóż koc. Nie będzie go tak razic słońce.

Ciężaróweczki czy któraś robiła wróżbe z obrączki by poznać płeć? Sprawdziło sie Wam? Wiem ze to wszystko jest w formie zabawy ale ciekawa jestem.

Jak Wam minął weekend?

My byliśmy w lesie szukać wiosny ale jej nie znaleźliśmy :-(.

Do góry