reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Bunny my zawiesiliśmy staranka chciałam sie upewnić żeby nie było wpadki a śluz miałam taki że wkładki ledwo wyrabiały... dzisiaj to samo ...
co tu tak cicho?
ja sie realizuje w domu :D haha jak mi sie nudzi raz na rok ponagrywam piosenki... :-D dzięki ciesze sie ze sie jeszcze komus podoba :-)

śpiewałam w zespole... już nie śpiewam od 4 lat :-)

no martolinka ... już nie długo co?! :-D

reklama
Witajcie,

Antoniusz ledwo zobaczy, ze na dworze robi się jasno już wstaje. Ostatnio o 6.. przy okazji remontu nie pomyslelismy o żaluzjach to teraz mamy;-)trzeba cos z tym zrobić. Wyruszam dzis ro fryzjera , panowie na basen i w końcu wiosenne zakupy dla małego , bo w zimowej czapce juz jest spocony

:-D:-D:-D:-Dbije bije bije serduszko bije :-D:-D:-D:-D pięknie, równiutko. Maluszek ma prawie 1,5 cm widać główkę, rączki i nóżki.... jaka ulga :biggrin2:
Dostałam l4 i następna wizyta za 2 tygodnie.
No widzisz, teraz wszystko się będzie układało. &&&&&&&&&&&&&&&
To teraz nam się drużyna piłkarska urodzi :-D:-D
Podziękowania dobre kobiety :tak::tak:
Ja już w pracy od prawie 2 godzin, najgorsze rzeczy porobiłam, czyli rachunki zapłacone, teraz się wezmę za przyjemniejsze:-)
A pogoda jest fantastyczna - słoneczko pięknie świeci , wiosna idzie :cool2:
Qcz - tęskno za Polską rozumiem? tzn może inaczej - za rodziną?
syneczki - Ja tak po cichu podpowiem ze jeszcze mama stacha jest w potrzebie :rofl2:
Dziewczyny - zakochałam się !!!!!! W ....... języku włoskim/hiszpański/portugalskim:-) jak dla mnie podobnie brzmią i są piękne, tylko żeby mi ta miłość przerodziła się w naukę :-D
Dziękuję Ci kochana, że o mnie pamiętasz :-)

witam przyszłe mamy.Sama jestem mamą 13 miesięcznegi Igorka więc licze na waszą pomoc Pisze prace licencjacką na temat cięcie cesarskie na życzenie. Jeżeli któraś z Pan miala ochote mi pomóc prosze o wypełnienie ankiety. ankieta składa sie z 2 czesci to tylko 30 pytan z góry serdecznie dziekuje
Brak obsługi Cookies cz.1
Brak obsługi Cookies cz2

jestem prawie połoozna wiec gdybyscie mialy jakies pytania smiało możecie pisac na prv. Pozdrawiam was i wasze dzieciątka
smilie1.gif

calogera - oj tak, tak. Zaczęłam III trymeścik. Rośniemy sobie ładnie i zdrowo, oby tak dalej! Małe szaleje jak trzeba, to mnie cieszy. Płci nadal nie znamy i chyba to już pozostanie niespodzianką do końca.

Przyleciała właśnie moja najstarsza pociecha - fajnie mieć wszystkie dzieci pod jednym dachem...

Witajcie,

rozumiem , ze był weekend , ale teraz już poniedziałek;-)wstawać i opowiadać co porabiałyscie?

Antek w klubiku a ja dziś na obiad kupiłam pyzy ze śliwkami;-)nie muszę więc się nic wysilać;-)

reklama
Dzień dobry

Lelek jak sie czujesz? Jak Iga? Odpoczywasz ?

Syneczki gdzie jesteś ? Co sie dzieje?

Katrina podziwiam Cie ja juz wytrzymać nie mogę tej niewiedzy. Strasznie bym chciała wiedzieć kto mieszka w moim brzuszku.

Martolinka jak nie macie rolety w pokoju młodego to na karnisz połóż koc. Nie będzie go tak razic słońce.

Ciężaróweczki czy któraś robiła wróżbe z obrączki by poznać płeć? Sprawdziło sie Wam? Wiem ze to wszystko jest w formie zabawy ale ciekawa jestem.

Jak Wam minął weekend?

My byliśmy w lesie szukać wiosny ale jej nie znaleźliśmy :-(.

Do góry