reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Witajcie,

dziś na leniwca przygotowałam ciasto nalesnikowe na obiad
wink2.gif
ostatnia pralka z rzeczami po Antku dla Ali na około 86 cm się pierze i juz naprawde z głowy. Jedziemy dziś ogladac wózek- trafiła sie uzywana okazja jak nówka . Jezeli tylko bedzie wygladac jak na zdjeciach to bierzemy
wink2.gif
i w zasadzie mozemy rodzić
wink2.gif
- oj nie , nie , jeszcze troche
wink2.gif

Rozczochrana aż miałam dreszcze;-)

Próbowałaś gdzieś startować? szkoda zmarnować talent;-)

reklama
Trina, trzymaj się kochana. Ogromnie współczuję. Ślę Ci dużo siływ tym ciężkim czasie.

Mam mega przeziębienie. Jak jechaliśmy do Polski, M się rozłożył, ale mu przeszło. Uznałam, że gdybym miała się czymkolwiek zarazić, już dawno by się to stało. A tu proszę, niespodzianka - przedwczoraj wieczorem się poczułam gorzej i już pozostało ze mną. Gardło zawalone, z nosa mi się leje na zielono...mmmm... :-p

Spedzilismy dziś na dworze 3 godziny
wink2.gif
az sama się cudnie czuję
wink2.gif
cieplutko , słonecznie . Obeszlismy najpierw sklepy w poszukiwaniu łopatki do piachu , ale nie ma jeszcze takich rzeczy niestety. Dziś było bardzo duzo dzieci na placu zabaw, spotkałam "stare znajome"
wink2.gif
życ nie umierac. Podoba mi sie coraz bardziej perspektywa wiosennego dziecka
wink2.gif

Qcz Tobie już 30 tc leci!! też poszło niesamowicie szybko;-)

Martolinka, jakie słońce?????????? :szok::szok::szok::szok: u mnie od wczoraj leje, wieje, masakra....

Rozczochrana, pięknie!!!!!! właśnie, robisz Ty co z tym Twoim talentem??? Kiedyś coś wspominałaś o jakimś śpiewaniu w zespole??

Maron
, co u Was?? Jak Ada??

Qcz Tobie już 30 tc leci!! też poszło niesamowicie szybko;-)
Nooo, strasznie szybko zleciało. Tak jak pierwszy trymestr mi się dłużył potwornie, tak drugi zleciał jak z bicza strzelił. Przy okazji nachodzą mnie różne mieszane uczucia, od niecierpliwości po "co ja robię?!". Ale wiem, że to normalne, więc staram się nie przejmować. A jak Ty się czujesz, Martolinka? Wszystko gotowe na wszelki?

reklama
Do góry