reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie w 2012

Dana, zdrówka dla Ciebie :)

Trina, strasznie mi przykro :-:)-:)-:)-( Przyjmij moje kondolencje...

Liv, ja tez mam problem teraz z cyckonoszem... fiszbiny już mnie uwierają wiec musiałam sobie kupić bez fiszbin... a wszsytkie takie babcine:eek::eek:

reklama
kurcze... gołabki dziś "olałam" i kupiłam sobie paczke knedli ze śliwkami... zjadłam wszystkie.O matko ledwo sie tocze , ale one tak ładnie na mnie spoglądały
wink2.gif

Trina współczuje Ci bardzo!!!trzymaj się :tak:
Lelek mi się podoba ten model w kolorze purple;-)

Wika ślicznie Iguś sie uśmiecha. To sie mały napracował w tym piachu. My z Patrysiem babki ostatnio robiliśmy z śniegu a teraz mamy samo błoto więc nawet nie ma z czego babek zrobić.

Trina tulę Cie mocno. Bardzo Ci współczuje.

Lelek jak sie czujesz?

reklama
Rozczochrana no Edyta może sie schowac! Dziewczyno zacznij robić karierę piosenkarki! Tylko wiesz jak już będziesz sławna i bogata to dla koleżanek z forum załatw tanie bilety na koncert.
Piękny masz głos i bardzo przyjemny

No i jak test pokazuje owu to trzeba dzialac. &&& za owocne staranka

Do góry