reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

hejj :)

Znowu połowę nocy przeleżałam gapiąc się w sufit:no::no::wściekła/y::wściekła/y:

Martolinka, super wyszło... nawet M. zjadł a on za ryzem nie przepada:-)

Rozczochrana, ślicznie:tak::tak::tak::tak:

reklama
Witajcie,

Rozczochrana dziekuje!!! i proszę o wiecej. Masz taka swobodę w prowadzeniu głosu. SZOK!!
jestem wściekłą , ze nie puściłam wczoraj pralki z posciela- na słoneczku raz dwa by wyschła. Od rana siąpi i pranie bedzie się kisić w mieszkaniu grrr
wink2.gif

Antek wstał dzis o 5!!!przez godzinę był ryk , że nikt się z nim nie bawi , potem usnął na 30 minut!!!
całe szczescie z wczoraj mam gołąbki.

w nocy obudził mnie taki skurcz łydki , że aż sie popłakałam.. dobrze , że w przyszłym tygodnu wizyta to dostanę pewnie jakiś magnez - moze morfologia słaba wyjdzie i wtedy witaminy. Zobaczymy

u mnie tez mży :no::no: a wczoraj tak ładnie było:eek::eek:

Martolinka, ja w ciąży z Igusiem na skurcze łydek brałam Aspargin:tak: Pomógł:tak::tak:

hej

nosz wika wlasnie czasem mi nudno, ale tylko czasem:-D
Mlody jakies babki lepil?

qcz on sie po prostu babral przy takim traktowaniu, bylo okropnie jakbym o dziecko nie dbala, koszmar. Dopiero jak kupilam cos to mi raczyl odpasc -po dwoch tygodniach, obrzek sie wygoil itd.

maron
, niektorym dziewczynom w styczniowkach u dzieci odpadl po miesiacu. Badz co badz wszystkie sobie chwala ten octenisept

calogera jaka menopauza:-D

anastazja, o nie ja na opiekunke sie nie nadaje:baffled: swoje zniose, ale czyjes absolutnie:-D

Ewelina
zbytnio nie pomoge. Ale pamietaj, ze beta slabo przyrasta przy blizniakach;-), zreszta czesto sa po in vitro. Spokojnej ciazy zycze.

na skurcze bralam magnez 200, zreszta bralam go na zbijanie cisnienia od poczatku ciazy, martolinka. Ale skurczu lydki wspolczuje

Hej
Ja się tylko przywitac chciałam, dać jakis znak, że żyję:tak:
W weekend był u nas brat z dziećmi, przywlókł ze sobą jakiegoś parszywego wirusa. W nocy z poniedziałku na wtorek zecząłam się czuć mega fatalnie, wymioty, totalny brak sił, nawet żeby pójść do łazienki, później biegunka. Nie wiem co to, ale zwykła grypa żołądkowa to przy tym pikuś. Wirusek zmógł wszystkich domowników, co do jednego. Nawet pies wymiotował:szok: Dziś niby jest lepiej, nawet próbuję coś zjeść na śniadanie, ale sił dalej nie mam nic a nic. Dlatego też nie byłam na bb. Właziłam jedynie wczoraj na fb, ale tam jest mniej czytania:tak:

reklama
jak juz sniadanie przekasilas to na prosta wychodzisz:tak:

e ja nie zapomne jak z przegrzania biegunki dostalam, w ogole myslalam wtedy, ze umre

w ogole bedac przedwczoraj w sklepach wkurzylam sie. Szukalam sobie biustonosza no no moje mleczne bary i wsciec sie mozna jakies ladne to tylko miseczki do c, no moze d wyjatkowo. Ale ja e potrzebuje, co za koszmar, zalamac sie idzie.

no i nadal nie wiem jaki kolorek wozka, waham sie miedzy team purple / joey blue / joey silver z czarna buda / joey czarny ze srebrna buda ta, problem wyjatkowy mam, wiem
maz mi jakos szczegolnie pomoc nie chce, na srebrna bude odparl mi - solarny pojazd na miescie, mikrobi te sprawy:baffled:, moze do tego srebrnego ma akurat racje

:szok:
trina, jej, wspolczuje przeogromnie. Nie wiem co napisac...trzymaj sie jakos...sciskam Cie najmocniej

Do góry