reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
DSC01305_zmniejszacz-pl_22254.jpg
one maja tak dopiero 2tygodnie a sprzedawac je bedziemy jak beda mialy okolo10tyg wiec sie spiszemy jakos a to moja sunia jak była 8tyg szczeniakiem
IMG_1691_zmniejszacz-pl_406397.jpg a teraz wyglada tak
IMG_2872_zmniejszacz-pl_108723.jpg

Ostatnia edycja:
siema laski!!!!
byłam dzisiaj u lekarza... porażkowo... oczy mi wylazły na wierzch kiedy mi powiedzial to co mi powiedział ale zaczne od początku...

kilka dni temu mieliśmy z Emkiem taką sytuacje... bylismy u znajomych troche wypiliśmy i nas poniosło... :-)
od wczoraj mam taie uczucie jakby mi ktos wbijał raz na jakis czas szpilke w macice... CENTRALNIE W SAM ŚRODEK...
do lekarza zarejestrowałam sie tydzień temu bo chciałam zdobyć skierowanie na usg albo do ginka...
poszłam i opowiadam o tych cyklach moich i o tym co zaszło i ze mnie tak kłuje i ze chciałabym takie skierowanie
co usłyszałam?
ż mam odczekac do końca tego cyklu i sie zgłosić ale on po opisie sytuacji (!?!?!?!?!?!) wnioskuje że sie zgłosze... ale o przydział położnej...
powiedział że skoro takiego uczucia nie miałam wcześniej (o macicy mowa) to że on tu widzi bardzo duże prawdopodobieństwo że własnie zagnieżdża mi się jajeczko... jasnowidz pieprzony... skończyło sie na niczym... wgrrrrr :/

Syneczki - trzymam kciukasy!!!
Livcia - ja mam mutsy 4rider, jeszcze po Maćku, kolor ice blue chyba. Jestem zadowolona. A jednym z atutów jest wła śnie waga, szukałam najlżejszego wózka dobrej jakości i ten wygrał. Mam wersję stelaża ligh. A poza tym, miałaś cholercia rację w sprawie tego porodu :-p niepotrzebnie się negatywnie nastawiałam. No ale jakby pierwszy był taki jak drugi, to młody miałby pewnie wcześniej rodzeństwo :-D

My się ajkoś docieramy. MAciek dalej chory, więc u teściów, pewnie dopiero na weekend wróci. M spędza z nim całe popołudnia, dopóki spać nie pójdzie. A ja odsypiam nocki. Młoda dalej nie daje mi spać. Ma chyba kolki, ale dziwne takie. Ogólnie ona w ogóle nie płacze. Płaczącą słyszałąm ją jak się urodziła i tyle. Teraz to chrząka i postekuje jak coś jest nie tak. W każdym razie mamy brzuszkowe problemy, młoda nie za bardzo chce odbijać po jedzeniu, co skutkuje tym, że się męczy, stęka, jęczy, pręży się i wygina. No i spać nie może przez to. Słychać jak je się w brzuszku przelewa, a jak już strzeli pierdka, to jak stary facet. Kupy wodniste ma i często, zwłaszcza w nocy. Tak więc wszystkie objawy kolki ma, oprócz tego, że nie płacze. A ja nocki z głowy, bo apogeum dolegliwości przypada między 23 a 6 rano :baffled: Maciek w ogóle nie miał tego typu problemów. Może to nietolerancja laktozy i powinnam z mleka zrezygnować... Nie mam też pomysłu, jak ją zacząć regulować w związku z tym, no i niechęcią do smoka.
A poza tym M będzie musiał do Wawy jechać w tym tyg, bo nie mamy aktu ślubu tu i nie chcą młodej zarejestrowac.... uciekam, bo znów kwęka

Rozczochrana, ten twój nerw to chyba podekscytowanie :tak: Oby lekarz okazał się jednak jasnowidzem. &&&&&&&

Z dziecięcych etapów NIE faktycznie jest uciążliwy, ale są gorsze :-D
-co to
-dlaczego
-po co
i chyba najgorszy . . .
-a co by było gdyby?

reklama
raczej sie nie ekscytuje bo nie ma czym czlowiek sie stara tyle czasu i nic a tu jeden wyskok i mialoby cos byc? bezsens ... zdenerwowana jestem że na oko komus diagnoze stawiają...
co za ludzie...

aaa dzieciaki to maja fajne hasła. rozmowa moja z dwuletnią córeczką kumpeli :
Ola: co to?
Ja: miska
Ola: nie. dziękuje :D
:confused:

haha

Do góry