reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

hejj :)

pół nocy dzisiaj nie spałam i w sumie nie wiem dlaczego:eek::eek:

Syneczki &&& za poniedziałkową wizytę:tak:

Rozczochrana, zrobiłaś wspaniały uczynek :tak::tak:

Maron, ja szczepiłam 5w1 i na rotawirusa. I powiem Ci, że w tamtym roku cały dom (moi rodzice, ja i M. ) przechodziliśmy jelitówkę a Igusia nie złapalo:tak::tak::tak:

Martolinka, Igor na bank przechodzi bunt dwulatka :cool2::cool2: ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... skończy sie bunt dwulatka a zacznie trzylatka:-D:-D:-D:-D

reklama
Witajcie,

Rozczochrana mam nadzieję , że spotka Cię za ten miły gest jakaś śliczna "dwukreskowa" niespodzianka;-)
Maron ja szczepiłam 6w1 i na pneumokoki - ilu lekarzy tyle opinii. ja zasugerowałam się opinią mojej pediatry;-)

Wika jestem ciekawa jakie imię bedzie miał Twój drugi syn;-)

wiem, wiem :-) fotki moze wkleje na zamknietym :-)
dziewczyny, ktore sa mamuskami doradzcie mi cos w zwiazku ze szczepieniami. Szczepic dodatkowymi, platnymi czy nie?? chodzi mi o pneumo, rota i skojarzone. Kurde sama nie wiem co robic. Wiem, ze na pneumo mozna po roku nawet
Maron, ja szczepiłam 5 w 1, po 2 r.ż. meningokoki, jeśli chodzi o rota to jestem na nie.

hejj :)

a ja znowu w nocy nie mogłam spać :angry::angry::angry: o co kaman?????

na razie się tylko witam i lece na zakupy, bo w lodówce po weekendzie tylko światło:dry::dry:

Narka

Witajcie,

Wika - mój typ to Wojtek;-)
Calogera jak miło się czyta Twoją wiadomość jak bije z niej radość:tak:brawo!!!

Chałupkę mam wolną całe szczęście, w miarę się ogarnęłam i teraz popijam sobie ...wodę;-)

MArtolinka, mnie Wojtuś też sie najbardziej podoba.... zobaczymy... pewnie tak jak u Igusia imię zostanie wybrane po porodzie:tak:

ja już z zakupów wróciłam, obiad naszykowałam, Igor u babci na dole....to mam troche luzu:-):-)

reklama
hej

&&& Syneczki

nie chcę Cię martwić , ale będą kryzysy , skoki rozwojowe , ząbkowanie itp;-) "ciężki "los mamy , ale warto . Wklej nam jakieś fotki

nom podpisze sie;-)
ja bylam wielce zadowolona jak mi dziecie przez ok 2 tygodnie bylo milusie, albo inaczej bylo tak jakbym malej nie miala. Juz chcialam obalac teorie o ryczacych dzieciach az w koncu ryki i inne przyjemnosci i mnie dopadly.

wika
no buntownik:-D wiem to nie jest smieszne. Nei to ulubione slowo mojej cory od 3 miechow i nie jest mi smiesznie. Przejdzie:tak: chyba, ze zawsze bedzie ulubione i uzywane juz w mniejszym natezeniu /ja jestem taka do dnia dzisiejszego, w moim slowniku glownie nie wystepuje;-)/

rozczochrana, ale milo, ze malucha popilnowalas:tak: myszka miki- to mi core przypomina:-D

Lelcia lez tyle ile mozesz, wiesz jak to mowia-kazdy dzien jest wazny:tak:

staraczki jest Was tu troche:tak: nie kazcie mi znow sie starac by dotrzymac starankowego towarzystwa:-p

a co do lansowania sie po sklepach wika - w sobote nad ranem wyjechalam sobie na wycieczke nad morze czerwone. Mowie Ci to lepsze niz zakupy:dry:nie postanowilam, ze w sobote i niedziele zrobie mamma tv, bo nie mialam sily i checi by jechac i bujac sie z ciota po sklepach. Mowilam, ze mam owu, nosz nie mylilam sie. Co za koszmar, tak szybko @ dostac. Z myszka mialam tak samo. Litosci.

Do góry