reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

hejj :)

pół nocy dzisiaj nie spałam i w sumie nie wiem dlaczego:eek::eek:

Syneczki &&& za poniedziałkową wizytę:tak:

Rozczochrana, zrobiłaś wspaniały uczynek :tak::tak:

Maron, ja szczepiłam 5w1 i na rotawirusa. I powiem Ci, że w tamtym roku cały dom (moi rodzice, ja i M. ) przechodziliśmy jelitówkę a Igusia nie złapalo:tak::tak::tak:

Martolinka, Igor na bank przechodzi bunt dwulatka :cool2::cool2: ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... skończy sie bunt dwulatka a zacznie trzylatka:-D:-D:-D:-D

reklama
Witajcie,

Rozczochrana mam nadzieję , że spotka Cię za ten miły gest jakaś śliczna "dwukreskowa" niespodzianka;-)
Maron ja szczepiłam 6w1 i na pneumokoki - ilu lekarzy tyle opinii. ja zasugerowałam się opinią mojej pediatry;-)

Wika jestem ciekawa jakie imię bedzie miał Twój drugi syn;-)

wiem, wiem :-) fotki moze wkleje na zamknietym :-)
dziewczyny, ktore sa mamuskami doradzcie mi cos w zwiazku ze szczepieniami. Szczepic dodatkowymi, platnymi czy nie?? chodzi mi o pneumo, rota i skojarzone. Kurde sama nie wiem co robic. Wiem, ze na pneumo mozna po roku nawet
Maron, ja szczepiłam 5 w 1, po 2 r.ż. meningokoki, jeśli chodzi o rota to jestem na nie.

hejj :)

a ja znowu w nocy nie mogłam spać :angry::angry::angry: o co kaman?????

na razie się tylko witam i lece na zakupy, bo w lodówce po weekendzie tylko światło:dry::dry:

Narka

Witajcie,

Wika - mój typ to Wojtek;-)
Calogera jak miło się czyta Twoją wiadomość jak bije z niej radość:tak:brawo!!!

Chałupkę mam wolną całe szczęście, w miarę się ogarnęłam i teraz popijam sobie ...wodę;-)

MArtolinka, mnie Wojtuś też sie najbardziej podoba.... zobaczymy... pewnie tak jak u Igusia imię zostanie wybrane po porodzie:tak:

ja już z zakupów wróciłam, obiad naszykowałam, Igor u babci na dole....to mam troche luzu:-):-)

reklama
hej

&&& Syneczki

nie chcę Cię martwić , ale będą kryzysy , skoki rozwojowe , ząbkowanie itp;-) "ciężki "los mamy , ale warto . Wklej nam jakieś fotki

nom podpisze sie;-)
ja bylam wielce zadowolona jak mi dziecie przez ok 2 tygodnie bylo milusie, albo inaczej bylo tak jakbym malej nie miala. Juz chcialam obalac teorie o ryczacych dzieciach az w koncu ryki i inne przyjemnosci i mnie dopadly.

wika
no buntownik:-D wiem to nie jest smieszne. Nei to ulubione slowo mojej cory od 3 miechow i nie jest mi smiesznie. Przejdzie:tak: chyba, ze zawsze bedzie ulubione i uzywane juz w mniejszym natezeniu /ja jestem taka do dnia dzisiejszego, w moim slowniku glownie nie wystepuje;-)/

rozczochrana, ale milo, ze malucha popilnowalas:tak: myszka miki- to mi core przypomina:-D

Lelcia lez tyle ile mozesz, wiesz jak to mowia-kazdy dzien jest wazny:tak:

staraczki jest Was tu troche:tak: nie kazcie mi znow sie starac by dotrzymac starankowego towarzystwa:-p

a co do lansowania sie po sklepach wika - w sobote nad ranem wyjechalam sobie na wycieczke nad morze czerwone. Mowie Ci to lepsze niz zakupy:dry:nie postanowilam, ze w sobote i niedziele zrobie mamma tv, bo nie mialam sily i checi by jechac i bujac sie z ciota po sklepach. Mowilam, ze mam owu, nosz nie mylilam sie. Co za koszmar, tak szybko @ dostac. Z myszka mialam tak samo. Litosci.

Do góry