reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Martolinka, schabowy z ziemniakami i kapustą pekińską:tak: i pomidorowa z wczorajszego rosołu:tak::tak: nooo babcia na dole to skarb.... ostatnio Igor ma zajawkę na babcię i wszytsko babcia musi robić.... czytamy ksiązeczkę, w końcu Igor wstaje mówi "baba cyta" i leci na dół... pieluchę zmienić tylko baba:-D:-Ddać piciu tylko baba:-D:-D:-D tylko chodzi do baby i woła ""baba choc" :-D:-D:-D moja mama ma już czasami dość:-D:-D:-D

oooo dawno nie jadłam risotto... masz jakiś dobry przepis??

Liv
wydaje mi się ze Igora ulubionym słowem już to "nie" zostanie... on jest bardzo uparty, wie czego chce i nie da go sie zbyć czymkolwiek:confused::confused: Juz masz @@@ :szok::szok: o siet ale szybko:szok::szok::szok:

reklama
Wika to mój przepis :

Ryż (ja wole paraboliczy włąsnie dlatego , ze sie nie klei tak mocno) zezłociłam na rozgrzanej na patelnie oliwie. Wsypałam do garnka , dodałam zeszkloną cebulkę i zalałam połowa kubka bulionu. I tak dolewałam do czasu az ryz zmiekł , ale po trochu , nie na raz. w sumie ze 2 kubki weszły.Solimy , pieprzymy , dodałam lubczyk mmmm
wink2.gif
smazymy na patelni piers z kury , potem pieczarki , papryke i to do gara gotujacego sie . Niech sie razem na gazie "przegryzie " i zajadamy. Mozesz dodac co tylko chcesz. Raz nawet groszek dałam i kukurydze

Liv - ja po Antku dostałąm @ po 3 miesiacach od porodu pomimo karmienia. Myslałam ze sie zastezele;-)

edit. Liv mutsy to bardzo solidna i znana marka. Jedyny minus o jakim słyszałam to ich spora waga . ale coś za coś ;-) nie straszne mu żadne wyboje

Ostatnia edycja:
Dzięki Martolinka... zrobię w tym tyg :tak::tak::tak:

Liv, na pewno ma swoje plusy... tylko czasem cieżko wytrzymać z upartym dwulatkiem:-D:-D

ja dostałam pierwszą @ 5 miesięcy po porodzie

brzmi smacznie, chyba sama skopiuje i zrobie
jakas lakoma zrobilam sie po porodzie:-D dobrze, ze nie tyje:-D:-D

sam stelaz 11 kilo, mniej niz moj obecny, jakos napalilam sie na ten wozek i usiedziec nie moge:-D

ja z myszka tez dostalam tak samo szybko jak z malym, jakis ten organizm nielitosciwy:dry:

witam moje kochane s
syneczki za wizyte &&&
u mnie @ sie konczy mam male nadzieje na ten cykl ale sie nie nakrecam w koncu minely wlasnie 3 miesiace brania witaminek a tyle trzeba do odbudowy nasionek
piechy rosna jak na drozdzach same zobaczcie DSC01322_zmniejszacz-pl_162376.jpg

Rety jakie słodkości kudłate. Kwiatuszku wszystkie maleństwa sa już zarezerwowane? Nie masz jednego "na zbyciu"? Chyba się zakochałam:-)
Wika heh jak wszystkie Igory są takie same, to Ci ciężko będzie. Po 2 roku życia z mojego bratanka zrobiła się taka perfidna bestia,że szok. Mały diablo inteligentny co wykorzystuje do swoich własnych celów. I przebiegły jak nie wiem. A przy tym zaraza urocza jak mało które dziecko. Taki łobuz czaruś.

reklama
wszystkie sa wolne narazie kochana bo nigdzie nie dawalam zadnego ogloszenia tylko biały jest jeden zarezerwowany wstepnie i namawiam mojego na druga biala suczke zostawic ale nie wiem

Do góry