reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Dzieki baby za słowa wsparcia i naszej martolince za łacznosc:-)

Jest tak jak pisala martolinka- mam lezec i pachniec:tak: ale wiadomo... teoria a praktyka to nie to samo:sorry: nie powiem, staram sie ale to juz sila wyzsza.
Moja złosliwa córeczka nie dosc ze siedzi nie tak jak trzeba to jeszcze rosnac jej sie nie chce, mam malo wod, szyjka 1.5cm no i skurcze:sorry: wiec poki co trzeba mała faszerowac lekami na podtuczenie no i trzymac szyjke na wodzy:szok::szok::-p

duzo sie u Was dzieje a ja nie jestem w stanie nadrobic:no:

Syneczki co sie dzieje???

reklama
również witam sobotnio;-)

Dziś odpuściłam sobie basen z moimi panami i pojechali sami;-)

Wika jak synek dziś? dał się ujarzmić ?;-)

Lelek dobrze, że jesteś;-)dotrwaj do 38 tc i potem już niech się dzieje co chce!! na pewno będzie ok:tak:Miłosz szczęśliwy?

Lelcia!! hejjj :) Jak dobrze, ze jesteś już w domku:tak: Kurcze, leż ile wlezie, o ile dwulatek Ci pozwoli:tak: Trzymam mocno &&&& za Ciebie i Córcie:tak::tak:

Martolinka, a już mi nawet nic nie mów o moim Szogunie:no::no: Ulubione słowo mojego dziecka to NIEEEEEEEEEE na wszystko!!!!!!!!!!! czasami wymiękam:crazy::crazy:

Lelus dobrze ze juz w domku :-) glowa do gory :-) jeszcze te minimum 3 tygodnie musicie wytrzymac :-)
danao ja bromka znosilam na szczescie bardzo dobrze, nawet kiedy bralam po 2 tabletki ( nie moglam tylko spac w nocy bo mnie energia roznosila :-D ) wiesz, poczekaj jeszcze chwile, moze organizm sie przyzwyczai :-) a jak nie to pewnie bedziesz musiala przejsc na drozszy odpowiednik.
U nas maly kryzys :-p mala juz nie spi non stop, wydluzylo sie czuwanie i znow chce wisiec na cycu :szok: no ale jestem twarda :-) podobno kryzys 3 i 6 tygodnia to normalka :-)
Musze sie pochwalic ze w poniedzielk byla polozna i mala przytyla w 12 dni, od wyjscia ze szpitala 590 g :szok::szok::szok: wychodzilysmy z waga 3260 g a w poniedzialek wazyla 3850 g :-D mezu mowi, ze trzeba rozpoczac wspolprace z mlekovita :-D
trina odezwij sie jak w domku :-)

ja jestem :D i sobie czytam :D
Lelek wypoczywaj ile wlezie i dbaj o siebie na ile młody pozwoli :D już bliżej niż dalej... wiadomo ze nie jest łatwo ale wyobraź sobie jakbyś miała tak całą ciaże leżeć... heh... bedzie dobrze :D trzymam &&&&&&&&&&&
Syneczki co jest?

Ja posprzątałam byłam na zakupach zjadłam obiad zaliczyłam spacer i ide pożyczyć dziecko od znajomych bo ona już w zaawansowanej ciazy jest i postanowiłam ją odciążyć odrobinke :D bo jednak zaawansowana ciąża i dwulatek ze świeżym buntem to mieszanka wybuchowa :D wiem ze niektóre z Was cos o tym wiedzą... daaam jej troche odpocząć od małej :D

dzisiaj ładnie to możemysie wybrac na plac zabaw :D

pozdrawiam cieplutko :D :*

Odezwę się po wizycie w poniedziałek wieczorem. Na chwilę obecną nie mam sił pisać o swoich obawach. Proszę Was trzymajcie kciuki za nas o 19:30.

Wika może mały przechodzi tzw. bunt dwulatka.Antek miał podobne objawy gdy miał 18 mscy i było ciężko , ale się udało. Teraz mały odkrył, że może sam o sobie decydować (a przynajmniej chciałby) i bywa różnie. Grunt to cierpliowść i konsekwencja;-)

ja jestem :D i sobie czytam :D

Ja posprzątałam byłam na zakupach zjadłam obiad zaliczyłam spacer i ide pożyczyć dziecko od znajomych bo ona już w zaawansowanej ciazy jest i postanowiłam ją odciążyć odrobinke :D bo jednak zaawansowana ciąża i dwulatek ze świeżym buntem to mieszanka wybuchowa :D wiem ze niektóre z Was cos o tym wiedzą... daaam jej troche odpocząć od małej :D
Powiem Ci , że zrobiłaś bardzo dobry uczynek - uwierz wiem co mówię;-)
U nas maly kryzys :-p mala juz nie spi non stop, wydluzylo sie czuwanie i znow chce wisiec na cycu :szok: no ale jestem twarda :-) podobno kryzys 3 i 6 tygodnia to normalka :-)

nie chcę Cię martwić , ale będą kryzysy , skoki rozwojowe , ząbkowanie itp;-) "ciężki "los mamy , ale warto . Wklej nam jakieś fotki

Syneczki trzymam &&

martolinka no to jest taka sytuacja u niej jak u Ciebie... tylko że ona jest 30 tydzień i 6 dzień ciąży a jej córeczka ma drugie urodzinki 16go marca :D i jest diabeł taki że masakra :D wszędzie jej pełno ... pytanie "co to?" pada około 80 razy na minute i ma fisia na punkcie Myszki Mini ... aaa no i w kółko tylko buju buju buju buju :D jej ulubiona zabawa to wspinanie sie po plecach każdemu byle tylko sie wdrapać... podrzucanie do góry i huśtanie na nodze... a jej mama już nie daje rady... zwłaszcza że tez jest przewrażliwiona bo dwie pierwsze ciąże straciła ( dość zaawansowane ), ostatnio cześto jej brzuch twardnieje... czasami nawet co 20 minut przez cały dzień, no i sie martwi nisko położonym łożyskiem i krótką szyjką... a mała chce sie pchać cały czas na ręce... troche dzisiaj odpoczęła :D jutro przychodzą do mnie :D

Syneczki cokolwiek się dzieje my tu jestesmy czekamy trzymamy kciuki i wierzymy że to nic poważnego...

reklama
Wika może mały przechodzi tzw. bunt dwulatka.Antek miał podobne objawy gdy miał 18 mscy i było ciężko , ale się udało. Teraz mały odkrył, że może sam o sobie decydować (a przynajmniej chciałby) i bywa różnie. Grunt to cierpliowść i konsekwencja;-)

Powiem Ci , że zrobiłaś bardzo dobry uczynek - uwierz wiem co mówię;-)

nie chcę Cię martwić , ale będą kryzysy , skoki rozwojowe , ząbkowanie itp;-) "ciężki "los mamy , ale warto . Wklej nam jakieś fotki

Syneczki trzymam &&
wiem, wiem :-) fotki moze wkleje na zamknietym :-)
dziewczyny, ktore sa mamuskami doradzcie mi cos w zwiazku ze szczepieniami. Szczepic dodatkowymi, platnymi czy nie?? chodzi mi o pneumo, rota i skojarzone. Kurde sama nie wiem co robic. Wiem, ze na pneumo mozna po roku nawet

Do góry