reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

u Lelek wiekszym problemem zdaje sie być fakt , ze mała nie rośnie tak jak trzeba .. czy coś ruszyło w górę okaże się na kontroli.
Jak bedzie miała chwile to napisze cos wiecej nam zapewne

reklama
moze mala bedzie po prostu drobna, przeciez usg ma pol kilowa tolerancje jesli chodzi o wage, a wymiary, moze po prostu nie bedzie duza na poczatku, na styczniowkach jest dziewczyna co w 40 tyg urodzila 2600 g core, lozysko bylo sprawne itd. Moze taka natura coreczki Lelek. Ja w 41 mialam 2900g, lepetyne 32 cm, ponizej 50 cm dlugosci

ed
zgdanijcie jaki wybawca jedzie do domu:-D poprosilabym by zrobil mi cos pysznego, ale po ostatniej pizzy mam dosc

a wika jak ja nic slodkiego nie mam to jem rodzynki albo dzem, albo topie cukier na patelni:-D

Ostatnia edycja:
nie takie brazowe i plynne bedzie, tylko mieszac trzeba

a i nie za dlugo bo nie bedzie slodkie tylko gorzkie

jak bylo krucho ze slodyczami za mojego zupelnego mlodu to mi mama takie cukierki robila, wiesz ciezkie czasy takie tam

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, nie pisze, bo pobyt w PL jest zawsze ultra intensywny.
widzialam, ze Syneczki cos pisala, ze cos zlego sie dzialo. Co dokladnie??? Syneczki, gdzie jestes?

reklama
Hej sobotnio:-)

Liv pewnie na lansie sklepowym :-D:-D

Syneczki ???? Co się dzieje?????

Qcz, czyli w Polsce jesteś?? Baw sie dobrze i nie przemęczaj się!

Ja już pi razy oko posprzątałam... jeszcze tylko łazienka i podłogi:crazy:

Do góry