reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

nie szalej tylko wypoczywaj coraz wiecej martolinka
przepowiadajace w drugiej ciazy pojawiaja sie szybciej, sa mocniejsze niz w pierwszej

a dziekuje, ale pewnie z planu weekendowego bedzie doopa blada, no, ale mysle, ze choc po czesci uda mi sie go zrealizowac, bo i tak mam ochote na chwile uciec z domu:-D

reklama
właśnie ja jakoś przepowiadających z ciąży z Antkiem specjalnie nie pamiętam .. moze było ich tam mało? teraz są częściej i moze nie tyle bolesne co nieprzyjemne

Liv, zakupy zakupami ale taki wypad do Krageboen, fiu fiu:-D:-D

Martolinka, dzięki :) Bo jak lukam na All to tam pościele są 160/200, 140/200 i wydaje mi się ze chyba za duże na łóżko 80/160... kurcze nie wiem. Ja przepowiadających z Igusiem też nie pamiętam... chyba musiały być słabe:eek:

Syneczki ????

za mną chodzi od rana coś słodkiego, a w szafkach pustki... przekopałam wszystko i mam!!!!!!!!!! Lizaka na czarną godzine !!!!!!!!! hahaha:-D:-D:-D

witajcie w Piąteczek!!

Wika - mam cichutka nadzieję, że to maleństwo będzie spało tak jak Alinka, to byłoby SUPER!!!

Liv, nie ważne ze na wioche, ważne że za granice :-D:-D:-D

Katrina, noo to tego Ci życzę:tak:

wiesz kumpla mamy i zawsze z niego sie smiejemy, bo on tylko ten swoj blok i do pracy co ma w okolicy a dalej to checi nie ma zeby sie ruszyc. I zawsze mowi, ze wizy nie ma by opuscic oliwe w gdansku, wszystko poza oliwa to lezy dla niego poza granicami:-D

niech Lelek lezy plackiem i kreski na suficie liczy
ja z rozwarciem malym juz bylam na jej etapie

reklama
nooo Lelek dobrze, ze już w domku jesteś :))

Liv, fajny kolega :-D:-D jaa aż taka domatorka to nie jestem :-D

Do góry