reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

nie szalej tylko wypoczywaj coraz wiecej martolinka
przepowiadajace w drugiej ciazy pojawiaja sie szybciej, sa mocniejsze niz w pierwszej

a dziekuje, ale pewnie z planu weekendowego bedzie doopa blada, no, ale mysle, ze choc po czesci uda mi sie go zrealizowac, bo i tak mam ochote na chwile uciec z domu:-D

reklama
właśnie ja jakoś przepowiadających z ciąży z Antkiem specjalnie nie pamiętam .. moze było ich tam mało? teraz są częściej i moze nie tyle bolesne co nieprzyjemne

Liv, zakupy zakupami ale taki wypad do Krageboen, fiu fiu:-D:-D

Martolinka, dzięki :) Bo jak lukam na All to tam pościele są 160/200, 140/200 i wydaje mi się ze chyba za duże na łóżko 80/160... kurcze nie wiem. Ja przepowiadających z Igusiem też nie pamiętam... chyba musiały być słabe:eek:

Syneczki ????

za mną chodzi od rana coś słodkiego, a w szafkach pustki... przekopałam wszystko i mam!!!!!!!!!! Lizaka na czarną godzine !!!!!!!!! hahaha:-D:-D:-D

witajcie w Piąteczek!!

Wika - mam cichutka nadzieję, że to maleństwo będzie spało tak jak Alinka, to byłoby SUPER!!!

Liv, nie ważne ze na wioche, ważne że za granice :-D:-D:-D

Katrina, noo to tego Ci życzę:tak:

wiesz kumpla mamy i zawsze z niego sie smiejemy, bo on tylko ten swoj blok i do pracy co ma w okolicy a dalej to checi nie ma zeby sie ruszyc. I zawsze mowi, ze wizy nie ma by opuscic oliwe w gdansku, wszystko poza oliwa to lezy dla niego poza granicami:-D

niech Lelek lezy plackiem i kreski na suficie liczy
ja z rozwarciem malym juz bylam na jej etapie

reklama
nooo Lelek dobrze, ze już w domku jesteś :))

Liv, fajny kolega :-D:-D jaa aż taka domatorka to nie jestem :-D

Do góry